ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΣΑΦΟΥ-ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΜΕΛΛΙΣΙΑΝΟΥ .

Ενορίτης που βλέπει αδικίες… 

Σεβασμιότατε κ. Βαρθολομαίε
Είμαι ενορίτης του Αγ. Αντρέα πλ. Αμερικής, όπου πριν τρία περίπου χρόνια, είχατε έρθει μαζί με τον ….
σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, κατόπιν προσκλήσεως του π. Γαβριήλ Τσάφου
Δε θα ήθελα να σας θυμίσω τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό σας που έλαβαν χώρα, οι οποίες όπως αργότερα πληροφορήθηκα , ήταν λόγω των αυθαιρεσιών και της αντιπάθειας που έχουν προς τον π. Γαβριήλ οι άνθρωποι της περιοχής. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι διαπλεκόμενος,( και με τον βατοπεδινό Εφραίμ) ,ότι έχει πάρει κονδύλια απτον μοναχισμό, και ότι έχει δημιουργήσει με πολλές αυθαιρεσίες μοναστήρι (κατ΄ ευφημισμό) στην καρδιά της Αθήνας, που γεμάτος ναρκισσισμό το διατυμπανίζει, χωρίς να αναλύει το πώς….
Έχει επίσης λόγω της διαπλοκής του και των οργανώσεων που ανήκει, με χρήματα του μοναχισμού δημιουργήσει μοναστήρι στον Ωροπό, για να καλύπτει την εξουσιομανία του, για να έχει τις νέες, ως απλήρωτες υπηρεσίες, για να ικανοποιεί το οφέλη της εκκλησίας, και να διαπλέκει στις οργανώσεις της εκκλησίας άτομα ώστε να επεκτείνονται αυτές, και το γνωστό εις όλους , να περιέχεται μελλοντικά στην κατοχή της εκκλησίας η περιουσία των ατόμων αυτών….
Οι εγκληματικές αυθαιρεσίες του όμως, αρχίζουν όταν πειθαναγκάζει γεμάτος εγωκεντρισμό, και πράττει ως Θεός, για να τα επιτύχει όλα αυτά. Τον έχουν πολλές φορές γράψει οι εφημερίδες για προσηλυτισμό ανήθικο νεανίδων, ώστε να έχουν τα μοναστήρια του νέες ως υπηρέτριες και ετεροκίνητα άτομα, χάνοντας τη δική τους προσωπικότητα και τα όνειρά τους. Όλα αυτά όμως, επειδή έχει την υποστήριξη των οργανώσεων και της διαπλοκής δεν το αγγίζουν , και συνεχίζει να διαπράττει εγκλήματα, όταν παρατηρήσει ότι ωφελείται ο ίδιος…και οι περιξ…αυτόν.
Εδώ και μερικούς μήνες, έχει διαπράξει παρόμοιο έγκλημα, με νέα, την οποία με πειθαναγκασμό πάντρεψε πριν 5 χρόνια με τον ιερέα Αρσένιο Μελισσιανό, για να τον ωφελήσει , αφού είναι της ιδίας οργάνωσης. Όταν αποδείχτηκε ότι ο Μελισσιανός ήταν ομόφυλος, στείρος, ανίκανος, και μανιοκαταθλιπτικός με διπολική διαταραχή, η κοπέλα ζήτησε διαζύγιο, γιατί ήθελε οικογένεια. Μετά απαυτό, και με απόφαση δική του, ο κ. Τσάφος,σταμάτησε αμέσως απο την εργασία της κοπέλα που ήταν με παιδιά, και την έστειλε στο μοναστήρι του Ωροπού, δίνοντάς της ηρεμιστικά και ουσίες. Όλα αυτά μπορούν να τα επιβεβαιώσουν πολλά άτομα που ήξεραν την νέα, και ότι δεν ήταν αυτά τα όνειρά της , για αυτό και παντρεύτηκε..
Παρακαλώ πολύ σεβασμιότατε κ,. Βαρθολομαίε να μεριμνήσετε μέσα στις ασχολίες σας για τους μανιοκαταθλιπτικούς ιερείς, οι οποίοι μέσα στην ψυχοπάθειά τους συνεχίζουν πεισματικά το έγκλημά τους, προς ίδιον όφελος..
Να απελευθερώσετε την νέα απτους ψυχοπαθείς, καθώς και όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις. Υπάρχουν φτωχοί νέοι και νέες που δεν έχουν στέγη, τροφή, μόρφωση, εργασία, που έχουν αρρώστιες και δεν τεκνοποιούν , και θα ήθελαν να στεγαστούν στις μονές σας. Γιατί δεν εγκλείετε αυτούς, αλλά πεισματικά θέλετε μορφωμένους εμφανίσιμους, πλούσιους; Πόσο απέχουν όλες αυτές οι πράξεις σας απτην Χριστιανική Διδασκαλία;
Αποφασίστε να δώσετε λύση στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς και στις άλλες παρόμοιες περιπτώσεις για μια καλή υστεροφημία σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι μόνο οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν, στρατολογούνται στα μοναστήρια για να πιστέψουν μέσα απτην πειθαρχία και αφού ακούν ψαλμωδίες απτο πρωί μέχρι το βράδυ. Αφού βέβαια έχουν σαδομαζοχιστικές τάσεις, και αφού έχουν φροντίσει οι υποτιθέμενοι πνευματικοί σας και τους έχουν κατεβάσει την αυτοπεποίθηση, για να τα έχουν ετεροκίνητα άτομα και να βγάζουν τη φιλαρχία τους.
Ο πιστός όλα αυτά τα μεταφέρει μέσα στο πνεύμα του και τη ψυχή του, και δεν έχει ανάγκη από τέτοιους θεατρινισμούς που απέχουν άπτον Χριστό μας. Όπου και να βρίσκεται, έχει το Θεό μέσα του, άσχετα αν έχει ή δεν έχει την πειθαρχία του τάγματος
Με τη ζωή σας όλοι εσείς, και με τα αξιώματα σας, μας διδάσκετε καθημερινά ότι είστε κατά του μοναχισμού και της λιτής ζωής. Τότε γιατί όχι μόνο δεν τον καταργείτε, αλλά πειθαναγκάζετε επί πλέον με δόλο άτομα για να ωφεληθείτε; Όπως ο κ. Γαβιρήλ Τσάφος που πάση θυσία επιδιώκει να ωφελήσει την οργάνωση της εκκλησίας στην οποία ανήκει πατώντας επί πτωμάτων; (και πολλοί άλλοι παρόμοιοι υποτίθεται πνευματικοί, που μόνο πνευματικότητα δεν έχουν. Φαίνεται αυτό, όταν ούτε το σώμα τους δεν μπορούν να δαμάσουν…και θέλουν οι φίλαρχοι να εξουσιάζουν άλλους)…Πώς μπορεί η κοινωνία να τους αφήνει να διαπράττουν εγκλήματα;

Ευχαριστώ

Υ.Γ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ…..ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *