Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ψυχανάλυση

Για ένα κόμμα που ολοκλήρωσε τον κύκλο του, έκανε λόγο αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ ο Θ. Πάγκαλος, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικεί μέρος της παλιάς του εκλογικής πίτας είπε πως είναι ένα κόμμα με το οποίο δεν βγάζει άκρη και χρειάζεται ψυχανάλυση.
“Τα κόμματα δεν είναι αιώνια”, είπε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσωπικά, είπε, θυμάται μια ντουζίνα κόμματα που ήλθαν και παρήλθαν. “Το ΠΑΣΟΚ πέτυχε ορισμένα πολύ βασικά πράγματα, πέτυχε την συμφιλίωση μετά τον εμφύλιο πόλεμο, την απελευθέρωση των γυναικών, επήλθε ισορροπία στην επαρχία, βελτιώθηκε η παιδεία και η υγεία, όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας δαπανηρός δημόσιος τομέας τον οποίο πληρώνουμε και σήμερα” είπε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Πάγκαλος πάντως είπε πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει ούτε να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις, λέγοντας ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ ανήκει στην ιστορία και πρέπει να δημιουργηθεί κάτι άλλο. Τόνισε μάλιστα ότι ο χώρος δεν σηκώνει άλλον ηγέτη, πρέπει να κατέβουμε, τόνισε σε ένα συνέδριο με ιδέες…

Σκληρός ήταν ο Θ. Πάγκαλος και στην κριτική του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “θέλει ψυχανάλυση” καθώς “απ’ τη μια θέτουν θέμα ορκωμοσίας και από την άλλη πάει ο Τσίπρας στο Άγιο Όρος”, ενώ τόνισε πως πρόκειται για ένα κόμμα που έχει θέσει τον εαυτό του εκτός θεσμικού πλαισίου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *