Καταγγελία

Παρακαλούμε δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το μήνυμα. Κάθε Έλληνας πρέπει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Δώστε δημοσιότητα σε ένα σκάνδαλο που χρειάζεται διερεύνηση.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε πως ακόμα και αυτή τη στιγμή τα σκάνδαλα δεν σταμάτησαν στην Ελλάδα. Την στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, η κυβέρνηση και οι κατασκευαστικές εταιρίες κλέβουν τα…..
τελευταία χρήματα του λαού.
Κατασκευή Ιονίας οδού. Παράκαμψη Άρτας.
Κόμβος Αγίου Δημητρίου.
Η κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει το έργο, παίρνει εντολή από την κυβέρνηση να κατασκευάσει ένα προσωρινό κόμβο, στην τοποθεσία που πρέπει να γίνει ο κανονικός κόμβος Αγίου Δημητρίου.
Γιατί να κατασκευαστεί ένας προσωρινός κόμβος ενώ μπορεί να κατασκευαστεί άμεσα ο κανονικός;
Με απλά λόγια: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θέλει να παραδώσει φαινομενικό “έργο” στον λαό. Δίνοντας εντολή να γίνει ένας προσωρινός κόμβος κερδίζει στα μάτια του κόσμου καθώς ένα έργο παραδίδεται στον λαό. Βέβαια με τον προσωρινό κόμβο κινδυνεύουν χιλιάδες διερχόμενοι. 12 χιλιόμετρα πιο κάτω στην Φιλιππιάδα 8 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός ενός άλλου παρόμοιου προσωρινού κόμβου. Και φυσικά το κόστος κατασκευής διπλασιάζεται (και ο χρόνος κατασκευής). Αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για το κόστος.
Το κράτος δίνει δώρο την κατασκευή του προσωρινού κόμβου στην εταιρία αφού θα πληρωθεί έξτρα. Κανονικά σύμφωνα με την σύμβαση από μόνη της η εταιρία είχε την υποχρέωση να κατασκευάσει τον κανονικό κόμβο. Η κυβέρνηση είδε ότι το έργο θα καθυστερήσει και για ψηφοθηρικούς λόγους, (για να παραδώσει “έργο”) επέλεξε να πληρώσει 2 φορές το ίδιο πράγμα. Οι Ρέππας και Μαγκριώτης με ιδιοφυή τρόπο μοιράζουν τα τελευταία χρήματα του λαού στις κατασκευαστικές εταιρίες. Μίζες και κομπίνες σε βάρος των πολιτών. Χρήματα χωρίς αντίκρισμα χωρίς πραγματικά έργα.
Είναι έτος 2011, έτος μνημονίου και θυσιών.
Εσείς θα πληρώνατε δύο φορές την κατασκευή του σπιτιού σας; Πως επιτρέπετε να πληρώνουν δύο φορές το ίδιο έργο; Ένα χρόνο εργάστηκε η εταιρία να κατασκευάσει τον προσωρινό κόμβο. Τεράστιο κόστος. Γιατί να μη γινόταν αμέσως η κανονική κατασκευή; Με ποιο δικαίωμα σκορπάνε τα ελάχιστα χρήματα που απέμειναν;

Kataggelia

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ 3 ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Με κάθε μέσο και τρόπο συνεχίζεται η ληστεία του Δημόσιου Ταμείου.
    Δυστυχώς ότι είχε απομείνει όρθιο καταστρέφεται.
    Όσα πιό πολλά πληρώνουμε τόσο πιο πολλά χρωστάμε.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΒΟ ΑΠΟΛΛΟΤΡΙΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αφου με τα τοσα που μας εχουν κανει τους χειροκροτουμε και τους ξαναψηφιζουμε…..τοτε γιατι να μην κανουν ακομη χειροτερα αφου ξερουν οτι δεν προκειται να παθουν τιποτα……και παλι θα τους ξαναψηφισουμε…….λεμε λεμε …αλλα δεν εχουμε παπαρια για τιποτα,γιαυτο αυτοι θα κανουν τα αισχη τους και μεις θα καμαρωνουμε γιατι το κομμα μας ειναι στην εξουσια. Στην υγεια μας ρε παιδια!!!1

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Παρότι και εγώ δεν τρέφω καμία συμπάθεια, πόσο μάλλον εμπιστοσύνη, στη σημερινή κυβέρνηση, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής (ως πολιτικός μηχανικός με ασχολία τις μελέτες αντίστοιχων έργων).
    Δυστυχώς, στην Ελλάδα, πολλές φορές τα έργα καθυστερούν από ανεξάρτητες αιτίες (όπως π.χ. η απαλλοτρίωση εδαφών, κάτι που θα μπορούσε να συμβαίνει και στην περίπτωση αυτή). Στις περιπτώσεις αυτές, είναι σύνηθες να προωθείται μία προσωρινή λύση, ώστε η κυκλοφορία τουλάχιστον να διεξάγεται.
    Σίγουρα δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος προώθησης των έργων, αλλά σε διαβεβαιώ ότι είναι μία συνήθης πρακτική και οφείλεται, κάποιες φορές, στην απόφαση κάποιου παρόδιου ιδιοκτήτη να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποζημίωση πιέζοντας το έργο (φυσικά αυτό είναι δικαίωμά του).
    Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να διαβάσω και την αιτιολογική έκθεση για την κατασκευή του προσωρινού κόμβου για να δω αν αυτά που λέω παραπάνω ισχύουν, ή είναι όντως κάτι άλλο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ξύλο φάγανε;;;; Γιατί να αλλάξουν;;;
    Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο δεν διορθώνεται, ανατρέπεται. Αλλά από ποιούς ψηφοφόρους;;;
    Αλλοίμονο σε αυτή τη χώρα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *