Σοκαριστική η ομολογία του αστυνομικού που σκότωσε την ερωμένη του

Πρώτα έπνιξε τη 49χρονη φίλη του με το μπουφάν και μετά την πέταξε στο δρόμο και την πάτησε, σκηνοθετώντας το τροχαίο…

Σοκαρίστηκαν οι συνάδελφοί του αστυνομικοί ακούγοντας την ομολογία του 32χρονου ανθυπαστυνόμου, που υπηρετούσε μέχρι χθες στη Βουλή, αφού τέθηκε πλέον σε….
διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή του με κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος ανθυπαστυνόμος από τα Ψαχνά Ευβοίας υπηρετούσε στον Αυλώνα. Απέναντι από το αστυνομικό τμήμα ήταν το σπίτι της 49χρονης Αλβανίδας μητέρας 4 παιδιών.
Ο 32χρονος δημιούργησε σχέση μαζί της με αποτέλεσμα να χωρίσει ο ίδιος τη γυναίκα του καθώς επίσης και η κατά 17 χρόνια μεγαλύτερή του φίλη του να διαλύσει το δικό της σπίτι.

Η σχέση συνεχίστηκε και όταν μετατέθηκε στη Βουλή με την 49χρονη να “πιέζει” ασφυκτικά τον 32χρονο, με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό οι καβγάδες να είναι όλο και πιο συχνοί.
Ένας τέτοιος καβγάς ήταν και ο μοιραίος, που έγινε τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου μέσα στο αυτοκίνητο του αστυνομικού στην περιοχή του Σχηματαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, στην κατάθεσή του ο αστυνομικός υποστήριξε ότι η 49χρονη φίλη του του επιτέθηκε δείχνοντας μάλιστα και αμυχές που είχε από τα νύχια της. Τότε ο 32χρονος, χρησιμοποιώντας το μπουφάν της φίλης του, της απέφραξε τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να εκπνεύσει. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε σε αγροτικό δρόμο του οικισμού Γκρίτζαλη, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, ο οποίος δεν παραδέχεται ότι αυτός στη συνέχεια την πάτησε με το αυτοκίνητο για να φαίνεται σαν τροχαίο δυστύχημα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει σήμερα, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα του εγκληματολογικού για να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα γκρίζα σημεία της υπόθεσης. Ήταν νεκρή όταν την πέταξε στο δρόμο ή είχε απλά λιποθυμήσει και ήταν αναίσθητη?

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο 32χρονος ήταν αυτός που πέρασε 2 φορές από πάνω της με το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν της μητέρας του.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Ψαχνά, αλλά και στον Αυλώνα, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτή την τραγική εξέλιξη μιας αρρωστημένης σχέσης.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *