Πανελλαδική Ένστολη διαμαρτυρία


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Καλούνται ολοι οι συνάδερφοι να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Ένστολη διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ,που θα πραγματοποιηθεί στην ΑΘΗΝΑ την 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30 στην πλατεία Συντάγματος.

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ?????
    ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ…?????

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Μαίρη,
    ας δοκιμάσουμε την επόμενη φορά που θα πάμε στη βουλή, να κρατάμε όλοι μας από ένα τριαντάφυλλο και να τους το προτείνουμε. Πιστεύω ότι θα βρεθούν μερικά παιδιά που θα "παραπατήσουν"…
    Δε γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Ας γίνει τουλάχιστον η αρχή. Και κυρίως, για τους πρώτους που θα έρθουν σ΄ επαφή μαζί τους: όχι βία, όχι εριστικότητα, όχι ύβρεις. Μην ξεχνάτε ότι είναι άνθρωποι σαν εμάς. Δε θέλουν να μας χτυπήσουν, πολύ απλά γιατί αισθάνονται το ίδιο βάρος της αδικίας με μας. Αν το κάνουν θα το κάνουν γιατί θα νιώσουν αμυνόμενοι. Ας μην τους δώσουμε αυτή την αίσθηση, ή αν κάποιοι το προτιμούν έτσι, αυτό το άλλοθι……….
    ΠΥΡΟΝΟΟΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αντε ρε που μου κάνουν και οι μπάτσοι απεργία για το συνταξιοδοτικό…. δεν φτάνει που κάθονται όλη μέρα και τα ξύνουν, τους καλείς οτι γίνετε ληστεία και σου λένε οτι δεν έχουν περιπολικό να έρθουν και όταν τους λες τι να κάνω σου απαντάνε περιμένετε να φύγουν οι κλέφτες και μετά ελλάτε απο το τμήμα να δώσετε κατάθεση. Ασε που βγαίνουν σε σύνταξη απο τα 45…. πλάκα μας κάνουν? ολοι οι κυλαράδες οι ανίκανοι, που με βήσμα μπήκανε, μου θέλουν και απεργία… αντι να πάνε να συλάβουν κανα πρεζόνι μέσα απο το τμήμα τους το ίδιο κάνουν και απεργία… ουστ….

    Reply
  4. ΜΑΙΡΗ

    Εδώ που έφτασε το πράγμα θέλει διαπραγμάτευση να είμαστε μαζίτους και να τους συμπαρασταθούμε στα δύσκολα να χειροκροτήσουμε κ.ο.κ αλλά όταν κι εμείς θα κατεβαίνουμε για ανάλογες διεκδικήσεις αυτοί να είναι κυριλέ απεναντί μας.
    Τελευταία που κατέβηκα σε μια μεγάλη πορεία νομίζω πως ήμουν πιο θυμωμένη με τους αστυνομικούς παρά με τους αλήτες της βουλής. Δείχνουν μια έπαρση, μια αλλαζονία λές κι έχουν απεναντί τους τον εχθρό.Τα ίδια πράγματα μας πονάνε ρε παιδιά, εσάς απλά σας χρησιμοποιούν ως ασπίδα για την προστασία τους. Ωστόσο ότι το θέλουν το ξύλο το ξέρετε κι εσείς κι εμείς.
    Ασε που θα πάθαιναν πλάκα άπαντες αν κατεβαίνατε και γινόσασταν ένα με τον κόσμο.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Λυπάμαι που ακούω τέτοιες παπαρολογείες….τι πρέπει να κάνουν δηλαδή οι ένστολοι , να μην διεκδικήσουν και να μην αγωνιστούν γιατί απλά είναι ένστολοι..Hallooooooo …είναι και εργαζόμενοι άνθρωποι μα υποχρεώσεις και δικαιώματα όπως όλοι εσείς που διεκδικείται αποκλειστικότητα στους αγώνες…Γι'αυτό θα μας έχουν μια ζωή και θα μας γ….ε, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν το σύστημα στο διέρρει και να βασιλεύει….Βάλτε για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σας και συμπαρασταθείτε δίπλα τους και μετά μπορείτε να έχετε άποψη επί παντός επιστητού…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    3 ki'60 παιρνετε και τον κοσμο δερνετε ρε λαμογια !!! δεν ξερω που ζειτε εσεις αλλα εμεις εδω στο μενιδι εχουμε γνωρισει αλλου ειδους αστυνομια !!! που οχι μονο σεριφιζει αλλα κανει και του κοσμου τις εκνομες πραξεις !!! τσιρακια και μπραβοι των αρχιμαφιοζων πολιτικων θα ειστε μια ζωη κολοπαιδα του κερατα !!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αντε ρε που μου κάνουν και οι μπάτσοι απεργία για το συνταξιοδοτικό…. δεν φτάνει που κάθονται όλη μέρα και τα ξύνουν, τους καλείς οτι γίνετε ληστεία και σου λένε οτι δεν έχουν περιπολικό να έρθουν και όταν τους λες τι να κάνω σου απαντάνε περιμένετε να φύγουν οι κλέφτες και μετά ελλάτε απο το τμήμα να δώσετε κατάθεση. Ασε που βγαίνουν σε σύνταξη απο τα 45…. πλάκα μας κάνουν? ολοι οι κυλαράδες οι ανίκανοι, που με βήσμα μπήκανε, μου θέλουν και απεργία… αντι να πάνε να συλάβουν κανα πρεζόνι μέσα απο το τμήμα τους το ίδιο κάνουν και απεργία… ουστ….

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αυτό που κάνουν πάντως οι περισσότεροι το να είναι εναντίον σε τέτοιου είδους διαμαρτυρίες παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης έξοχα! Για σκεφτείτε να πάμε μαζί τους τι έχει να γίνει! Στους αστυνομικούς παρεμπιπτόντως τους απαγορεύουν να διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους λες και δεν είναι άνθρωποι αλλά ζώα.
    Για σκεφτείτε το λίγο. Αν πάμε μαζί τους πριν σκάσουν οι ευρωμπάτσοι (αν είναι και αλήθεια) που είναι πιο ‘πλυμένοι’ από τους δικούς μας και δεν χαρίζουν κάστανο ποιος θα μας πειράξει;;; στην ρόδο ποιον πείραξαν οι διαδηλωτές αστυνομικοί; Μαζί με τον κόσμο ήταν!
    Μιλάτε λες και ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα της αστυνομίας! Τι να κάνει ο μικρός αστυνομικός όταν θα του πει ο ‘βλάχος’ μπάτσος αφεντικό του ότι θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ και τέλος αλλιώς σε βλέπω δυσμενή μετάθεση ή έξω από το σώμα! Μην παίζετε το παιχνίδι τους καλύτερα από ότι θα θέλουν! Ας δράσουμε και εμείς υποχθόνια και να πάμε μαζί τους την Τετάρτη να τους βάλουμε τα γυαλιά να τελειώνουμε μια και καλή από τα σάπια τους κορμιά.
    ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ!!

    ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ)
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    αντί να είμαστε εναντίον μήπως πρέπει να πάμε και εμείς οι απλοί πολίτες μαζί τους???????? μετά θα το σκεφτούν πολύ πιο εύκολα με ποιού το μέρος είναι..
    Πάντως θα πάω! Δικά μας παιδιά είναι και εκεί ρε! Δεν είναι και οι 50000 μπάτσοι!
    Ε Ν Ο Τ Η Τ Α ! ! ! ! ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΩΛΗΝΑ :p

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ καλημερα.Εχω γνωρισει αρκετους αστυνομικους. Οι περισσοτεροι απο αυτους, οταν δεν φορουν τη στολη ειναι εξαιρετικα παιδια (ειδικα τα νεα παιδια).Δεν ξερω ,η στολη φταιει ,οι διαταγες που παιρνουν η η εκπαιδευση τους? Εξ αλλου,ας αναλογιστουμε, εμεις στον ιδιωτικο τομεα, ποσες φορες κανουμε κατι, επειδη μας το ειπε ο προισταμενος η επειδη πρεπει και οχι γιατι μας αρεσει..
    D.L.

    Reply
  12. ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟ

    φίλε D.L. σωστή η παρατήρησή σου , αλλά υπάρχει μία μεγάλη διαφορα:
    Για την κακή εικόνα της αστυνομίας ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι , και δυστυχώς αυτή η κακή εικόνα αντικατοπτρίζει την πλειοψηφία .

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Δυο μετρα και δυο σταθμα.Σκοτωθηκε ο Γρηγοροπυλος (δολοφονηθηκε) και κατεβηκαν χιλιαδες κοσμος σε πορειες. Σκοτωθηκε ο αστυνομικος (δολοφονηθηκε), -αυτος που ηταν φρουρος καποιας μαρτυρος στα Πατησια, νομιζω, και οχι μονο δεν συγκινηθηκε κανεις, αλλα τον βριζανε απο πανω. Σκεφθειτε ο Αλεξης, ηταν επιλογη του να ειναι εκει (προσοχη…δεν λεω οτι καλα επαθε, μην παραξηγηθω) ενω ο αστυνομικος μπορει και να μην ηθελε να ειναι εκει. Σκεφθειτε, ποσοι απο εμας, ξερουν το ονομα του αστυνομικου και ποσοι το ονομα του παιδιου. Κατα τα αλλα, οταν συββει κατι, αρχιζουμε "που ειναι η αστυνομια" κ.λ.π.
    D.L.

    Reply
  14. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ

    ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ. ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΨΙΜΟΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ…

    http://www.mhnyma.blogspot.com

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *