ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ…

Αγαπητέ φίλε,

Σοκ και δέος νοιώθω μπροστά στα κομματικοανεξάρτητα ψηφοδέλτια της γραφικής μετριότητας, αλλά κυρίως όταν αντικρίζω μέσα από αυτά την απάνθρωπη επιθυμία πλήθους αφελών συμπολιτών μας να…..
συνταυτιστούν με τον παγιωμένο υπόκοσμο των λακέδων και των ξεδιάντροπων δωσίλογων της κοινωνικοπολιτικής μας υπερηφάνειας.
Τριανταέξι χρόνια δημαγωγικής και απαξιωμένης πολιτικής υποκουλτούρας είναι πλέον αρκετά για να κατανοήσουμε όλοι οι σκεπτόμενοι ανένταχτοι των χολεριασμένων συμφερόντων, ότι η εθνική ομοψυχία των εκλογών και οι βόειες κραυγές των μπαλκονιών περί εδραίωσης μιας τετράχρονης τουριστικής δημοκρατικής νομιμοποίησης ήταν το μεγαλύτερο αστείο της μεταπολίτευσης.
Απόσταγμα της πολιτικής ανέχειας των εκλογών, ο βάνδαλος εκβιασμός του ολιγοστού μνημονικού πρωθυπουργού περί αναγκαστικής μονοκρατορίας αλλά και η περισσή α-νοησία των ανίκανων κομμάτων της αντιπολίτευσης, και κυρίως της ΝΔ που ζουν το δικό τους ψευδοόνειρο, όντας λιμασμένοι για λυσσαλέα επιστροφή στην εξουσία με κάθε τρόπο. Εστιάζω και στα κόμματα της αριστεράς και τους καταλογίζω μία ψυχωτική διάθεση για μείζονα τετραπληγική κριτική, χωρίς αντίκρισμα, αφού η πραγματικότητα είναι γι’ αυτά μόνο μια εικονική αποτύπωση της χώρας του ποτέ. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο θα είναι να προσκυνάς ακόμα φαντάσματα και πόσο μάλιστα όταν δεν σου απαντούν, όπως άλλωστε και ποτέ εν ζωή δεν το έπραξαν επιτυχώς, στις εκκλήσεις για ιδεολογική βοήθεια…
Και όμως… τα δόντια και τα πλοκάμια αυτών των… σμερνοχταποδιών αλλά και το αγκάθι της κομματοσκορπίνας πλήγωσαν βαθύτατα την τοπική αυτοδιοίκηση μονοδρομώντας εσκεμμένα χρόνια τώρα, πολιτικά και μορφωτικά απαίδευτους υποψηφίους, οι οποίοι καπετανεύουν στο πέλαγος της κομματοσκυλιασμένης ασημαντότητας. Οποιαδήποτε ακομμάτιστη πρωτοβουλία δυστυχώς έπεφτε στο κενό ή θα πέσει στο κενό. Στην καλύτερη περίπτωση ίσως και να χαλάσει την πόρνη – πιάτσα και ν’ αντιμετωπιστεί ως η γραφική των εκλογών.
Τα ψηφοδέλτια της δημοτοπεριφέρειας… γεμάτα και τώρα από λογής προσωπικότητες. Όμορφοι πρώην δήμαρχοι, μπαστουνόβλαχοι πρώην υποψήφιοι περιφερειάρχες, ψευδοφυγάδες του πασοκοχρίσματος λόγω μνημονίου που συνταυτίτηκαν τάχα με την αριστερά, βρωμόστομοι μουστακαλήδες καλλικράτηδες, αμόρφωτοι πρώην δημοτικοί υπάλληλοι αγκαλιασμένοι με τα χερούλια της δημαρχοκαρέκλας, ηθοποιοί της δευτεράντζας που σε αναζήτηση μισθού έλιωσαν τις σόλες τους στα κουρασμένα κλαρινοζειμπέκικα της κακομοίρας Ευδοκίας και ήπιαν άπειρα φθηνοκονιάκ στα μοιρολατρικά μνημόσυνα των μικροχωριών της Ελλάδας, απελπισμένοι πρώην… κομματάρχες της περιφέρειας που ανεξαρτητοποιήθηκαν, ελάχιστοι μορφωμένοι κομματικοί υπάλληλοι ….. και ο κατάλογος δεν σταματά ποτέ. Και κάποιοι μάλλον σοβαροί…. ενταγμένοι ωστόσο πλήρως στο υποσύστημα.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να συμπληρωθεί το λεωφορείο της αυτοδιοίκητης συντεχνείας και το ταξίδι προς την τυποποιημένη δημοκρατία, από τους δύσμοιρους συμβούλους οι οποίοι απαρτίζουν, οικιοθελώς και μη, τα χρεοκοπημένα ψηφοδέλτια. Στην αποκάτω: Μπουτικέρηδες κρεάτων, γκαραζιέρηδες, σερβιτόροι, υπομηχανικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, σουπερμαρκετίστες, μπακάληδες, ζαχαροπλάστες, κομμώτριες, ρουχατζήδες, πωλήτριες, χήρες, παππούδες, μπαρμπάδες, ταμίες σινεμά, μοδίστρες, ξανθιές με κάμπριο, αγρότες με όνομα, αγρότες χωρίς όνομα, οικιακοί βοηθοί κ.α. Σημ.: Όλοι αυτοί μιλούν αγγλικά! Στη μέση: Πτυχιούχοι με ένα πτυχίο, με δύο πτυχία, με ένα πτυχίο και μεταπτυχιακό, με δύο πτυχία και μεταπτυχιακό, πρώην ψευτοστρατιωτικοί και αιώνιοι συνταξιούχοι, αστυνομικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, τμηματάρχες εργοστασίων, προϊστάμενοι εκπαίδευσης, κρυφοί κομματικοί υπάλληλοι, πληροφορικάριοι κοκ. Σημ.: Όλοι αυτοί μιλούν και Γαλλικά ή Ιταλικά. Στην πρώτη: Οι συνδικαλιστές. Σημ.: Αυτοί δεν χρειάζονται συστάσεις!
Στα 36 χρόνια δημοκρατίας το ΠΑΣΟΚ κυρίως, αλλά και η ΝΔ σε λιγότερο βαθμό ίσως λόγω απειρίας, τοποθέτησαν με χαμόγελο και θράσος στο όνομα του κλαυσίγελου της δημοκρατίας, μακριά από τον μεσαίωνα της χούντας και της πρώιμης Καραμανλικής περιόδου, κάθε ανθρωποειδές στην κατάλληλη θέση. Στην περιφέρεια αναίσχυντες λιμασμένες προσωπικότητες χαμηλομετρίου υποβάθρου και μέλη μιας αλλοτριωμένης ιδεολογικά τοπικής κοινωνίας, τοποθετήθηκαν σε ύψιστες θέσεις «βο-λευτικού» τύπου, βυζαίνοντας και κείνοι με τη σειρά τους το γάλα μιας χουζουρεμένης κοινωνίας που αφέθηκε στα χέρια των τυχάρπαστων. Μουσάτα, χοντρά, μουστακαλίδικα, σοβαρά, χαζοχαρούμενα, αταλάντευτα αδιάφθορα… καρκινώματα του πολιτικού μας βίου αυτοβαπτίστηκαν, με τη βοήθεια του κόμματος, «παραγοντικοί αντιπρόσωποι» μιας «έννομης πελατειακής πολιτείας». Σήμερα, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας του ευνουχισμού παίρνουν πια σύνταξη από την οκνηρία του λειτουργήματός τους και τη δύσκολη εργασία της κομματικής τοποτήρησης. Φαυλότητα και εξευτελισμός των αξιών υπήρξαν για χρόνια ο στόχος τους, ενώ σήμερα ως επιβεβαιωμένοι γυρολόγοι της προάσπισης και αυτών των κομματοεκλογών, προσπαθούν να επιβιώσουν ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων με πρόσχημα την… περιστασιακή διαφωνία με το μνημόνιο! Τι να πεις… δεν αξίζει ούτε σχολιασμό.!!!
Δυστυχώς και αυτή τη φορά, οι ίδιοι θα νικήσουν γιατί βρήκαν και τα έκαναν. Ίσως.. ίσως μόνο όταν οι Έλληνες δουν την έκπτωση των αξιών τους αλλά και τα παιδιά τους εκτός κοινωνίας ν’ αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό θάνατο και όχι τον βιολογικό, μιας και ο πρώτος είναι ο χείριστος, τότε ίσως μόνο αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι οι εκλογές δεν επινοήθηκαν για να γεμίζουν τα κομμωτήρια με κυρίες που θα βγουν αναγκαστικά από το σπίτι έστω και μια φορά το χρόνο για ν’ ανέβουν στο εκλογικό κέντρο να σταυρώσουν το μέλλον τους. Δεν επινοήθηκαν για να χύνεται σφάγιο αίμα το οποίο θα ποτίσει τα μεσημεριάτικά τραπέζια της καλποκυριακής. Δεν επινοήθηκαν για να χωρίζονται τα καφενεία σε πράσινα, κόκκινα και μπλε και εκεί να χύνεται άφθονο το κομματοτσίπουρο της λήθης, κείνο που θα οδηγήσει εκ προοιμίου σε καθοδηγούμενες επιλογές χωρίς σκέψη και συλλογικό συμφέρον. Δεν επινοήθηκαν για απαξίωση, όπως θέλει το σύγχρονο πολιτικό σύστημα, προκειμένου ν’ αφήνει σκοπίμως στην εξώπορτα νουνεχείς προσωπικότητες που στέκονται απέναντι από φαιδρές φατρίες και κομματικές περιβολές.
Ας δώσουμε λοιπόν ένα τέλος στην εξοργιστική ανικανότητα των φασιστοειδών δημοκρατόρων της σύγχρονης κοινωνίας και ας επιλέξουμε έστω την επόμενη φορά ικανές προσωπικότητες σε δήμους, περιφέρειες και βουλή. Γιατί ας μην ξεχνάμε τα κάλαντα έρχονται με το εκλογικό βιβλιάριο… α.. ξέχασα… αυτό καταργήθηκε…

Καλή ψήφο!

Engin

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ 13 ΚΑΝΤΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,Η ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Η ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ (ΟΠΟΙΟΙ ΝΑΝΑΙ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΠΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ).

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑ;Σ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΥΓΝΩΜΗ
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ..ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΑΝΤΕ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ..ΟΛΟ ΞΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ…..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ–ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_04.html

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Μ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ..ΖΩΗ
    ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΟΥΣΑΝ ….ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ
    ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ Μ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ……..ΤΟ ΑΠΟΚΤΟΥΝ…
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    324 ΔΗΜΑΡΧΟΙ Χ 3000 ΕΥΡΟ=972.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

    54 ΝΟΜΑΡΧΕΣ Χ 3000 ΕΥΡΟ=152.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ

    ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ;

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΥΤΕ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ

    54 ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 324 ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ!!!

    Με σύνθημα λοιπόν «Ψηφίζω Λευκό για να τους Μαυρίσω» μετέχουμε στο Κίνημα του Λευκού στη προσπάθεια να στείλουμε το ορθό μήνυμα στο πολιτικό σκηνικό αλλά και να το ταρακουνήσουμε……

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *