Ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπείς, το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι, και οι Τούρκοι.

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος των Τούρκων, οι οποίοι αρέσκονται χρόνια τώρα στο να κόβουν και να ράβουν την ιστορία, σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.
Διάβασα ότι από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, προκύψουν διάφορα δικαιώματα επί των Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι, πάντα κατά την λογική της Τουρκίας, τα οποία θα πρέπει να ….
διεκδικηθούν.
Εγώ θα ήθελα να βάλω έναν δικό μου προβληματισμό: γιατί η Τουρκία αρχίζει να μετρά την ιστορία από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς και δεν αρχίζει να την μετρά πριν το 1453, το 1200 ή ακόμη παλαιότερα από προ Χριστού!
Εγώ νομίζω ότι είναι πλέον ώρα να αρχίσουμε πρώτοι εμείς οι Έλληνες, αλλά και οι υπόλοιποι λαοί, να διεκδικούν από την Τουρκία ότι είχαν ο κάθε ένας τους, πριν το 1453, ή και παλαιότερα.
Αν οι Τούρκοι μετρούν την ιστορία από την εποχή του Σουλεϊμάν, εμείς θα πάμε ποιό πίσω.
Αυτήν την στιγμή στην Κωνσταντινούπολη στην πρώην πρωτεύουσα της μεγαλύτερης χριστιανικής αυτοκρατορίας, οι χριστιανοί, Αρμένιοι, Έλληνες, Βούλγαροι, Σλάβοι, Αλβανοί Κτλ Κτλ είναι ελάχιστοι, εν αντιθέσει με τους Τούρκος μουσουλμάνους, οι οποίοι αν και είναι στην Πόλη μόνο 600 χρόνια, εν τούτοις είναι αριθμητικά περισσότεροι.
Αυτό δείχνει ότι ακόμη και μέσα στην Κωνσταντινούπολη στην πρωτεύουσα μιας χριστιανικής αυτοκρατορίας, οι Τούρκοι κατάφεραν να εξολοθρέψουν τον ντόπιο πληθυσμό.
Ας πάρουμε για παράδειγμα το θέμα των Κούρδων, ή των Εβραίων, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν στην περιοχή τουλάχιστον 2000 χρόνια προ της εμφανίσεως των Τούρκων, εν τούτοις και αυτοί είναι εδαφικά και πληθυσμιακά συρρικνωμένοι, έναντι των Τούρκων.
Εν κατακλείδι, είναι ώρα κάποιοι αντί να ανέχονται τις μπαρούφες περί Φαρμακονήσι Γαϊδουρονήσι και ανατολική μεσόγειο , να κάνουμε στον Ερντογκάν και στον Νταβούτογλου τεστ DNA , για να μάθουν και οι ίδιοι την γνήσια καταγωγή τους, η οποία ποιό πολλές πιθανότητες έχει να είναι, Κουρδική Ελληνική, Αρμένικη, Αλβανική Κτλ Κτλ , παρά Τούρκικη.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *