Φέρτε πίσω τα γλυπτά ρε ….αντρούκλες !

Απευθυνόμενος , μετά τον λεβέντη τον Τζορτζ Κλούνεϊ , στους κουνιστούς του « Νησιού των Αγγέλων» ( ασφαλώς , θηλυκών ή , πάντως , θηλυπρεπών ) τους καλούμε να…

επιστρέψουν , αύριο κιόλας , τα Παρθενικά γλυπτά , που λήστεψε , κατάκλεψε, πλιατσικολόγησε ένας από τους αρωματισμένους και κουνιστούς λόρδους τους , τον καιρό της υποταγής μας στους άξεστους Τουρκομογγόλους…..

Αν ήσασταν άξιοι και άντρες , ας τα φτιάχνατε μόνοι σας, ρε! Εσείς οι ίδιοι – ή καλύτερα οι ίδιες. Όχι να γεμίζετε τα βρωμομουσεία σας με κλοπιμαία από ένα σωρό χώρες. Ποια είναι τα δικά σας έργα που περιλαμβάνονται στο «British Museum» ή σε άλλα μουσεία σας; ΚΑΝΕΝΑ!

Έχετε κατακλέψει όλους τους λαούς και ότι εκθέτετε είναι κλεψιμέϊκα. Αλλά δεν μας ενδιαφέρουν τα άλλα τα βίτσια σας! Αρκεί να επιστρέψετε τα γλυπτά μας εκεί που ανήκουν.

Στον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΜΑΣ και στον Ελληνικό λαό! Και εκείνο το τρελό ξανθό αγόρι , ο Δήμαρχος του Λονδίνου , μην ξαναπατήσει στη Θεσσαλονίκη ή στη Αθήνα στις …. γνωστές παρελάσεις γιατί θα φάει καλά! Καλλικράτης Μ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *