ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Χθες, κατα τις 16.30 στην παραλιακη, στο ρευμα προς Αθηνα, ατα Πηγαδακια Βουλας, η τροχαια ειχε στησει ρανταρ για ελεγχο της ταχυτητας. Μεχρι εδω, καλα εκανε. Ομως οι “εγκεφαλοι” της τροχαιας, εβαλαν τον χειριστη στο κεντρικο διαζωμα πισω απο τα δενδρα. Αποτελεσμα, σταματησαν ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωριδα αυτοκινητο, και….
απο τυχη δεν εγινε πολυνεκρο. Ειναι απαραδεκτο, τα αρμοδια οργανα της τροχαιας, να μην ξερουν να κανουν ασφαλως την δουλεια τους, και να κινδυνευουν αθωοι οδηγοι. Ο διοικητης της εν λογω υπηρασιας, καλο θα ηταν, να εκπαιδευσει καταλληλα τα οργανα ελεγχου, και μετα να τους στελνει για “σαφαρι”.

Aναγνωστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    φυσικα και εχουν IQ ραδικιου και εκτελουν εντολες Αλοιμονο στην κοινωνια που θα εχουν αποψη και θα περνουν και πρωτοβουλιες

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τους μπάτσους που κάνανε παράνομη αναστροφή στην παραλιακή πριν μερικά χρόνια, χωρίς φάρο αναμένο και σκοτώσανε δύο παιδιά σε μηχανή (ο ένας ήταν γνωστός μου) τους ξεχάσαμε ε;

    Τα μυαλά του φίλου μου κρεμόντουσαν από την πινακίδα με το απαγορευτικό της αναστροφής. Ακούτε ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;;;; Μπάτσος καλός μόνο νεκρός. Τέλος. Ξυπνάτε, αυτοί είναι τα μαύρα σκυλιά του συστήματος! Πρώτα πρέπει να "φάμε" τα τσιράκια και μετά τα καθήκια που κυβερνάνε.

    My 2 cents.

    Y.Γ. Και χέστηκα για τις βρισιές που θα φάω από τα μπατσάκια.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ,ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΑ..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    I.Q. ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ. ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΑΙΝΤΕ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ, ΙΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ποιός σε ρώτησε εσένα ρε σκατόμπατσε 9.27?

    ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ.
    -τα είπε όλα ο φίλος.

    και δεν είμαστε συριζαίοι. είμαστε νεφελίμ …. το νού σου

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ.ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ.

    ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ποιός σε ρώτησε εσένα ρε σκατόμπατσε 9.27?

    ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ.
    -τα είπε όλα ο φίλος.

    και δεν είμαστε συριζαίοι. είμαστε νεφελίμ …. το νού σου

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ: ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΙΟΛΑ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ Κ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΥΟΘ ΚΟΣΜΟΥ .

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *