Ο Όμιλος Λεμονή σε όλο του το μεγαλείο

Ο Όμιλος Λεμονή, γνωστός στον χώρο της υπόδησης έχει ανακοινώσει στους εργαζομένους του ότι θα κλείσουν αρκετά καταστηματά του τον Αύγουστο. Ένας όμιλος διευκρινίζω που δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα οικονομικό , ούτε έχει μπει μέσα όπως διατυμπανίζει γιατί πολύ απλά το μπαίνω μέσα των επιχειρηματιών αυτών είναι ότι πέρυσι έβγαζα 15εκ. ευρώ το μήνα και φέτος βγάζω 14εκ. ευρώ. Δηλαδή για να αγοράζουν τα αδέρφια Λεμονή αεροπλανάκια, σπιτάκια και….
αυτοκινητάκια ή να κάνουν ταξιδάκια λεφτά έχουν.

Ο Όμιλος αυτός εκμεταλέυτηκε λοιπόν την κρίση και έχει απολύσει ως τώρα περίπου 300 υπαλλήλους του(εξοικονόμησε γύρω στο 1 εκ. ευρώ το μήνα κατά μέσο όρο) με τους περισσότερους να εφαρμόζει την τακτική φύγε μην σου μαυρίσω το βιογραφικό ή πάρε μετακίνηση σε άλλο κατάστημα στην άλλη άκρη της πόλης ώστε να σε αναγκάσει να φύγεις. Ο Όμιλος Λεμονή λοιπόν θα κλείσει καταστήματα τον Αύγουστο κάποια από αυτά όμως του αποφέρουν κέρδος γιατί εν μέσω κρίσης έχουν άνοδο, κάτι που δεν μπορεί να κατανοηθεί.Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι για την χώρα επιχειρηματικά γιατί πολύ απλά έχουν το κλασικό μυαλό του βλάκα έλληνα επιχειρηματία που το μόνο που κοιτά είναι η αρπαχτή. Οι κύριοι λοιπόν της επιχείρησης αυτής άρχισαν το παραμυθάκι αυτό 1,5 χρόνο τώρα με το να απολύουν από την πρώτη στιγμή που τους δόθηκε η ευκαιρία στο όνομα της κρίσης. Αποκορύφωμα σε όλο αυτό είναι οι περικοπές στα καθαριστικά των κατστημάτων αλλά και στην οικονομία ρεύματος ( κλείνετε τις οθόνες του υπολογιστή το βράδυ).Είναι μια επιχείρηση που όταν ακόμη έπαιρναν οι εργαζόμενοι αναδρομικά της νόμιμης αύξησης τους πριν 2 χρόνια , ο όμιλος αυτός τους την αρνήθηκε με το σκεπτικό ότι τι θέλετε πάλι καλά που σας έδωσα και την αύξηση να λέτε.

Αυτά τα ολίγα για αρχή γιατί θα επανέλθω και με περισσότερα στοιχεία αυτή την φορά. Ξυπνάτε Έλληνες ήρθε η ώρα να ενωθούμε μην περιμένετε τον έναν , τον ήρωα να βγει μπροστά, όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε να διώξουμε όλους αυτούς απο την χώρα μας. Θέλουμε πίσω την χώρα μας τώρα και θα το κάνουμε.

ΘΩΜΑΣ Β

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *