Δις ισόβια στο μακελάρη του Αχλαδίου

Συγκλόνισε το δικαστήριο η 25χρονη που έμεινε σχεδόν τυφλή !

“Γιατί μου το κάνατε αυτό?” γύρισε και είπε στο δολοφόνο και στη γυναίκα του, η σχεδόν τυφλή 25χρονη μητέρα ενός παιδιού

Χθες στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Λιβαδειάς έπεσε η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης του διπλού φονικού στο Αχλάδι που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Αύγουστο του 2010.
Μετά από μια μαραθώνια τριήμερη ακροαματική διαδικασία η απόφαση ανακοινώθηκε στις 2.00΄μετά τα μεσάνυχτα. (Διαβάστε πως έγινε το φονικό)
Ο 68χρονος ψαράς Δ. Π,. που σκότωσε ένα ζευγάρι και τραυμάτισε 3 ακόμη ανθρώπους, καταδικάστηκε σε δυο φορές ισόβια και 42 χρόνια κάθειρξης.
Η σύζυγός του, η οποία κατηγορήθηκε για…..
συνέργεια, καταδικάστηκε σε 32 χρόνια κάθειρξη.

Η στιγμή που συγκλόνισε το δικαστήριο ήταν όταν τελείωσε την κατάθεσή της η 25χρονη Κατερίνα μητέρα ενός μικρού παιδιού, που πυροβολήθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ από το δράστη στο πρόσωπο και έχει χάσει το φως της. Η κοπέλα ράκος στην κυριολεξία, σύμφωνα με το LamiaReport, αφού είχαν ζωντανέψει στη μνήμη της όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες που έζησε,γύρισε προς το εδώλιο όπου καθόταν ο δολοφόνος και η σύζυγός του και φώναξε, σχεδόν ουρλιάζοντας <<Γιατί μου το κάνατε αυτό? Τι σας έφταιξα? Γιατί μου καταστρέψατε τη ζωή?>>

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *