Έρευνα: Ο καταστατικός χάρτης της Χαμάς: τα κύρια σημεία

Το Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης, επίσης γνωστή ως η Χαμάς, είναι μια φονταμενταλιστική ισλαμική εξτρεμιστική οργάνωση με de-facto έλεγχο της Γάζας και ισχυρή παρουσία στη Δυτική Όχθη. Σύμφωνο του, που εκδόθηκε στις 18 Αυγούστου 1988, είναι ένα ολοκληρωμένο μανιφέστο που αποτελείται από 36 χωριστά άρθρα, τα οποία προωθούν το βασικό στόχο της Χαμάς, καταστροφή του κράτους του Ισραήλ μέσω του τζιχάντ (Ισλαμικός Ιερός Πόλεμος). Τα ακόλουθα είναι…..
αποσπάσματα του συμφώνου της κυβέρνησης της Χαμάς:
Στόχοι της κυβέρνησης της Χαμάς:
«Το Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης είναι ένα διακεκριμένο παλαιστινιακό κίνημα, του οποίου η υποταγή είναι ο Αλλάχ, και των οποίων ο τρόπος ζωής είναι το Ισλάμ. Προσπαθεί να αυξήσει το λάβαρο του Αλλάχ πάνω σε κάθε σπιθαμή της Παλαιστίνης”. (Άρθρο 6)
Με την καταστροφή του Ισραήλ:
“Το Ισραήλ θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι το Ισλάμ να το σβήσει, όπως έσβησε άλλους πριν από αυτό.” (Προοίμιο)
Ο αποκλειστικός χαρακτήρας της Μουσουλμανικής περιοχής:
“Η γη της Παλαιστίνης είναι μια ισλαμική Waqf [Ιερά θέση] αφιερωμένη για τις μελλοντικές γενιές μουσουλμάνων μέχρι την Ημέρα της Κρίσης. Κανείς δεν μπορεί να παραιτηθεί από αυτό ή οποιοδήποτε μέρος, ή να εγκαταλείψει αυτό ή οποιοδήποτε μέρος της.” (Άρθρο 11)
“Η Παλαιστίνη είναι μια ισλαμική γη … Επειδή αυτό ισχύει η απελεύθερωση της Παλαιστίνης είναι ατομικό καθήκον για κάθε Μουσουλμάνο, οπουδήποτε και αν βρίσκεται.. (Άρθρο 13)

Η πρόσκληση για τζιχάντ:
«Την ημέρα που οι εχθροί σφετεριστούν μέρος της μουσουλμανικής γης, Τζιχάντ γίνεται το ατομικό καθήκον κάθε Μουσουλμάνου. Ενώπιον του σφετερισμού των Εβραίων», είναι υποχρεωτικό ότι το λάβαρο της Τζιχάντ θα σηκωθεί. ” (Άρθρο 15)
“Οι βαθμοί θα κλείσουν, μαχητές θα ενωθούν με άλλους αγωνιστές, και οι μάζες σε όλο τον ισλαμικό κόσμο, θα βγουν μπροστά απαντώντας στηνκλήση του καθήκοντος, διακηρύσσοντας δυνατά:«! ‘Hail to Jihad “Αυτή η κραυγή θα φτάσει τους ουρανούς και θα συνεχίσει να αντηχεί. μέχρι να επιτευχθεί η απελευθέρωση, οι εισβολείς να εξοντωθούν και η νίκη του Αλλάχ να έρθει παντού. (Άρθρο 33)

Απόρριψη μιας διαπραγμάτευσης ειρηνευτικού διακανονισμού:
“[Ειρήνη] πρωτοβουλιών, και οι λεγόμενες ειρηνικές λύσεις και τα διεθνή συνέδρια έρχονται σε αντίφαση με τις αρχές του Κίνηματος της Ισλαμικής Αντίστασης … Αυτές οι διασκέψεις δεν είναι παρά ένα μέσο για να ορίσει τους άπιστους ως διαιτητές στα εδάφη του Ισλάμ .. . Δεν υπάρχει λύση για το παλαιστινιακό πρόβλημα, εκτός από την Τζιχάντ. πρωτοβουλίες, προτάσεις και διεθνή συνέδρια είναι μόνο χάσιμο χρόνου, μια άσκηση στην ματαιότητα. ” (Άρθρο 13)
Καταδίκη του Ισραήλ-Αιγύπτου, της Συνθήκης Ειρήνης:
“Η Αίγυπτος αποσύρθηκε σε μεγάλο βαθμό, από τον κύκλο του αγώνα [ενάντια στον Σιωνισμό] μέσω της συμφωνίας Καμπ Ντέιβιντ. Οι Σιωνιστές προσπαθούν να καταρτίσουν άλλες αραβικές χώρες σε παρόμοιες συμφωνίες, προκειμένου να τους φέρει έξω από τον κύκλο του αγώνα.. .. Φεύγοντας από τον κύκλο της πάλης ενάντια στον Σιωνισμό είναι εσχάτη προδοσία, και αυτοί που διαπράττουν μια τέτοια πράξη είναι καταραμένοι. (Άρθρο 32)
Αντισημιτικές προτροπές:
Η Ημέρα της Κρίσης δεν θα έρθει μέχρι οι Μουσουλμάνοι να πολεμίσουν τους Εβραίους και τους σκοτώσουν.. Στη συνέχεια, οι Εβραίοι θα κρύβονται πίσω από βράχια και δέντρα και τα βράχια και τα δέντρα θα φωνάξουν: «Μουσουλμάνε, υπάρχει ένας Εβραίος που κρύβεται πίσω μου, έλα να τον σκοτώσεις» (Άρθρο 7).
“Οι εχθροί έχουν σχεδιάσει εδώ και καιρό … και έχουν συσσωρεύσει τεράστια επιρροή και υλικό πλούτο. Με τα χρήματά τους, πήραν τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως … Με τα χρήματά τους ανακατώνονται σε επαναστάσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη .. . Στάθηκαν πίσω από την Γαλλική Επανάσταση, την Κομμουνιστική Επανάσταση και πίσω από τις περισσότερες επαναστάσεις που ακούμε … Με τα χρήματά τους σχηματίστηκαν μυστικές οργανώσεις – όπως οι Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανοί Όμιλοι και τα Λιοντάρια – οι οποίες εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να καταστρέψουν τις κοινωνίες και να πραγματοποιήσουν τα σιωνιστικά συμφέροντα … Στάθηκαν πίσω από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο … και δημιούργησαν την Κοινωνία των Εθνών, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Ήταν πίσω από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσω του οποίου έκαναν τεράστια οικονομικά κέρδη .. . Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος σε εξέλιξη οπουδήποτε χωρίς να έχουν βάλει το δάχτυλό τους σε αυτόν. ” (Άρθρο 22)
“Ο ραδιούργος σιωνισμός δεν έχει τέλος, και μετά από την Παλαιστίνη, που θα επιχειρήσουν επέκταση από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη ποταμό. Όταν έχουν τελειώσει την αφομοίωση της περιοχής, στην οποία έχουν βάλει το χέρι τους, θα προσβλέν σε περαιτέρω επέκταση. Το σχέδιο του ορίζεται στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». ” (Άρθρο 32)
“Η Χαμάς αφορά την ίδια την αιχμή του δόρατος και την εμπροσθοφυλακή του κύκλου του αγώνα ενάντια στον Παγκόσμιο Σιωνισμό … Ισλαμικές ομάδες από ολόκληρο τον αραβικό κόσμο θα πρέπει να κάνουν το ίδιο, αφού είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για το μελλοντικό τους ρόλο στον αγώνα κατά των πολεμοκάπηλων Εβραίων . ” (Άρθρο 32)

http://www.newsport.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΙΑ ΧΑΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΕΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ!!! ΠΑΝΤΑ ΑΝΡΩΤΙΩΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΛΙ!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΞΛ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ Η ΧΑΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    SO8IKAME EMIS; TORA 8A SOSOUME KAI AUTOS KAI TI ME NIAZI TI KANOUN H ALLI: PROTA H PATRIDAMOU KAI META H ALLI YPOLIPI: AN EISE STO BOURKO KANIS DEN ENDIAFERETE;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *