Παιδί,….. το λογαριασμό!


Ένας σύγχρονος οδηγός επιβίωσης και συμπεριφοράς για τα φαγάδικα, ταβερνάδικα, εστιατόρια, ταχυσφαγεία τούτο, το υπανάπτυκτο καλοκαίρι που έρχεται.
Αφήνετε τους ανύποπτους πελάτες να περάσουν στα ενδότερα του καταστήματος, ενώ φροντίζετε να παραμένετε κατά το δυνατόν, σε ημίφως κρυμμένοι, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό.
Σε αυτό το σημείο, πρέπει να τονισθεί η αναγκαιότητα συνεχούς προπόνησής σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αδιάλειπτες εξακολουθητικές ασκήσεις μυγοθήρευσης μετά χούφτας, μετά μυγοσκοτώστρας, απλής σωματικής βλάβης και βαρείας-επικίνδυνης βλάβης μετά ακρωτηριασμού, μυγών, κουνουπιών και μπαμπουρών, καθώς και η επίμονη μπινελίκωση των υφισταμένων από τους προϊσταμένους τους, γεγονός που θα συσφίξει και τις σχέσεις μεταξύ εργοδοσίας-εργαζομένων!

Το επόμενο βήμα είναι το…
.

αστραπιαίο κλείσιμο της πόρτας πίσω τους και συγχρονισμένες λαβές στραγγαλισμού για τη βίαιη καθήλωσή τους στις καρέκλες, με ταυτόχρονο καταιγισμό ύβρεων και προσωπικών απαξιωτικών χαρακτηρισμών.

Επόμενο βήμα, ευγενικό, αλλά έντονο τρίψιμο του μενού στα μούτρα, αδειάζοντας συγχρόνως ένα μπουκάλι κρύο νερό στο σβέρκο του τυχερού υπανάπτυκτου πελάτη και της παρέας του.
Πάρτε παραγγελία (αυτό είναι προαιρετικό, εσείς βγάλτε τους ότι έχει μείνει στο μαγέρικο).

Πληρωθείτε.

Εκδώστε την ανάλογη απόδειξη στο πίσω μέρος του πακέτου από τα τσιγάρα σας, που αν είναι άδειο, συνιστούμε να μην το πετάξετε, αλλά να το οδηγήσετε, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Τελειώσατε, ή μάλλον σερβίρετέ τους με καταπέλτη τις παραγγελίες, ενώ βροντάτε την πόρτα πίσω τους.
Τέλος, σας θυμίζουμε ότι ενισχυτικά μπορείτε να προσθέσετε στους καταπέλτες μια φλούδα από ωρωπιώτικο καρπούζι, που είναι βέβαιο ότι θα δώσει ένα χαρούμενο καλοκαιρινό τόνο ξενοιασιάς και ωρωποκουλέρ-λοκάλ!

υπανάπτυκτος Ωρωπιώτης

http://oropiotis.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *