Για τους δασκάλους !

Οι Δάσκαλοι πληρώνονται υπερβολικά!!! Με τους παχυλούς μισθούς τους βάζουν μέσα το ελληνικό κράτος και δουλεύουν μόνο 9 μήνες τον χρόνο!
Ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή σειρά και να τους πληρώνουμε για αυτό που πραγματικά κάνουν…. Baby-sitting (προσέχουν τα παιδιά μας)! Μπορούμε να……
πετύχουμε να το κάνουν με λιγότερο από τον βασικό μισθό. Κάτι τέτοιο θα ήταν δίκαιο. Θα τους έδινα 3 ευρώ την ώρα και μόνο για τις ώρες που δουλεύουν και όχι για όλο τον χρόνο. Αυτό σημαίνει 15 ευρώ την ημέρα (8:15 πμ to 1:30 μμ ). Κάθε γονιός θα πρέπει να πληώνει 15ευρώ την ημέρα στους δασκάλους που κρατάνε τα παιδιά του. Τώρα, πόσα παιδιά διδάσκουν την ημέρα; Γύρω στα 25; Δηλαδή 15Χ25=375 ευρώ την ημέρα.. Όμως θυμηθείτε δουλεύουν μόνο 180 μέρες τον χρόνο! Δεν πρόκειται να τους πληρώνουμε για να κάνουν διακοπές!!! Για να δούμε… αυτό είναι 375 Χ 180 = 67.500 ευρώ τον χρόνο. (Περίεργο! μάλλον η αριθμομηχανή μου θέλει μπαταρίες!) Και τι γίνεται με τους δασκάλους ειδικής αγωγής και αυτούς που έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους; Για να είμαστε και λίγο δίκαιοι θα τους πληρώνουμε το βασικό ωρομίσθιο, που για λόγους στρογ!
γυλοποίησης είναι 7ευρώ. Αυτό σημαίνει 7 επί 5 ώρες επί 25 παιδιά επί 180 μέρες= 157.500 ευρώ τον χρόνο! Για περιμένετε ένα λεπτό, κάτι πρέπει να γίνεται λάθος εδώ! Κάτι είναι σίγουρα λάθος! Κάντε ένα δάσκαλο να χαμογελάσει: στείλτε το σε κάποιον που καταλαβαίνει τι σημαίνει να είσαι Δάσκαλος!!! ( Μέσος μισθός Δασκάλου 20,000/180 μέρες = 111 ευρώ την ημέρα /25 μαθητές = 4.44/5 ώρες = 0.88 ευρώ την ώρα ανά μαθητή.) Τρομερά φτηνή φροντίδα και φύλαξη παιδιών και από πάνω μορφώνουν και τα παιδιά σας. Τρελό εεε;…
“Καταλαβαίνεις πόσο κυνικός έχει γίνει ένας λαός, όταν θεωρεί φυσιολογικό να πληρώνει περισσότερο αυτόν που ασχολείται με τις αποχετεύσεις του παρά αυτόν που ασχολείται με τα μυαλά των παιδιών του” (J.F. Kennedy)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    @ 4.05 Πάλι εσύ; Είπαμε έχεις πρόβλημα που σε παράτησε η αριστερίστρια δασκάλα. Τι να σου κάνουμε τώρα; Βρες μια απ' το κόμμα σου ρε μεγάλε. Στο κάτω κάτω παπούτσι από το κόμμα σου, το λέει και η παροιμία. Και σου είπα, εσύ θα μιλάς κάθε Τρίτη και Πέμπτη που δεν παίρνεις ληγμένα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    exei apolyto dikio o 12.02
    kaneis den apantise sta epixeirimata tou.

    tsakiste tous paxysarkous aristeristes yperkatanalotes daskalous!!!
    amesi apolysi 100.000 toulaxiston axriston ekpaideytikon kai dimeysi ton terastion periousion tous!!!
    na pane na doulepsoun sta xorafia mazi me tous turkalbanogyftous na psofisoun ta koprokyla!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ισως απ τα καλυτερα παραδειγματα προς μιμιση τα τελευταια χρονια αυτη η εμπνευση .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .
    Καθε παρομοια ή και ιδια θα ειναι αξιεπαινη .

    ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .

    ΕΙΡΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……………../

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΄Εχεις δίκιο συνάδελφε, το έζησα αυτό που λες. Αλλά κανείς δεν το σκέφτεται τι περνάει ένας νεοδιόριστος εκπαιδευτικός, αν χωρίζεται απ' τους δικούς του. Στην κοινωνία που φτιάξαμε, μάθαμε να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και το συμφέρον του κόμματός μας.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Νεοδιορίστηκα 1993 στη Λέρο με πρώτο μισθό 140.000 δρχ. Ενοίκιο σπιτιού 65.000 δρχ. με τον όρο, 31 Μαΐου να τους αδειάσω τη γωνιά. Η γυναίκα μου είχε διοριστεί την προηγούμενη χρονιά στα Χανιά κι έμεινε εκεί συνολικά τρία χρόνια. Εγώ την επόμενη Ζάκυνθο. Τρίτη χρονιά Χανιά. Μαζί με τη γυναίκα μου. Επιτέλους βρεθήκαμε. Μετά ακολούθησε κοινή πορεία. 2 Χ Ζάκυνθο, Αχαΐα, Αθήνα. Εμείς από Ν. Κοζάνης. Λεπτομέρεια που παρέλειψα. Τα δυο παιδιά μας τα κρατούσαν οι γονείς μας τα πρώτα τέσσερα χρόνια. Μετά τα πήραμε μαζί μας. Πριν το διορισμό δυο χρόνια αναπληρωτής στην Ευρυτανία Μετάθεση στο Νομό (στο Νομό έτσι;) μετά από 9 χρόνια. Λέτε να είμαι ο μοναδικός;
    Καλό θα είναι ο κάθε ανώνυμος, να βάζει το επάγγελμά του από κάτω για ευνόητους λόγους.
    ΔΑΣΚΑΛΟΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    @ 10.18 Κατ' αρχήν να δηλώσω ότι είμαι εκπαιδευτικός, δασκάλα συγκεκριμένα. ' Εχω πάρει το πτυχίο μου από ελληνικό πανεπιστήμιο, χωρίς να έχω καμμιά σχέση με Πρίστινα, ή Ρουμανία, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, (ένα πρόβλημα υπαρκτό, που όμως δε φταίνε οι δάσκαλοι, δεν κανονίζανε εκείνοι την εκπαιδευτική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης).Για το θέμα της ψήφου έχετε σα γονείς τα δίκια σας, δε θα αντιπώ, αλλά πρόκειται για δυο φορές το χρόνο. Μήπως δε χάνετε μεροκάματα και γι' άλλες δουλειές; Για τις εκλογές δεν είναι απόφαση των σχολείων να κλείνουν όλα κι ας μην είναι εκλογικά κέντρα, αλλά της πολιτείας, που όλοι ψηφίζουμε. Για την προσφορά μας μέσα στην τάξη, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να λέει ότι είναι τέλειος στη δουλειά του,αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι δάσκαλοι κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους, και κάτω βέβαια απ' τις συνθήκες που καλούνται να την κάνουν. Μην ξεχνάμε τα βιβλία, την έλλειψη υλικοτεχνικής δομής, την έλλειψη χρημάτων. Τα σχολεία φέτος και λόγω κρίσης, πήραν λιγότερα χρήματα, οπότε πολλοί αναγκαζόμαστε και βάζουμε και λεφτά απ' την τσέπη μας, για να αγοράσουμε χαρτόνια ή χαρτί που χρειαζόμαστε για να κάνουμε κάποιες εργασίες μέσα στην τάξη. Και αν ανέφερα το θέμα των 25 παιδιών το ανέφερα ακριβώς για να μη πει κάποιος "έλα μωρέ τι κάνουν οι δάσκαλοι" εννοώντας αυτό που είπατε κι εσείς, ότι όπως εσείς στη δουλειά σας κάνετε πράγματα που εγώ δε θα μπορούσα, έτσι κι εγώ στη δουλειά μου κάνω πράγματα που εσείς δε θα μπορούσατε. Α, και για τους ελέγχους, στο δικό μου το σχολείο τους δίνουμε απόγευμα, ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Θα μπορούσε όντως εδώ να υπάρξει μέριμνα απ' τους συναδέλφους ώστε να γίνεται αυτό. Περιμένω τα σχόλιά σας αλλά και τα άλλα παράπονα που τυχόν έχετε.
    @10.22 Η αξιολόγηση είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Αλήθεια πιστεύετε ότι αν την πολιτεία την συνέφερε να γίνει αξιολόγηση δε θα γινόταν; Η αξιολόγηση όμως πρέπει να ξεκινάει από τα πάνω προς τα κάτω. Βρίσκετε ότι τους συμφέρει να γίνει η αξιολόγηση στο έργο του υπουργού, των προϊσταμένων, για τα βιβλία που μας έχουν στείλει, και που είναι γεμάτα λάθη, για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, και για ένα σωρό άλλα ζητήματα; Τελικά ένα είδος άτυπης αξιολόγησης γίνεται μόνο μέσα στην τάξη. Στο πώς ο εκπαιδευτικός στέκεται απέναντι στα παιδιά, πώς προσπαθεί να τα βοηθήσει, όχι μόνο στα μαθήματα, δεν είναι μόνο αυτός ο ρόλος του, αλλά και στη στάση ζωής που πρέπει να κρατήσουν απέναντι σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Και σ' όλα αυτά σε αξιολογούν τα ίδια τα παιδιά και οι γονείς της τάξης σου. Είναι ανακούφιση για σένα να ακούς απ' το γονιό "σ' ευχαριστώ δάσκαλε". Νιώθεις ότι κάτι έχεις καταφέρει. Και μένα με ενδιαφέρει να το ακούω και πιστεύω και τους περισσότερους συναδέλφους μου. Περιμένω και τα δικά σας σχόλια ή παρατηρήσεις. ΄Εφη

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ. ΛΟΓΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΩΡΑΑΑΑ….

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΖΟΥΝ.ΑΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ,ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ,ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ,ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΗ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !

    Reply
  9. Ανώνυμος

    κάποτε αυτή η χώρα είχε εκπαιδευτικούς με αρχίδια.
    τώρα έχει αρχίδια εκπαιδευτικούς.

    καταφέραται μόνοι σας κυρίες και κύριοι δάσκαλοι και καθηγητές με τον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείται να υποβαθμίσετε τον εαυτό σας από λειτουργούς της εκπαίδευσης σε ελεεινούς και τρισάθλιους δημοσιοϋπαλληλισκούς.
    είστε τόσο κοινωνικά ανάλγητοι που για να ψηφίσετε πρέπει το δικό μου το παιδί να χάσει μάθημα, που για να έρθω να πάρω τον έλεγχο του παιδιού μου πρέπει να χάσω το μεροκάματο ή λόγω δημοτικών εκλογών πρέπει να χαθούν τέσσερις μέρες χωρίς καν το σχολείο να είναι εκλογικό κέντρο.
    κι ας μην μιλήσουμε για την προσφορά σας μέσα στην τάξη. οι μισοί από εσάς έχουν πάρει το "πτυχίο" τους στην πρίστινα, στην βουλγαρία ή στην ρουμανία με εκατό δολάρια το μάθημα και τριακόσια την πτυχιακή.
    τώρα για τα αν είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα με 25 παιδιά, ναι είναι εγώ δεν θα το άντεχα άλλα είμαι βέβαιος ότι και εσείς δεν θα αντέχατε πολλές δουλειές άρα είναι περιττό να το αναφαίρουμε.
    και για να τελειώνουμε, σίγουρα δεν είστε όλοι τόσο χάλια άλλα δεν κάνατε ποτέ τίποτε σαν συντεχνία για να αυτοπροστατευτίτε οπότε συνένοχοι.
    Υ.Γ. αν όσα έγραψα δεν αρέσουν σε κάποιους και θελήσουν να απαντήσουν ας δηλώνουν πρώτα αν είναι εκπαιδευτικοί. σε κάθε περίπτωση θα είχα πολλά να πω ακόμα….

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Προβοκατόρικο και κατάπτυστο το άρθρο.
    Αντί να ζητάμε αξιολόγηση των Δασκάλων – παιδαγωγών και αλλαγή του καταστροφικού εκπαιδευτικού προγράμματος, υποβιβάζουμε το θέμα σε πρόβλημα παροχή υπηρεσιών και κόστους!

    Θα πάμε χειρότερα!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Κοίτα ρε, που όλοι ασχολούμαστε με κάποιον βλάκα, που έχει απωθημένα και δήθεν τα είχε με μια αριστερίστρια δασκάλα. Κι αυτό να είναι αλήθεια, το μόνο σωστό που έκανε αυτή, ήταν ότι τον παράτησε. Ας τον παρατήσουμε λοιπόν κι εμείς. Θα συμφωνήσω με το αρθράκι, όμως σήμερα που τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι, από οικονομικής άποψης, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πείσεις τον μέσο ΄Ελληνα ότι ο μισθός του δασκάλου μόνο αξιοπρεπής δεν είναι. Και μιλάμε για τον άνθρωπο που – με τις αδυναμίες του κι αυτός- κανείς δεν είναι τέλειος,διδάσκει στα παιδιά όχι μόνο γλώσσα, μαθηματικά, κι άλλα μαθήματα, αλλά και στάση ζωής και μέσα απ' τους αγώνες του και απ' την καθημερινή του στάση μέσα στην τάξη. Δεν είναι απλό μπέιμπι-σίτινγκ η δουλειά του. Και για σκεφτείτε, όσοι είστε γονείς, εδώ δύο τα έχετε και δεν τα αντέχετε(αυτό μου το έχουν πει γονείς) για σκεφτείτε μια τάξη με 25 παιδιά.Δεν παραπονούμαι για τον αριθμό, απλώς βάζω έναν προβληματισμό γι' αυτούς που λένε "έλα μωρέ και τι κάνουν οι δάσκαλοι"; Κι η δουλειά του δασκάλου που σέβεται τον εαυτό του και το λειτούργημά του, κι είναι οι περισσότεροι αυτοί,δε σταματά μόλις τελειώσει το ωράριό του. Συνεχίζεται και στο διόρθωμα στο σπίτι, και στην προετοιμασία του για το μάθημα την άλλη μέρα. Κι αυτές είναι ατέλειωτες ώρες μπροστά στο ίντερνετ, και στα βιβλία. Αυτά, σαν πρώτες σκέψεις. Θα χαρώ να ξεκινήσει ένας διάλογος και με τις αντιρρήσεις κάποιων, όχι όμως να συζητάμε για τον "γραφικό" του μπλογκ, και να σπαταλάμε άδικα το χρόνο μας. ΄Εφη

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΞΙΟΙ…..
    Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ………..
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ……
    ΑΚΡΙΤΟΙ…..ΚΡΙΤΕΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΝΤΡΠΕΣΤΕ….ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΝΑΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΧΟΛΙΑ….ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ …ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ….ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ….ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    αλλος ειμαι. μπηκα διαβασα το αρθρο ειδα και τα σχόλια…….

    και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν:

    ερε γλεντια.

    για γελια ή για κλαματα….

    Reply
  15. Ανώνυμος

    12.08 ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    12:02 σε ποια κλαδικη του πασοκ ανηκεις? κανας βλακας ανεργος θα εισαι και εσυ που την εχεις βολεψει με τα λεφτα του μπαμπα και το παιζεις εργατοπατερας.κλασσικος μαλακας ελληνας δηλαδη

    Reply
  17. Ανώνυμος

    μην ανησυχεις και οι γονεις που δεν εργαζονται και αυτοι δεν ξερουν τι να τα κανουν τα παιδια τους

    Reply
  18. Ανώνυμος

    γελοιοτητες και ανοητες δικαιολογιες των δασκαλων για να καλυψουν την ξεφτιλα τους.
    η πρωην γκομενα μου ηταν δασκαλα, συνδικαλιστρια αριστεριστρια και αυτο εδω μου το ειχε δειξει, λεγοντας μου οτι βγαζουν τετοια κατα καιρους για να το παιξουν και αδικημενοι.
    επισης παραποιουν τις μισθολογικες καταστασεις των χωρων της ευρωπης για να το παιζουν οτι ειναι απο τους πιο χαμηλομισθους.

    επισης δεν λενε κουβεντα οτι εχουν τις περισοοτερες διακοπες και αργιες στον κοσμο, και τη χαμηλοτερη αναλογια μαθητη εκπαιδευτικου στον κοσμο.
    επισης το χαμηλοτερο ωραριο.
    2-3 ωρες τη μερα λενε καμια μαλακια στα παιδια και μετα κοιτανε το ρολοι τους ποτε θα την κοπανησουν.
    ειναι μια ζωη μουτρωμενοι, γρινιαζουν και το παιζουν καυμενοι φτωχοι πεινασμενοι και αδικημενοι για να μην τους πει κανεις γονεας τιποτα.
    ολα αυτα ειναι τεχνικες του κλαδου τους για να την βγαζουν καθαρη λεγοντας ψεματα στη κοινωνια.
    α και το αλο παραμυθι που θυμηθηκα τωρα.
    οτι μια ωρα διδακτικη λεει μεσα στη ταξη ισουται με 3 ωρες δουλειας στο εργοστασιο….!!!!!!!!
    ααχαχχαχααχαχαχααααααααααααα
    ταχουν κανονισει τελεια τι θα λενε στον εξω κοσμο ο οποιος τους πληρωνει και καθεται και τους ακουει κιολας///

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Oχι για 9 μηνες, αλλα για 155 ημερες καθαρες το χρονο.Και μαλιστα οταν κανουν τις εκλογες τους,τις κανουν ημερα εργασιμη και οι γονεις που εργαζονται δεν ξερουν τι να κανουν με τα παιδια τους.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    kai na fantasteis oti einai apo toys ligoys kladoys poy diorizontai entelos axiokratika meso graptou diagonismou kai oxi meso prasinon kai mple kolovismaton…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *