Πεταλωτής: Το βράδυ θα «μιλήσει» ο πρωθυπουργός

Το βράδυ η απόφαση του πρωθυπουργού για τις εκλογές, ενώ αυτή την ώρα συνεδριάζει το Συντονιστικό.

 Στην Ιπποκράτους κατέφθασε λίγο πριν τις οκτώ ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα, προκειμένου να….
ενημερωθεί για την πορεία των αποτελεσμάτων. Σε λίγη ώρα αναμένεται να προεδρεύσει σε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο θα εξετάσει το αποτέλεσμα και θα εισηγηθεί σχετικά στον Πρωθυπουργό.
Μόλις η κατάσταση των αποτελεσμάτων αποσαφηνιστεί, ο Γ. Παπανδρέου θα μεταβεί στο Ζάππειο Μέγαρο, απ’ όπου αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις και να ανακοινώσει τις προθέσεις του, σχετικά με το αν η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.
Επιπλέον, σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος, το ΠΑΣΟΚ προβληματίζει το υψηλό ποσοστό της αποχής, αλλά πρόσθετε ότι «δεν πέρασε στο εκλογικό σώμα η αντιμνημονιακή φρενίτιδα».
Εν τω μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής αμέσως μετά την λήξη της εκλογικής διαδικασίας προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με το πολιτικό μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε βουλευτικές εκλογές μόλις υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα από τα αποτελέσματα.
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλαίσιο του ‘Καλλικράτη’. Ο ‘Καλλικράτης’, η νέα αρχιτεκτονική για την τοπική αυτοδιοίκηση υπήρξε θεμελιώδης επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που νομοθετήθηκε και υλοποιείται άμεσα. Νέοι ισχυροί Δήμοι και αιρετή Περιφέρεια για να μεταφερθούν τα κέντρα αποφάσεων δίπλα στον πολίτη και με τη συμμετοχή του.
Στην κρισιμότατη αυτή καμπή για τη σωτηρία της χώρας, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του εθνικού μας καθήκοντος, η Κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν κάθε προσπάθεια ανακοπής του σχεδίου για τη διάσωση, αλλά και την αναμόρφωση της χώρας. Οι κάλπες έκλεισαν. Ο λαός ήδη μίλησε. Αναμένουμε με απόλυτο σεβασμό την αποτύπωση της λαϊκής ετυμηγορίας.
Ο Πρωθυπουργός, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προστασία των κόπων, των θυσιών, αλλά και των επιτευγμάτων του ελληνικού λαού θα τοποθετηθεί με απόλυτη ευθύνη και ειλικρίνεια απέναντι στον ελληνικό λαό, μόλις υπάρξει σαφής, αξιόπιστη και καθαρή εικόνα των στοιχείων που συναποτελούν την ετυμηγορία των πολιτών».

NEWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΓΑΤΑ
    ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΛΟΦΑΡΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    θα μιλήσει και τι να πεί; ότι τον ξαναψήφισαν ;
    κα΄λά έκαναν ίσως σώσει την χώρα στα αλήθεια

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *