Έλληνα ραγιά σε μετατρέψανε σε Ντούβλη της Ευρώπης


Mετά το πλήθος των ξένων δημοσιευμάτων που γελοιοποιούσαν τη χώρα, τα παρακάλια του Γιώργου στην ΕΕ και το ΔΝΤ προκειμένου να τον πάρουν στα σοβαρά και τα αλλεπάλληλα χαστούκια των διεθνών αγορών ήρθε και η επίσκεψη του Τούρκου Αγά για να δέσει το γλυκό.

Έλληνα ραγιά, αφού σε ταπείνωσαν και σου χρέωσαν τα δικά τους γα….κα ήρθαν τώρα να σε μετατρέψουν και σε Ντούβλη της Ευρώπης που ανοίγεις τα πόδια για να πάρεις κανά ξεροκόμματο.

Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να ξεφτιλίσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και εθνικής υπερηφάνειας που μπορεί να διαθέταμε ακόμα…

Η κυβέρνηση που παρέδωσε τον Οτσαλάν και υπέστειλε την…..
.

Ελληνική σημαία στα Ίμια, έρχεται τώρα με τους ίδιους ανθρώπους να μετατρέψει το thank you America σε ένα άνευ όρων yes men.

Μια ανίκανη κυβέρνηση με τη συμπαράσταση του μορφώματος του Αντώνη Σαμαρά και το δεκανίκι του Καρατζαφέρη, με μια Αριστερά που ακροβατεί μεταξύ γελοιότητας και αντεθνικής πολιτικής, μετατρέπουν τους Έλληνες σε ζητιάνους και παρίες της ΕΕ.

Μια οικονομία που παραπαίει, χωρίς καμία ελπίδα ανάκαμψης, με παντελή έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής, δημιουργεί μία εντελώς απαισιόδοξη κατάσταση και πιέζει ολοένα και περισσότερο το λαό.
Μια καθημερινότητα που γίνεται ολοένα και δυσκολότερη, προκαλεί όχι απλά θυμό αλλά ανεξέλεγκτη οργή.
Όσο και αν προσπαθούν οι τελειωμένοι πολιτικοί και τα χαμερπή ΜΜΕ να αλλοιώσουν την πραγματική κατάσταση που βιώνουμε, το σίγουρο είναι ένα.

Ο Έλληνας ραγιάς μετατρέπεται σε Ντούβλη της Ευρώπης.
Έως ότου το καταλάβει και αποφασίσει να αντιδράσει, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σκύψει λίγο ακόμα και να ανοίξει λίγο περισσότερο τα πόδια.

Φιλικά από:
http://politikiprotasi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *