Επίτιμος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ο “δικτάτωρ” στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου;

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ

Θα μπορούσε να ήταν ανέκδοτο, αλλά τον περασμένο Ιούνιο τα Επιμελητήρια Μεσσηνίας και Αρκαδίας ζήτησαν από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να ανακηρύξει τον Μουαμάρ Καντάφι επίτιμο διδάκτορα στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και…
 Πολιτισμικών Σπουδών της Καλαμάτας.
Η ιδέα ανήκει στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γιώργο Καραμπάτο, την οποία συνυπέγραψε στη συνέχεια και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

http://polylitoikairoi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

 1. Ανώνυμος

  Εδώ ανακυρήξανε τους Τσαουσέσκου τους δικτάτορες και θα σταματάγανε στον καντάφι? Ο πατέρας αυτηνου του μαλάκα μας κατάντησε τριτοκοσμικους με τις αλητοπαρέες και τους τραμπούκους που μας έσερνε από εδώ και εκεί. Σκατά στον λάκκο του.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Συνχαρητήρια στην Ελλαδάρα με τα πανεπιστήμιά της σε κάθε πόλη και χωριό. Πανεπιστήμιο Πελλοπονήσου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας κλπ κλπ. [Προσέξτε άλλο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας άλλο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει διάφορες σχολές φαντάσματα σε διάφορες πόλεις της Θεσσαλίας μεταξύ αυτών στην Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και δε συμμαζεύεται!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ!]
  Οπότε τώρα κάθε τσόκαρο τοπικός βλαχοπαράγοντας το παίζει και διπλωμάτης μιμούμενος την αρχηγάρα σούπερ διπλωμάτη για τα γιούχα μίστερ ΓΑΠ!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *