ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΣ Α ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ Α. ΣΑΜΑΡΑ

ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Σε συνέχεια της προχθεσινής ανακοίνωσης, ενημερώνω ότι έσκισα το φύλλο επίταξης που μου απέστειλε η δικτατορική κυβέρνηση μειοψηφίας του κ. Σαμαρά και επαναλαμβάνω τα…..
όσα έγραψα προχθές.
κ. Σαμαρά, μπορείτε να με απολύσετε, γονατιστό όμως δε θα με δείτε ποτέ!
Όσο για τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που πολύ καθυστερημένα από την ανακοίνωση που εξέδωσα αναρωτήθηκε χθες βράδυ μέσω του twitter “Να δω τι θα κάνει ο Φωτόπουλος τώρα», του απαντώ:
«κ. Γεωργιάδη, όχι κωλοτούμπες όπως εσείς. Θα παραμείνω όρθιος και συνεπής σε αυτά που πιστεύω και λέω χρόνια τώρα. Κι αν είχατε δει ένα από τα video με τις ομιλίες μου 7 χρόνια ως Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ δε θα είχατε καμία αμφιβολία για το τι θα κάνω. Μια ματιά στην τελευταία ομιλία μου στο συλλαλητήριο στην πλατεία του Αμυνταίου στις 2.7.2014 θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι κάποιοι άνθρωποι αυτά που λέμε τα εννοούμε».
κ. Σαμαρά, κ. Γεωργιάδη,
Το σκισμένο χαρτί της επιστράτευσής μου, ως μια μικρή κίνηση τιμής σε αυτούς που αντιστάθηκαν για να είναι η χώρα μας ελεύθερη από τους Γερμανούς κατακτητές, το έχω καταθέσει αντί στεφάνου στο μνημείο των 11 ηρώων μαχητών του ΕΛΑΣ που στις 13.10.1944 έπεσαν, υπερασπιζόμενοι στη μάχη της ηλεκτρικής το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, που εσείς σήμερα ως υποτακτικοί της ΜΕΡΚΕΛ θέλετε να ξεπουλήσετε στα συμφέροντα.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ
ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΕΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ
ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Νίκος Φωτόπουλος
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ Α.Ε.
Εκπρόσωπος των

http://thoureios.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *