ΠΟΣΟ “ΕΥΤΥΧΗΣ” ΕΝΟΙΩΣΕ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ;

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ «ΕΥΤΥΧΗΣ» ΕΝΟΙΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ … «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΧΙΟΥ;

Ήλθε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς , στη Χίο, επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια του νησιού μας . Δεν ξέρω βέβαια αν θα ερχόταν, αν δεν ……
υπήρχαν οι Περιφερειακές εκλογές του δεύτερου γύρου , όπου η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να εκλεγεί το ψηφοδέλτιο του Παύλου Βογιατζή και το τοπικό ψηφοδέλτιο του «ορισμένου» υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή , το οποίο ως γνωστόν, στη Χίο , δεν συγκέντρωσε την πλειοψηφία των Χιωτών, στον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής .

Δεν ξέρω πόσο «ευτυχής» ένοιωσε ο Αντώνης Σαμαράς , αντικρίζοντας τον απερχόμενο Δήμαρχο Χίου και «ορισμένο» υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Παντελή Βρουλή, ο οποίος όπως έχει καταγγελθεί από τον επίσημα «στηριζόμενο» από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Χαλλιορή , στήριζε υποψήφιους του ψηφοδελτίου , του από το ΠΑΣΟΚ στηριζόμενου και τελικώς εκλεγέντα από τον πρώτο γύρο, Πολύδωρο Λαμπρινούδη; Δεν ξέρω αν θα ένοιωσε «ευτυχής» ο Αντώνης Σαμαράς, αντικρίζοντας την τοπική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας , τη ΝΟΔΕ Χίου , Δημάρχους, «επικοινωνιακούς φωστήρες», κομματικούς πατριώτες , αρχηγίσκους , παραγοντίσκους, και λοιπούς …προυχοντίσκους, που είναι και οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την συντριβή που υπέστη, το ,από τη Νέα Δημοκρατία , υποτίθεται επίσημα «στηριζόμενο» ψηφοδέλτιο του Γιάννη Χαλλιορή.

Δεν ξέρω , αν θα ένοιωσε «ευτυχής» ο Αντώνης Σαμαρας , αντικρίζοντας τον πρόεδρο του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου (αφού εκεί έγινε η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη και η συνέντευξη τύπου), κ. Δημήτρη Μάντικα , που ήταν υποψήφιος και τελικά εξελέγη , με το ψηφοδέλτιο του Πολύδωρου Λαμπρινούδη, που υποστηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ και δεν ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Χαλλιορή , που υποτίθεται ότι «στηριζόταν» από τη Νέα Δημοκρατία και βεβαίως, από την ηγεσία της. Δεν ξέρω αν θα ένοιωσε ευτυχής, ο κ. Αντώνης Σαμαράς , αντικρίζοντας τον «ορισμένο» υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή ,τον άνθρωπο που στην διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας, έλεγε «εμένα το ΠΑΣΟΚ με έβγαλε Δήμαρχο Χίου» , απαξιώνοντας τους αγώνες των Νεοδημοκρατών , τον άνθρωπο που απέπεμψε και απέλυσε από δίπλα του Νεοδημοκράτες , με Πανεπιστημιακά πτυχία και γνώσεις πολλών ξένων γλωσσών , κρατώντας δίπλα του άτομα , που ως ανώτερο γνωσιολογικό επίπεδο είχαν και έχουν το «απόφοιτος ΤΕΙ …Ζωϊκής Παραγωγής».

Δεν ξέρω αν θα ένοιωσε «ευτυχής» ο Αντώνης Σαμαράς ,αντικρίζοντας όλους αυτούς τους κομματικοπατριώτες, που αντιστάθηκαν και πολέμησαν την επιλογή του στο Δημοτικό ψηφοδέλτιο της Χίου, το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Χαλλιορή, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ Πολύδωρου Λαμπρινούδη ,και τώρα μιλούν για …κομματικό πατριωτισμό και θέλουν να «στηρίξουν» τον ετερόφωτο Παντελή Βρουλή…. Ας μην ξεχνάμε ότι η διαφορά του Περιφερειακού με το Δημαρχιακό ψηφοδέλτιο , ήταν ακριβώς αυτή που έδωσε την απόλυτ επικράτηση με 60% από τον πρώτο γύρο του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ.

Οποία υποκρισία!!!

http://fyllasiliasnews.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝΤΩΝΗ
    ΚΑΝΕ ΝΤΑ ΝΤΑ ΒΡΕ
    ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ….ΜΕΤΑ ΤΑ ..ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ..ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
    ΘΥΜΑΣΑΙ ..ΠΩΣ ΤΟΝ ..ΕΛΕΓΕ????
    ΛΟΙΠΟΝ????
    ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ!!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ….
    ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ {ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ}
    ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ …ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ….ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ
    ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *