Μια εικόνα…χίλιες λέξεις…μια αλήθεια..ένα συμπέρασμα !!

Όλοι είδαμε τις προηγούμενες μέρες το ρεσιτάλ που έδωσαν όλοι οι θιασώτες του «δημοκρατικού τόξου» κατά την διάρκεια των ορκωμοσιών των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων που
έγιναν ανά την Ελλάδα.

 Όλοι οι υπέρμαχοι της δημοκρατίας ( αντιρατσιστές , δημοσιογράφοι , πρασινοκοκκινομπλέ τσαρλατάνοι πολιτικοί) ήταν εκεί και έκαναν ότι μπορούσαν για να εμποδίσουν την παρουσία των φίλων ενός εκλεγμένου από τον Ελληνικό λαό κόμματος. Την ίδια στιγμή που προσέρχονταν σιδηροδέσμιοι από τα κελιά της “δημοκρατίας” ΤΟΥΣ οι συναγωνιστές μας. Το ίδιο συναίβει και κατά την ήμερα της ορκωμοσίας του συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.

Αφού έφτασε εκεί συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων με χειροπέδες εισήλθε στον χώρο που θα γινόταν η τελετή μαζί με αστυνομικούς της ασφάλειας όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Αυτό είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει υπό την σκέπη ενός τέτοιου καθεστώτος που πράττει και νομοθετεί κατά το δοκούν. Είναι φυσικό ένας βουλευτής που μάχεται για το δίκαιο και το συμφέρον του ελληνικού λαού , αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα και ξεσκεπάζει το σύστημα της διαπλοκής να καταλήγει στα κελιά του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Αντίθετα αν δηλώνεις «δημοκράτης» , και θες να φιμώσεις την Χρυσή Αυγή γιατί αυτοί είναι φασίστες ενώ εσύ όχι , αν είσαι γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας που επί δεκαετίες βιάζει τον ελληνικό λαό , αν έχεις λάβει μέρος σε ρεμούλες και κομπίνες , αν έφαγες λεφτά από το χρηματιστήριο , αν είσαι επιχειρηματίας που παίρνεις έργα με απ’ ευθείας ανάθεση γιατί είσαι κολλητός του Σημίτη , αν ο γιος σου επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος για ευνόητους λόγους τότε μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερος άφοβα καθώς η δικαιοσύνη είναι ταγμένη στην πάταξη του «ναζιστικού μορφώματος» .

Μόνο που η δικαιοσύνη κυνηγάει την ουρά της γιατί τέτοιου είδους τακτικές χρησιμοποιεί η κυβέρνηση που δουλικά υπηρετεί και όχι ένα κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή που θέλει να δώσει την δύναμη στον λαό να αποφασίζει αυτός για το μέλλον του.

ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS – HELLENICPRIDE

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *