Η Όλγα μίλησε για τον Καραμανλή

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανήκει στη νέα γενιά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που παρά την καταγωγή της από ένα σημαντικό «πολιτικό τζάκι», ανοίγει πλέον τη δική της περπατησιά, διεκδικώντας να την προσφωνούν πρωτίστως… με το μικρό της.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στο….
ξεκίνημα της Νέας Διακυβέρνησης, τον Μάρτιο του 2004, βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, ως νομική σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού, ενώ στις εκλογές του 2007 εκτέθηκε στην αρένα του Ρεθύμνου, και κατάφερε να γλιτώσει από τα λιοντάρια. Κάτι που επανέλαβε και στις εκλογές του 2009, για να έχει σήμερα μια θέση στο νέο σύστημα εξουσίας της Συγγρού, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, στον Τομέα του Τουρισμού, και παράλληλα να μετακομίζει στην Α’ Αθηνών, προκειμένου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην περιφέρεια των μεγάλων ονομάτων.

Για όλα τα παραπάνω, αποκτά μεγαλύτερη σημασία η γνώμη της Όλγας Κεφαλογιάννη για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Κεντροδεξιά, και κυρίως για τον Κώστα Καραμανλή, όπως προκύπτει από μια αποστροφή συνέντευξης που παραχώρησε στο «newscode.gr».

«Ο Καραμανλής είχε το θάρρος να παραδεχτεί λάθη, ακόμη και όταν ήταν πρωθυπουργός. Δεν χρειάζεται κανέναν από εμάς, ούτε να τον προστατεύει, ούτε να τον υπερασπίζεται», σχολίασε με νόημα η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Και από την πλευρά της, έβαλε τελεία σε μια συζήτηση… ενδοσκόπησης που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Δημοκρατία, με θέμα την απογραφή του 2004 από τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Αλογοσκούφη, που έφεραν στο προσκήνιο δηλώσεις του Γιάννη Μιχελάκη

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    Με τα λεφτα του μπαρμπα της βγηκε και παλι με πολλη μικρη διαφορα (240 ψηφοι) και αυτη απο ετεροδημοτες !!!!!!!!!!
    500 εως 1000 ευρωπουλα η καθε ψηφος.
    Το καλυτερο ολων ειναι οτι αμα την ακουσης να μιλαει λες πως ειναι αδελφακι του τζεφρυ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο πατέρας της δεν καταδικάστηκε από τα δικαστήρια επειδή απειλούσε/προσπάθησε να λαδώσει αστυνομικούς να ψευδορκίσουν υπέρ εμπόρων ναρκωτικών στην Κρήτη; Θυμάται κανείς για να επιβεβαιώσει;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Γιατί μίλησε για τον χοντρό;
    νομίζει οτι δεν είμασταν εδω όταν "κυβερνούσε";

    Για πες της να προσέχει τι λέει…
    πως τη λένε είπαμε; Κεφαλογιάννη;

    Αααα, μάλιστα…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Π ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΣΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    "εκτέθηκε στην αρένα του Ρεθύμνου, και κατάφερε να γλιτώσει(το γαμησες) από τα λιοντάρια"

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Οσο για το Ολγακι ειχε δασκαλο τι να λεμε τωρα ΑΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ
    ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΝΕΟ

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *