“ΚΑΚΙΣΤΗ, αμόρφωτη και ελεεινή ηθοποιός η Μελίνα Μερκούρη -Μια ΠΡΟΣΤΥΧΗ και…ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ γυναίκα που για να πετύχει…εκμεταλλεύτηκε τη ΧΟΥΝΤΑ!”(βίντεο)

“Δεν είχε διαβάσει στη ζωής τους ούτε ένα βιβλίο. Δεν ήξερε τι σημαίνει…οργασμός! Την πρώτη νύχτα του γάμου της ο άντρας της, της πήγε ένα περιοδικό “τσόντα” για να…μάθει τι έπρεπε να κάνει…”

Μια απίστευτη εικόνα της Μελίνας Μερκούρη δίνει η Ροζίτα Σώκου, χαρακτηρίζοντάς την, ούτε λίγο ούτε πολύ, αμόρφωτη, εκμεταλλεύτρια, κάκιστη ηθοποιό, πρόστυχη και… ανοργασμική.

Δίνοντάς στον εαυτό της την «ελευθερία» να εκτοξεύσει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, με το επιχείρημα ότι «είναι πολύ καλή κριτικός και πολύ αναγνωρισμένη, αλλιώς δεν θα την είχε πλάι της η Ελένη Βλάχου» η Ροζίτα Σώκου διατείνεται ότι μπορεί «να μιλάει άσχημα για όποιον θέλει».

Και «υλοποιώντας» αυτήν της την άποψη, λέει, μεταξύ άλλων, για τη Μελίνα Μερκούρη ότι «τα νάζια που έκανε ήταν πρόστυχα και με έκαναν να ντρέπομαι που είναι γυναίκα», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ο μονόλογος της Μήδειας ήταν για να ξερνάνε οι πάπιες».

Κατά την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα ήταν «ελεεινή ηθοποιός», η οποία της είχε ορκιστεί ότι «δεν είχε τελειώσει ποτέ της ένα βιβλίο» και «δεν ήξερε τι είναι οργασμός». Μάλιστα, λέει, ότι «την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Χαροκόπο, της έφερε μια τσόντα για να καταφέρει κάτι.»

Τέλος, πάντα για την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα εκμεταλλεύτηκε στυγνά τη χούντα για να γίνει σταρ, και μάλιστα άσκησε κριτική στη Τζάκι Κέννεντι, η οποία δεν… εκμεταλλεύτηκε αρκούντως τον θάνατο του JFK…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *