Φθιώτιδα: Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε σοβαρό τροχαίο

Έναν άντρα περίπου 40 ετών απεγκλώβισαν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ…

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 13.00” το μεσημέρι, στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος του Δρούγου, με 4 εμπλεκόμενα αυτοκίνητα.

Αρχικά, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από το ψιλόβροχο, ο οδηγός μιας Mercedes έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς από….
τους 4 επιβάτες.

Μετά από λίγα λεπτά και ενώ περίμεναν οδική βοήθεια και την τροχαία, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους στο ίδιο σημείο, ο οδηγός του βαν έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε πάνω στην νταλίκα που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα ο οδηγός της νταλίκας βλέποντας το ανεξέλεγκτο βαν να έρχεται κατά πάνω του σταμάτησε αλλά δεν απέφυγε τη σύγκρουση.

Την ίδια στιγμή το κόκκινο Nissan Micra που ακολουθούσε την νταλίκα, δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε κι αυτό στο πίσω μέρος της, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν οι δυο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτό.

Σοβαρά όμως τραυματίστηκε ο οδηγός του βαν ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος μάλιστα παρέμεινε εγκλωβισμένος στις λαμαρίνες, μέχρι να τον απεγκλωβίσουν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ που έφτασαν από τη Λαμία.

Την επιχείρηση απεγκλωβισμού κατέγραψε ο φακός του LamiaReport:

LamiaReport

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *