Ο Χορός Των Δράκων

Είθε οι Δράκοι να σου προσφέρουν πλούτο και ευημερία
Είθε να εξορκίσουν το σκοτάδι, να σου προσφέρουν φώτιση
Είθε η Βασίλισσα Δράκαινα να σου χαρίσει εσώτερη δύναμη
και να εξουδετερώσει τους κρυφούς εχθρούς σου
Είθε οι Πνευματικοί Δράκοι να σου δωρίσουν την Δύναμη των Στοιχείων
και οι Κυβερνήτες Δράκοι των νεφών να σου παρέχουν βροχή όταν την ζητάς
Είθε η Ταμιάτ να επιφέρει τις αλλαγές που ζητάς
και η Ίσταρ να σου εμπνέει την…
Δύναμη των Δράκων
(Δρακονική ευλογία)

Τι είναι ο Χορός των Δράκων
Οι Δράκοι σαν πραγματικές οντότητες σίγουρα θεωρούνται μυθικά πλάσματα, αλλά όταν αναφερόμαστε σε αυτούς στον αποκρυφισμό, δεν μιλάμε για πλάσματα με σάρκα και οστά, αλλά για πνεύματα ανώτερου αστρικού πεδίου. Οι Δράκοι μπορούν να θεωρηθούν εκφράσεις Θεοτήτων ή Θεότητες χαμηλότερης ιεραρχίας ή αν θέλετε, ανώτερα πνεύματα-οδηγητές.
Ο Χορός των Δράκων είναι η επίκληση αυτών των Δράκων με σκοπό να βοηθήσουν σε διάφορα θέματα αλλά κυρίως να διδάξουν τον εξασκών. Συνήθως εξασκείται μοναχικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και Τάγματα Δρακονικής Μαγείας. Όπως κάθε Μυστικιστικό σύστημα, έτσι και ο Χορός των Δράκων απαιτεί αυτο-πειθαρχία, σκληρή εκπαίδευση και προσεκτική μελέτη, αλλά αυτό που χαρακτηρίζει την Δρακονική Μαγεία ως μια από τις πλέον επικίνδυνες πρακτικές, είναι το ότι οι Δράκοι επικαλούνται να καταλάβουν τον εξασκών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο εξασκών να καταλαμβάνεται προσωρινά από οντότητες με μέγιστη ενεργειακή δύναμη, κάτι που μπορεί να αποβεί όχι μόνο επώδυνο, αλλά και μοιραίο. Μας είναι ήδη -πιστεύω- γνωστό ότι η υλική μας υπόσταση και η ενεργειακή της δύναμη είναι πολύ εύθραυστη. Η κατάληψή της από ενεργειακή δύναμη κατά πολύ ανώτερη δεν είναι κάτι που θα πρέπει να λαμβάνεται ελαφρά ή να αντιμετωπίζεται ως παιχνίδι. Όταν ο εξασκών «χορεύει με τους Δράκους» αντιμετωπίζει δυνάμεις που πολύ εύκολα μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχό του.
Παρόλα αυτά, οι Δράκοι δεν μπορούν με τίποτα να χαρακτηριστούν κακόβουλες οντότητες. Αντιθέτως είναι άκρως καλοπροαίρετοι και συνεργάσιμοι! Αυτό που τους καθιστά επικίνδυνους για εμάς τους θνητούς είναι η ανικανότητά τους να δαμάσουν την δύναμή τους ώστε να μην είναι επικίνδυνη για εμάς. Και αυτό είναι που τους ξεχωρίζει από τις άλλες ανώτερες οντότητες που είναι σε θέση να αντιληφθούν τα στενά όριά μας και να χαλιναγωγήσουν την δύναμή τους ανάλογα για μας.
Προειδοποιώ λοιπόν από τώρα όσους θα ήθελαν να ακολουθήσουν το μονοπάτι των Δράκων, ότι θα πρέπει να επιδείξουν σοβαρή προσοχή, αξιοσημείωτη πειθαρχεία και οπωσδήποτε πολυετή μελέτη, εκπαίδευση και εξάσκηση.

xorisoria.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *