Ακυρώνεται το Πάσχα

Είναι επίσημο.

Φέτος δεν έρχεται το Πάσχα.

Λόγω παρατεταμένου τριωδίου, το Πάσχα αναβάλλεται για του χρόνου (και βλέπουμε).

Ιδού οι αποδείξεις:

Όλοι (κυβέρνηση, ΔΝΤ, Ε.Ε.) συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από τα αποκριάτικά τους προσωπεία: («δεν συζητάμε για αναδιάρθρωση, τέτοιες δημόσιες συζητήσεις κάνουν κακό» – που σημαίνει ότι το….
συζητούν, απλώς όχι δημοσίως…)

Ο Σημίτης (Βασιλιάς Καρνάβαλος 1996-2004) εμφανίζεται ξαφνικά και μιλάει για ανάγκη να προχωρήσει γρήγορα η αναδιάρθρωση (επισημαίνοντας μεν, ότι τέτοιες συζητήσεις δεν μπορούν να γίνονται δημοσίως…)

Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ακόμα μεγαλύτερη πτώση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι δύο αρχηγοί (ΓΑΠ-Αντωνάκης) απεργάζονται (ο καθένας από διαφορετική σκοπιά) σχέδια για πρόωρες εκλογές (Τώρα το ποιος θα τους ψηφίσει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…)

Πάντως, στη ΝΔ πιστεύουν ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι πρώτοι! (Φυσικά και θα είναι! Τον Σεπτέμβριο η ΝΔ θα έχει φτάσει 15% και το ΠΑΣΟΚ 14,5%) – μαζί θα καβαλήσουν το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου

Ακόμα αμφιβάλλετε ότι το τριώδιο δεν έκλεισε ποτέ;…

http://newssharkgr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δεν αρκεί η μνήμη, η μνήμη ξεθωριάζει στον χρόνο… Οι Ήρωες, οι Ηγέτες, οι Σοφοί και οι Άγιοι που από κάπου μας κοιτούν, θέλουν από μας Δράση και Αγώνα. Αυτό είναι Τιμή στη μνήμη τους!
    Κι αφού δεν υπάρχει καμία φωτισμένη ηγετική μορφή "ζώσα" πια για να μας εμπνεύσει και να μας ξεσηκώσει, ας επιλέξουμε κάποια από αυτές που έχουμε "κληρονομιά". Να την βάλουμε μπροστά, να ορκιστούμε πίστη στις αρχές, τα οράματα και τα ιδανικά της, να διαμορφώσουμε εαυτούς ξανά Έλληνες και να βάλουμε στόχο "επίθεση" και όχι πια άμυνα. Άλλωστε δεν είμαστε πρόβατα να χρειαζόμαστε καθοδήγηση αλλά Έλληνες που απλά χρειαζόμαστε "αφύπνιση" και εμψύχωση!
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    KAΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ,ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ,ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΙΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ .
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΙ 172 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Κ.Α.ΑΝ.Ε

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΚΟΥΤΟΠOΝΗΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ Η Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *