Έτσι θα ξεγελάσετε τους ράμπο του αντικαπνιστικού.

Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για το «σαφάρι» για τον εντοπισμό… παράνομων καπνιστών στο οποίο επιδίδονται από το βράδυ του Σαββάτου τα ελέγχου για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον τρόπο που θα τους…..
ξεφύγετε.Δώστε προσοχή….

Ζητήστε από το κατάστημα ένα ποτήρι παγωμένο. Να το έχουν βάλει δηλαδή για αρκετή ώρα στην κατάψυξη. Μέσα σε αυτό θα ρίχνεται τη στάχτη του τσιγάρου σας και όταν θα εκπνέετε τον καπνό, δεν θα το κάνετε στον αέρα. Θα το κάνετε προσεκτικά ΜΕΣΑ στο ποτήρι.

Η διαφορά θερμοκρασίας θα δημιουργήσει αρκετή διαφορά βαρομετρικής πίεσης, ώστε να κρατήσει τον καπνό στον πάτο του ποτηριού. Παράλληλα βέβαια ο καπνός θα καλύπτει και τις στάχτες σας, ενώ οι… ράμπο του αντικαπνιστικού θα νομίζουν απλά ότι πίνετε κάποιο ποτό!

http://poulitaria.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ,ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΞΙΚΟ ΝΕΦΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ

    ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΕΙΠΑΜΕ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΑΣ ΚΡΥΦΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    vlaka katastrefete oloi oi ellada, klinoun kai ta teleutaaia magazia pou isos akoma douleuoun me resusto kai esena se eniakse gia to apo pia fara eimaste gia to an theloume na kapnizoume. Bgale avrio tin koroula sou sto pezodromio na sou ferni kana fragko sto spiti na tros psomi, afou eimaste apo tetia fara, giati ta metra tou giorgaki pou profanos epikrotis, mia xara se exoun anergi esena kai sintoma 5 ekatomuria ellines.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Από τετοια είμαστε φάρα ΄΄μανούλες΄΄. Να βάλουμε το μυαλό μας να προκόψουμε όμως; Μόνο για λοβιτούρες είμαστε άξιοι. Μετά μας φταίνε οι άλλοι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *