«ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ»

Με αφορμή το άρθρο, «Ο φανατισμός των Μουσουλμάνων, μια επιστολή που πρέπει να διαβαστεί», πήρα την απόφαση να γράψω και να εκθέσω τις παρακάτω σκέψεις.

Αγαπητέ αρθρογράφε,

Καταρχήν, σε ευχαριστώ θερμά που ανήρτησες αυτό το κείμενο, το οποίο δείχνει για ακόμα μια φορά ότι, ο θρησκευτικός φανατισμός δημιουργεί υπανθρώπους, που μεν μοιάζουν με το είδος των ανθρώπων αλλά στην πραγματικότητα πλησιάζουν περισσότερο σε …..
σαρκοβόρα του ζωικού βασιλείου, τα οποία αρέσκονται εκτός από το να σκοτώνουν για την λήψη φαγητού, να επιδίδονται και σε δολοφονίες άλλων ειδών, απλά και μόνο για την προσωπική τους τρέλα και ευχαρίστηση.

Εκατομμύρια, μπορεί και δισεκατομμύρια φανατικών θρησκευόμενων ανθρώπων επάνω στον πλανήτη, επικαλούμενοι τον δικό τους και μόνο αληθινό Θεό επιδίδονται σε φρικαλεότητες, είτε σωματικές, είτε πνευματικές σε συνανθρώπους τους, προσπαθώντας με οποιοδήποτε μέσο να τους καταστήσουν σαφές ότι, οποιαδήποτε απόκλιση από αυτά που πιστεύουν αυτοί θα επισύρει και μόνο τον θάνατο, είτε από το δικό τους χέρι, είτε από το χέρι του Θεού τους, ο οποίος μάλιστα τις περισσότερες φορές δείχνει να τους έχει εξουσιοδοτήσει κιόλας.

Όσο επιτρέπουμε το υπόλοιπο των ανθρώπων, σε όλους αυτούς τους υπανθρώπους, όλων ανεξαιρέτως των θρησκειών και ιδίως των οπαδών του Ισλάμ να κατακρεουργούν τα πανανθρώπινα αγαθά, δηλαδή την λογική, την ελευθερία και την σκέψη, τόσο θα φέρνουμε ακόμα πιο κοντά στην εποχή μας την εποχή του μεσαίωνα, έτσι ώστε να ξαναγίνουμε ένα με τα υπόλοιπα αξιαγάπητα ζωντανά της φύσεως μας.

Πετάξτε όσο το δυνατόν από επάνω σας το μεγαλύτερο πνευματικό βαρίδιο, που ακούει στο όνομα θρησκευτικός φανατισμός, του οποίου η παρουσία, το μόνο που θα σας προσφέρει είναι να σας παρασύρει στα σκοτεινά και βαθιά νερά της παράνοιας, που δυστυχώς κανείς έως τώρα δεν κατάφερε να βγει από εκεί.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τελικά σε ποιον χρησιμεύουν οι θρησκείες; Ο Θεός δεν χρειάζεται πάροχο για να επικοινωνήσει με τα δημιουργήματα του και τα δημιουργήματα γνωρίζουν ότι μπορούν να τον βρουν όποτε το θελήσουν.
    Είναι το Δώρο του προς εμάς αυτή η επιλογή. Είναι η ελεύθερη βούληση η απόλυτη απόδειξη της αγάπης του. Τιμήστε τους εαυτούς σας και την εμπιστοσύνη που σας δόθηκε.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΩ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Το είπες μέσα στον σχολιασμό σου παράνοια μια λέξη χίλιες ένοιες δυστυχώς αγαπητέ φίλε ¨ελεύθερη σκέψη… όσο και να γράφεις όσο και να σχολιάζουμε αυτή η αρώστεια είναι αναπόσπαστο κομάτι του ανθρώπου και πολύ φοβάμε ότι και μετά θάνατον συνεχίζει να υπάρχει αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά που γίνονται γύρω μας και όλα αυτά που κάνει ο ένας τον άλλον
    κ//ι

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    τους εχουν τρελανει τελειως.φτωχια και κορανι. οι βασιλιαδες τους βεβαια εχουν αγορασει το πλανητη με τα πετρελαια.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ=ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΚΑΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ελευθερη σκεψη!!!! παλι καταφερες με μονο λιγες γραμμες να δωσεις νοημα και ουσια σε αυτο που θελεις να μεταφερεις και παλι μπραβο….
    να ξερεις οτι εχεις αποκτησει φανατικους αναγνωστες

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Προς όλους τους αναγνώστες και σχολιαστές του άρθρου, σας ενημερώνω ότι, ο τίτλος του θέματος είναι «ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ», έτσι έχει αποσταλεί από εμένα στους διαχειριστές του ιστολογίου.

    Η ενημέρωση των διαχειριστών από εμένα έχει γίνει με αποστολή mail, για την διόρθωση του τίτλου.

    Πιθανότατα πρόκειται περί λάθους, κάτι διαφορετικό από αυτό δεν θέλω να το σκεφτώ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *