Δυστυχώς όλες οι παρατάξεις προδώσανε τούς οπαδούς τους!!

Εγώ μια ζωή 66 ετών κατάτασσω τόν εαυτό μου στήν αποκαλούμενη “Δεξιά”, βάζω την λέξη σε εισαγωγικά διότι η δεξιά σήμερα είναι για γέλια!!! Δυστυχώς όλες οι παρατάξεις προδώσανε τούς οπαδούς τους!! Στήν ουσία όλοι ζητούμε Δημοκρατία, Ισότητα, Ελευθερία και την ευκαιρία αναζήτησης της ευτυχίας!!! Δυστυχώς καμμιά Πολιτική παράταξη δεν μας έδωσε τα ανωτέρω!! Παρά μόνον κοιτάξανε πώς θα φαρδύνουν τόν Κώλο τους και εμάς μάς είχαν για να τούς ψηφίζουμε και….
να μαλώνουμε μεταξύ μας στά καφενεία!!! Τώρα πλέον, πολύ φανερά το Πολιτικοτραπεζικοεργολαβικό κατεστημένο ενωμένο και πολύ δυνατό, οπλισμένο με έναν συρφετό φουκαράδων και πεινασμένων “Οργάνων των ΜΑΤ” μάς δέρνουν για να μάς θυμίσουν οτι η Πλέμπα δεν έχει δικαιώματα μέσα στην Νέα Τάξη πού επιβάλλεται στούς λαούς τώραι!!!!! Αυτοί λοιπόν οι φουκαράδες τών ΜΑΤ έχουν ως επικεφαλής αξιωματικούς κομματόσκυλα, τα οποία είναι είναι τόσο πορωμένα και φανατισμένα πού δέν μας βλέπουν ως Ελληνες συμπατριώτες τους αλλά σαν εχθρούς!! Ακριβώς ότι συνέβαινε στήν Γερμανία τού Χίτλερ με τούς Καφεπουκαμισάδες πού επιβάλανε τόν Χιτλερ!! (The Sturmabteilung (SA) ; English: Storm Detachment; or English: Stormtroopers) functioned as a paramilitary organization of the Nazi Party.)

Αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΙ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ;;;;ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;; ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΩΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ……..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΙΣΑΙ ΧΛΑΠΑΡΧΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΧΑΥΛΟΣ ΑΛΗΤΗ ΧΑΦΙΕ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΤΟΥ ΟΤΕ 7.23, ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ Ξ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΣ.ΟΥΣΤ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΒΟΔΙΟ.
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙ.(6.50)

    Reply
  4. Ανώνυμος

    6.14 ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ …ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΑΤΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΜΕΝΟΙ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    6:14 Ακουσε φίλε και κατάλαβε οτι πρωτού συνεχίσεις ερί τού κόμματός σου διάασε να μάθεις τί σκατά ΄ρκανε και αυτό για τόν τόπο!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ, ΧΑΦΙΕΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΑΡΟ "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ". ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΠΡΟΟΟΣΕΧΕΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΥΓΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.
    ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΦΟΥ ΟΠΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ?
    ΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΜΕ?
    ΤΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ?
    ΟΠΑΔΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.
    ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ 30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΑ 30 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΔΥ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ.
    ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΟΧΙ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΡΜΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ.
    ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΓΙΑΠΙ ΚΑΙ ΦΤΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
    ΚΟΜΜΑ==ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΩ, ΤΕΜΑΧΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΊΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο Χριστός δεν τους μαστίγωσε επειδή εμπορευόταν και συναλλασσόταν στον ναό του σολομώντος, ο οποίος ήταν πάντα τράπεζα και χώρος εμποριου, αλλα επειδή εμπορευόταν και συναλλασσόταν στον παρακείμενο Ναό του πατρός του ΖHΝΑ (ΖΕYΣ)

    Συμβάλετε με την ενεργή συμμετοχη σας και την γνώσης σας, στην συγκρότηση του πλανητικού δικτύου Κοινοτήτων και Εκκλησιών του Δήμου και τις Απολλώνιας Αδελφότητας Ελλήνων.

    Σε αυτές τις Κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου, οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώσουν τον αυτοδιοικητικό τρόπο οργάνωσης τις κοινωνίας τους και των συγκυριών δεδομένων, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση τους και την κυριαρχία τους επί τις πατρίδος των.

    Σε αυτές τις κοινότητες Εκκλησιες του Δήμου οι Έλληνες διδάσκονται, βιώνουν και αναβιώνουν την Σοφια, Αρετή, Λογικότητα, Αδελφότητα, Ενότητα το Επιχειρείν και το Αυτοδιοικείν.

    Οι ιστότοποι μας:: http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com
    Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.wordpress.com
    Οι ιστότοποι μας:: http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Επιτελους ενα αληθινο κειμενο σχετικα με την δεξια, την πολιτικη πορεια του τοπου μας αλλα και ολοκληρου του κοσμου.

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html
    εστω και μετα απο 66 χρονια ζωης μια ματια στην αληθεια ειναι αρκετα για να καταάβεις τι παιχνιδια παιζαν στην πλατη σου

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *