Η αναποφάσιστη Τζάκρη! Μας έσκασε πια!

Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ


Πάνω που πάμε να βγάλουμε την είδηση…

μας την κάνει γυριστή η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη. Δύσκολο κορίτσι!!!

«Γελοιότητες» χαρακτήριζε χθες το πρωί τα όσα ακούγονται για ένταξη της στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το απόγευμα έσπευσε να υποστηρίξει τον Τσίπρα, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τους επικριτές του, χαρακτηρίζοντας τους «Πάπες της διαπλοκής».

Επιπλέον (εκεί ήταν που μας μπέρδεψε πολύ) δήλωσε αποφασιστικά πως θα συμβάλλει με όλες τις πολιτικές της δυνάμεις στην «ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης», η οποία τώρα «εκφράζεται με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

Είπε και άλλα πολλά, λόγια θερμά συμπαράστασης για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ότι « η επίθεση από τους Πάπες της διαπλοκής, τα Μέσα του συστήματος, προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα δείχνει τον πανικό τους μπροστά στη προοπτική της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης που όμως αυτή τη φορά δεν την έχουν στο τσεπάκι τους τα λαμόγια. Αυτή η λυσσαλέα επίθεση είναι η ίδια επίθεση που δέχονταν τη δεκαετία του 80′ ο Ανδρέας Παπανδρέου».

Για τις κινήσεις των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που έρθουν νέα μέτρα, η κ. Τζάκρη τόνισε πως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν καθώς «δεν είναι πρόβατα».

Πως μας μπερδεύει αυτό το κορίτσι. Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα, έναν καημό μαζί της τον έχω!!

Θέλουμε να τη δούμε δίπλα στον Τσίπρα, γιατί το παιδεύει, αμαρτία είναι…

Προσέξτε καλή μου αυτά τα έτσι και γιουβέτσι… θα σας χαλάσουν το δημαρχιακό σας image… Ρωτήστε και τους επικοινωνιολόγους, μην κάνετε του κεφαλιού σας… 
Εκτός πάλι και αν το ονοματάκι σας θέλετε να παίζει συνεχώς (λίγοι μήνες μένουν μέχρι τις Δημοτικές εκλογές)… Άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Μην ξεχνάτε όμως πως η υπερ έκθεση στα φώτα τσουρουφλάει… και τα πίσω μπρος δεν βγαίνουν σε καλό… 
Απορία φίλου του Ξωτικού: Η Τζάκρη μπορεί να έχει επιθυμία για τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου όμως το ξέρουν;;;;;;;;;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *