ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑΙΒΑΝ, ΠΟΙΑ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Σας παρακαλώ θερμά, το παρακάτω άρθρο να το διαβάσουν μόνο όσοι ακόμα τους έχουν απομείνει έστω και τα λιγοστά γραμμάρια εθνικής ντροπής, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα καταλάβουν απολύτως τίποτε και θα νομίζουν ότι πρόκειται για άρθρο το οποίο διαφημίζει τον κινεζικό τουρισμό.

Ποια είναι λοιπόν εν ολίγης η Ταιβάν,

Η Δημοκρατία της Κίνας (Τσανγκ Κουά Μιν Κουό), γνωστότερη ως Ταϊβάν και παλαιότερα ως Εθνικιστική Κίνα ή Φορμόζα, είναι μια νησιωτική χώρα της Ανατολικής Ασίας με έκταση 35.980 km² και πληθυσμό 22.974.347. Πρωτεύουσα της χώρας είναι η Ταϊπέι, αλλά επίσημη πρωτεύουσα θεωρεί τη Ναντζίνγκ, την οποία διεκδικεί από την …..
Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Επίσημη γλώσσα είναι η Βορειοκινεζική (Μανδαρινική). Για να μην σας κουράσω θα σας πω ότι, το εν λόγω κράτος έγινε από πειρατές και εξόριστους από την Κίνα, αλλά σε πολύ λίγα χρόνια κατάφερε να αποτελεί σήμερα παγκόσμια δύναμη στην οικονομία, βιομηχανία και τουρισμό, όταν δε η μητέρα Κίνα πριν μόλις λίγα χρόνια απαίτησε την επανένταξη της Ταιβάν στην λαϊκή δημοκρατία της Κίνας, μάλιστα με πολεμική απειλεί, η εν λόγω χώρα, μόλις λίγων εκατομμυρίων ανθρώπων, έστησε τα λιγοστά πολεμικά πλοία που είχε στα χωρικά της ύδατα και απείλησε τον παγκόσμιο γίγαντα του 1.350,000,000 ανθρώπων ότι, θα βουλιάξει οποιοδήποτε κινεζικό πλοίο τολμήσει να μπει στα δικά τους χωρικά ύδατα.

Μάλιστα, καλά διαβάσατε, δεν κάνατε λάθος, η Ταιβάν σήκωσε το ανάστημα της στην Κίνα, χωρίς να φοβηθεί τίποτε, μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί τα εθνικά και ιστορικά της δικαιώματα.

Ποια είναι λοιπόν εν ολίγης η Ελλάς,

Η Ελλάς είναι η μητέρα όλων των σύγχρονων και όχι μόνο ανθρώπων, είναι η χώρα που πρόσφερε τον πολιτισμό, τα γράμματα, την επιστήμη, την φιλοσοφία και όλα τα υπόλοιπα που κάνουν αυτήν την στιγμή έναν άνθρωπο να διαφέρει από τα ζώα, είναι η χώρα που γέμισε το αιώνιο βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας με ημίθεους ήρωες, πολεμιστές, δασκάλους και φιλοσόφους, είναι η χώρα που πολεμήθηκε όσο καμία άλλη στον κόσμο, είναι η χώρα που έδωσε στον κόσμο τα πάντα και στο τέλος θα χάσει από τον κόσμο τα πάντα, είναι η χώρα που συνορεύει με την Τουρκία, την Βουλγαρία, την Αλβανία και τώρα με τα Σκόπια, είναι η χώρα μαζί με το Ισραήλ η οποία έχει ως γείτονες τους μεγαλύτερους θανάσιμους και δηλωμένους εχθρούς της, εν ολίγης, είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο και πιθανών και στο σύμπαν η οποία ανέχτηκε και επέτρεψε τα παρακάτω:

Από την Τουρκία, να της πάρει εδάφη τα οποία είχε πριν χιλιάδες χρόνια, όταν ακόμα οι τούρκοι δεν υπήρχαν καν σαν ανθρώπινη οντότητα, να εξοντώσει με εκτενείς γενοκτονίες το έθνος, να την τρομοκρατεί και να την απειλεί σε καθημερινή βάση, γελοιοποιώντας το κράτος και τον λαό σε παγκόσμιο επίπεδο, να μην αναγνωρίζει το Ελληνικό κράτος και το Ελληνικό γένος, να κυκλοφορεί ανεμπόδιστη με πολεμικά πλοία και αεροπλάνα σε όπιο σημείο του Ελλαδικού χώρου επιθυμεί και να διδάσκει σαν επίσημο κράτος ότι, οι Έλληνες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των τούρκων. Ναι Έλληνες, ακόμα με αυτήν την χώρα έχουμε διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις.

Από την Βουλγαρία, να της πάρει εδάφη τα οποία ανήκαν στην χώρα μας πριν χιλιάδες χρόνια, να σφαγιάσει σχεδόν τον μισό μακεδονικό λαό με την βοήθεια των ανθρωποφάγων κομιτατζήδων, να μην αναγνωρίζει σε ανεπίσημο επίπεδο το Ελληνικό κράτος και να διδάσκει σε ανεπίσημο και πάλι επίπεδο ότι, οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Βουλγαρίας. Ναι Έλληνες, ακόμα με αυτήν την χώρα έχουμε διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις.

Από την Αλβανία, να της πάρει εδάφη στα οποία ακόμα κατοικούν μόνο Έλληνες και τα οποία εδάφη ήταν Ελληνικά πριν χιλιάδες χρόνια, να τρομοκρατεί σε καθημερινό επίπεδο τους Έλληνες που ζουν τώρα στην Αλβανία, να τους καταπατά όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, να φοβερίζει και να απειλεί με πολέμους και σφαγές σε καθημερινό επίπεδο την χώρα μας, να λεηλατούν εντός της χώρας μας τα πάντα και τους πάντες και να διδάσκει επίσημα και μη ότι, οι Έλληνες είναι οι μοναδικοί εχθροί της Αλβανίας. Ναι Έλληνες, ακόμα με αυτήν την χώρα έχουμε διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις.

Από τα Σκόπια, εδώ Έλληνες συμβαίνει το μοναδικό στα ανθρώπινα ιστορικά, δηλαδή, ένας λαός από διάφορα συνονθυλεύματα ανθρώπων, όπως σλάβοι, αλβανοί, βουλγαρόβλαχοι, ρουμάνοι και λοιποί, αποφάσισαν πριν 50 χρόνια, με την εντολή του τότε δικτάτορα Τίτο και την απαίτηση των αμερικανών να κάνουν ανεξάρτητο κράτος και μέσα σε μια νύχτα το κράτος αυτό να το ονομάσουν Μακεδονία, τους εαυτούς τους Μακεδόνες, την γλώσσα τους Μακεδονική και να στολίσουν τα κρατικά κτήρια και τις πλατείες τους με τα μοναδικά στον κόσμο αρχαία Ελληνικά μακεδονικά σύμβολα, όπως τον ήλιο της Βεργίνας και το άγαλμα του μέγα βασιλέα των Ελλήνων μακεδόνων, να κυκλοφορούν στο ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και ΕΕ σαν μακεδόνες, ζητώντας από την διεθνή κοινότητα να τους σώσει από τα χέρια των εχθρών τους, οι οποίοι κατέχουν παράνομα τον τίτλο των μακεδόνων και βεβαίως οι εχθροί τους είναι οι Έλληνες, να βρίζουν, να απειλούν και να συκοφαντούν σε καθημερινή βάση τους Έλληνες πολίτες, να γελοιοποιούν σε παγκόσμιο επίπεδο την ιστορία μας, η οποία είναι μοναδική στον κόσμο, να αλλάζουν με το έτσι θέλω την αρχαία Ελληνική μακεδονική ιστορία χιλιάδων ετών, με μόνο σκοπό την αναγνώριση τους ως μακεδόνες και την μετέπειτα επέκταση τους προς το αιγαίο, πάντα βέβαια με την άοκνη βοήθεια των νονών τους, δηλαδή των αμερικανών και των τούρκων. Ναι Έλληνες, ακόμα με αυτήν την χώρα έχουμε διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις.

Ποια είναι λοιπόν η ομοιότητα και ποια η διαφορά μεταξύ της χώρας μας και της Ταιβάν το αφήνω να το κρίνετε μόνοι σας, εγώ πάντως νιώθω μόνο ντροπή και αηδία, που αυτήν την στιγμή ανέχομαι τους ανθέλληνες και τους προδότες να κομματιάζουν την πατρίδα μου και να την μοιράζουν βορά στους δηλωμένους εχθρούς της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *