Χαρακτηρίζει κοινοβουλευτική χούντα την συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ ο Δ. Σταμάτης!

Με βαρύ χαρακτηρισμό «επιτίθεται» πάνω στην συναισθηματική του φόρτιση ο Βουλευτής!
Tα ρέστα του από χθες μέσω twitter και Face book δίνει ο Βουλευτής Δ. Σταμάτης με τα σχόλια και τις δημόσιες ανακοινώσεις του. Πολλά από αυτά χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και ερμηνείας. Υπάρχει φυσικά κατανόηση ότι βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση γιατί διαταράχτηκε η σχέση του με την……..

παράταξη για δεύτερη φορά. Πάντως και τις δυο φορές με δική του θέληση και απόφαση. Όμως αυτό το σχόλιο που προκάλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη είναι το σχόλιο με το οποίο ο Βουλευτής χαρακτηρίζει Κοινοβουλευτική χούντα την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.! Και έκπληξη γιατί μας προκαλεί; Γιατί ακριβώς πριν από μερικούς μήνες ο κ. Σταμάτης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση ενώ από την άλλη δεν φανταζόμασταν πως ένας γαλάζιος μέχρι χθες βουλευτής πιστεύει πως η ηγεσία του κόμματος ή μεμονωμένα μέλη του συγκροτούν ένα καθεστώς χούντας!

Πάντως την ίδια δήλωση να πούμε πως πριν η Ν.Δ. συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ την είχε πει και ο άλλος Δημήτρης Σταμάτης ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά στο πρωινό του ΜEGA!
Αξίζει ωστόσο να δείτε και τα σχόλια – αντίδραση των ηλεκτρονικών φίλων του Βουλευτή για το παραπάνω σχόλιο που πόσταρε στον προσωπικό του προφίλ ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής!

paronetol.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *