Ιθαγενών Στιγμιότυπα

Δεν υπήρξε περίπτωση αναμονής μου σε οποιαδήποτε «ουρά» (δημόσια ή ιδιωτική) δίχως να προσπαθήσει (τουλάχιστον ένας) επιτήδειος ιθ-αγενής να μου πάρει τη σειρά.

– Σε κάθε υπαίθριο φανάρι και διαδρομή διαπιστώνω ότι οι ιθ-αγενείς δεν χάνουν ευκαιρία να ξεφορτωθούν πλαστικά κύπελα και…..
μπουκάλια, χαρτομάντηλα, και ο,τιδήποτε άλλο ασχημαίνει και βρωμίζει το αυτοκίνητό τους, σε κάθε βόλτα στην ύπαιθρο πέφτω σε αναρίθμητες μικρές ή μεγάλες χωματερές, έργα ιθ-αγενών.

– Στον καθιερωμένο βραδινό μου περίπατο σε μια ημιαστική διαδρομή (κατοικημένη στα 2/3 της και με δημοτικό φωτισμό παντού) αυτοκίνητα ιθ-αγενών πηγαινοέρχονται με ραλίστικες ταχύτητες και με τα φώτα στη μεγάλη σκάλα.

– Δεν υπήρξε περίπτωση που τουλάχιστον στις 2 από τις 3 επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις μου σε δημόσια υπηρεσία (συχνά για σοβαρά θέματα – π.χ. υγείας) να μην ακούω συνεχώς το σήμα του κατειλημμένου (διάβαζε κατεβασμένου) ή να μην απαντάει κανείς ιθ-αγενής δημόσιος υπάλληλος.

– Σε περίπτωση απ’ ευθείας επαφής μου με ιθ-αγενή δημόσια υπηρεσία σπάνια ήταν η περίπτωση που δεν χρειάστηκε «γρηγορόσημο».

– Δεν υπήρξε μέρα που να πήγα σε κινηματογραφική προβολή δίχως να διαπιστώσω ότι τουλάχιστον ένας ιθ-αγενής από την πίσω σειρά καθισμάτων είχε έρθει με σκοπό να συνδυάσει την καλλιτεχνική με τη γευστική απόλαυση.

– Δεν υπήρξε περίπτωση που να χρειάστηκα τις υπηρεσίες «επαγγελματία» ιθ-αγενούς και: α)να μην τον κυνήγησα για να δεήσει να έρθει β)να μην έκανε τσαπατσούλικη δουλειά, γ)να μην ζήτησε αμοιβή μεγαλύτερη από την αρχική, δ)να μην απέφυγε να κόψει απόδειξη, ε)να ήρθε οικειοθελώς και δίχως πίεση για να ολοκληρώσει την τσαπατσουλοδουλειά του.

– Κλπ., κλπ., κλπ…

Και αυτοί οι ιθ-αγενείς, που ζουν στην επικράτεια μιας ζωής που χαρακτηρίζεται από βαθειά οθωμανικότητα (μπαχτσίς, ρουσφέτ, ραχάτ, τσογλάν) με μια εσάνς Γαλλίας (ζε μ’αν φου=ζ’μπούτσα’μ) διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την ατόφια ελληνικότητά τους!!!

Και αυτοί οι ιθαγενείς που μέσα σε 180 χρόνια ανεξαρτησίας βρίσκονται στην πέμπτη χρεοκοπία τους, που μόλις το 2010 έμαθαν με απογραφή πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχει η χώρα, που είναι ο μόνος λαός του «πολιτισμένου κόσμου» δίχως Εθνικό Κτηματολόγιο και Δασολόγιο, που πνίγονται στα σκουπίδια και στα χρέη που οι ίδιοι δημιούργησαν, που είναι πρωταθλητές στα πάσης φύσεως αυτογκόλ, κατηγορούν συνεχώς για το χάλι τους τούς ξένους (σιωνιστές, μασόνους, Ευρωπαίους, Αμερικανούς, κ.ά)!!!

Κουράστηκα αρκετά, αλλά βρήκα ότι τελικά τέσσερις λέξεις αρκούν για να μας χαρακτηρίσουν πλήρως κι ολοκληρωτικά:

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΕΙΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΛΟΙ-ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΤΖΗΔΕΣ!!!!

Δημήτρης Χορόσκελης

RAMNOUSIA

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *