Ο Χρύσανθος μίλησε για όλα

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» εμφανίστηκε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά επί θεμάτων οικονομίας και πολιτικής στρατηγικής Χρύσανθος Λαζαρίδης, δίνοντας απαντήσεις για μια σειρά από ζητήματα αιχμής και επικαιρότητας.

Τον κ. Λαζαρίδη «βομβάρδισαν» με τις ερωτήσεις τους, οι παρουσιαστές Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης, και οι πολιτικοί συντάκτες Γιάννης Σαραντάκος, Χριστίνα Κοραή και Δημήτρης Μητρόπουλος, με μια σειρά από…
αιτιάσεις για τον ρόλο του δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, τις απόψεις που έχει διατυπώσει κατά καιρούς ο Φαήλος Κρανιδιώτης, την πρόσφατη «αποκήρυξη» της απογραφής Αλογοσκούφη από τον Γιάννη Μιχελάκη, καθώς και τη γενικότερη τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας στο συνολικό πολιτικό σκηνικό.

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είχε απαντήσεις για όλα, ξεκαθαρίζοντας ότι η σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Χαρακτήρισε τον Φαήλο Κρανιδιώτη «φίλο που στάθηκε στα δύσκολα», ενώ συμφώνησε με την άποψη του Γιάννη Μιχελάκη περί λάθους απογραφής, υπό την έννοια ότι κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία από μια κυβέρνηση, υπονομεύει τη χώρα στα μάτια των υπόλοιπων Ευρωπαίων.

Όσο για τον Κώστα Καραμανλή, παραδέχτηκε ότι η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπέπεσε σε λάθη, σημείωσε ωστόσο ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάνει την αυτοκριτική του. Τόνισε μάλιστα ότι κατά τη γνώμη του, ο Κώστας Καραμανλής πλήρωσε τη στάση που κράτησε κατά του Σχεδίου Ανάν, αλλά και το βέτο στο Βουκουρέστι, που είχαν ως αποτέλεσμα να συνασπισθούν ποικίλες δυνάμεις εναντίον του.

http://www.statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΘΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΟΝΟΥΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟ.

    ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΧΕΙΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΩΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *