Πολιτική φαγωμάρα και «προοδευτικάντικες» κορώνες

Έτσι τιμήθηκε η επέτειος του ΟΧΙ

Για να μπορούν κάποιοι «μεγάλοι ιδεολόγοι» να λένε σήμερα από την αναπαυτική πολυθρόνα τους να καταργηθεί το ένα και το άλλο σε ημέρες μνήμης ηρώων, Έλληνες έχυσαν το ….
αίμα τους, όχι διαδηλώνοντας αλλά πολεμώντας!

Όλοι αυτοί οι γνωστοί και άγνωστοι ήρωες έπεσαν για να έχουμε μια στάλα λευτεριάς και να μπορέσουμε μόνοι μας να προκόψουμε στο δύσκολο και ανηφορικό μονοπάτι της ζωής. Κάποιοι θέλουν να τα ξεχάσουμε αυτά. Να μην τιμάμε τους αγώνες των Ελλήνων, αφού εκείνοι είναι «ειρηνιστές» μεγάλοι και «αναστατώνονται» στο άκουσμα μαθητικών ή στρατιωτικών παρελάσεων. Θέλουν να οργανώσουν μάλιστα τον στρατό συνδικαλιστικά!

 Αυτές οι ανοησίες λέγονται σήμερα, επειδή κάποιοι άλλοι σκοτώθηκαν! Αλλιώς ίσως να ακούγαμε άλλη γλώσσα να μιλιέται στα καθημαγμένα αυτά χώματα. Οι πολιτικές δυνάμεις δεν μπόρεσαν να τα βρουν ούτε στην παρέλαση, αφού άλλοι πήγαν κι άλλοι όχι. Μια ζωή φαγωμένοι οι Έλληνες με τους ξένους να μην μπορούν παρά να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Βέβαια αν, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι στα σύνορά μας, δεν θα τρέξουν οι «μορφωμένοι» πολιτικάντηδες! Γι αυτό να είστε σίγουροι! Πάλι καλά που είδαμε επιτέλους στρατιωτική παρέλαση…

ΠΥΓΜΗ.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *