Το κόμμα του Λευκού και του Άκυρου μπαίνει στη Βουλή!

Διακόσιοι είκοσι τέσσερις χιλιάδες τριακόσιοι ένας άνθρωποι ξύπνησαν την Κυριακή, ντυθήκαν, μπήκαν στο ΙΧ τους, έφτασαν στο εκλογικό τμήμα, περίμεναν στην ουρά και μόλις βρέθηκαν στο παραβάν πέταξαν στα σκουπίδια συνειδητά όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους και …..
έβαλαν στον φάκελο ένα λευκό χαρτί.

Συνειδητοποιείται τον αριθμό; 224.301 πολίτες!!!
Μόνο στην Αττική οι πολίτες που εξέφρασαν μέσω αυτής της οδούς την αγανάκτησή τους, ήταν 63.986! Δηλαδή ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο ή για να καταδείξουμε το ιστορικό αυτό ρεκόρ στην εκλογική του διάσταση, ήταν ακριβώς όσοι ψήφισαν τον Νικήτα Κακλαμάνη και περισσότεροι από εκείνους που στήριξαν Ψαριανό του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βέβαιο είναι ότι αν είχαμε Εθνικές εκλογές θα έπαιρναν τουλάχιστον 6 έως 8 έδρες στη Βουλή!!!

http://omikropolitikos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    Από 7:48 Νο2 ΔΙΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    Προς 8:00 μ.μ. , 8:01 μ.μ. , 8:32 μ.μ. κ.λ.π

    Οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη για την άδικη επίθεσή μου στην «ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» που έγινε εκ παραδρομής, καθώς φωτογραφικά και μόνο την ταύτισα με αντίστοιχα “copy-paste” που γίνονται βροχηδόν και βλακωδώς υπέρ της αποχής, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νερό στο μύλο του δικομματισμού, των πέντε κομμάτων της βουλής γενικότερα και της συντήρησης του σάπιου συστήματος. Δικαίως άκουσα τα εξ’ αμάξης…

    Και η δική μου άποψη είναι ότι οι μόνες υγιείς επιλογές που μας αφήνει το σύστημα και η ανώριμη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, είναι το λευκό-άκυρο, τείνοντας περισσότερο προς το λευκό που μπορεί να τύχει της μικρότερης σημιολογικής και σημασιολογικής παράφρασης από τα λαμόγια-κομματόσκυλα «αναλυτές» των κομμάτων.

    Ζητώ και πάλι συγνώμη για τα άστοχα πυρά μου, που προήλθαν από την αντανακλαστική οργή μου στην παπαγαλίστικη ή απλώς ανόητη προτροπή για αποχή, που αναπαράγεται καθημερινώς.

    Αυτά προς αποκατάσταση, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ…..

    1) Γιατί υπάρχει διαφορά καταγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 25.251 ψηφοφόροι;
    Απ. Γιατί απλά οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Περιφερειακές αλλά μόνο στις Δημοτικές εκλογές. 25.251 αλλοδαποί λοιπόν ψήφισαν… 2)Μόλις έκλεισε η σύσταση των εκλογικών καταλόγων πριν από δύο μήνες, οι κυβερνώντες είχαν ανακοινώσει ότι 12.500 αλλοδαποί είχαν αποκτήσει το δικαίωμα ψήφου. Πως τελικά διπλασιάστηκαν αυτοί την ημέρα των εκλογών του α΄γύρου;
    Απ. Πασοκική λαμογιά….
    3) Γνώριζαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ότι οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Περιφερειακές εκλογές αλλά μόνο στις Δημοτικές;
    Απ. Όχι δεν το γνώριζαν και επίτηδες δεν τους το γνωστοποίησε κανείς για να περάσει η ψήφος των αλλοδαπών με λαμογιά και στις Περιφερειακές.
    4) Όλες οι Δημοσκοπήσεις έδιναν ποσοστά πρωτιάς στον Δημαρά ενώ ο Σγουρός ήταν τρίτος. τελικά πρώτος βγήκε ο Σγουρός και τρίτος ο Δημαράς! Αντίστοιχα ο Κακλαμάνης έβγαζε ποσοστά 45% ενώ τελικά πήρε 35%. Πως έγιναν όλα αυτά;
    Απ. Οι 25.251 αλλοδαποί έβαλαν το χεράκι τους με λαμογιά και έβγαλαν λάδι τον Σγουρό (βλέπε ερώτημα 2.) και ανέβασαν και τα ποσοστά του Καμίνη στην Αθήνα καταποντίζοντας τον Κακλαμάνη μαζί φυσικά με τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ που ψήφισαν Χρυσή Αυγή αντί αυτού που τους διέταξε ο Καρατζαφιόζης να κάνουν…..
    5) Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε από τις δημοσκοπικές εταιρίες και σύμφωνα με τα αποτελέσματα ως το πρώτο κόμμα και πάλι με διαφορά λιγότερη από 2 μονάδες από την ΝΔ που το πλησίασε. Οι Πασόκοι πανηγύρισαν ότι ο Λαός τους επιβράβευσε μαζί με το μνημόνιο και συνεπώς δεν πάει ο Γιωργάκης σε πρόωρες εκλογές όπως είχε εκβιάσει μιας και έχει την νομιμοποίηση του εκλογικού σώματος… Είναι όντως πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ;
    Απ. ΌΧΙ. Όπως θα είδατε παραπάνω, έγινε βία και νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα με τους αλλοδαπούς που παρανόμως ψήφισαν και στις Περιφερειακές αλλά και στις Δημοτικές με μπακαλόχαρτα της στιγμής που το υπουργείο εσωτερικών τους είχε δώσει με σχεδιάγραμμα μάλιστα από πίσω, που ψηφίζει ο καθένας ξεχωριστά!!!! Η ΝΔ στην πραγματικότητα τερμάτισε πρώτη την κούρσα.
    6) Γιατί ο Σαμαράς δεν επικαλέστηκε τα παραπάνω για να αποδείξει ότι πρώτη η ΝΔ έσπασε το νήμα του τερματισμού;
    Απ. Γιατί απλά δεν θέλει ο Σαμαράς να κυβερνήσει αυτή τη στιγμή. Εάν αμφισβητούσε το αποτέλεσμα, ο Γιωργάκης μπορεί να πήγαινε για εκλογές και συνεπώς ο Σαμαράς να πάρει την καυτή πατάτα του μνημονίου στα χέρια του, πράγμα που αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι….
    7) Ποια είναι τα πραγματικά ποσοστά των δύο κομμάτων εξουσίας; 33% για το ΠΑΣΟΚ και 31.5% για την ΝΔ σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του α' γύρου;
    Απ. Σαφώς και όχι. Τα ποσοστά αυτά επί τοις %, αντιστοιχούν επί των έγκυρων ψήφων και ψηφισάντων. Είχαμε αποχή μαζί με άκυρα λευκά 50%. Αυτό σημαίνει ότι η πραγματική δύναμη των κομμάτων αντιστοιχεί ακριβώς στο μισό ποσοστό που αναφέρεται, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ έχει 16,5% (και βάζω μέσα και τους παρανόμους αλλοδαπούς που το ψήφισαν με λαμογιά) ενώ η ΝΔ έχει 15,75% πραγματικό ποσοστό αυτή τη στιγμή…..
    Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή μας κυβερνάει το 16.5%!!!!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας…
    http://www.elladanews.gr/article/444948-maimoydies-.html

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να τους τρελάνουμε στις μηνύσεις, να τους καταψηφίσουμε την Κυριακή, να εμπλακούμε ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου και να βρούμε και άλλα « όπλα». Μόνο έτσι θα νικήσουμε. Πυρ από παντού.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    7:48 ο 1ος μετρήσατε την δύναμή σας. Ήταν μεγάλη. Επικυρώσατε την εξουσία των κομμάτων της Βουλής.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    8:01 αγώνας χωρίς γνώση φέρνει ανεπιθύμητα αποτελέσματα . Αλώστε ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

    Σου έχω και μια ερώτηση : γιατί σε χαλάει το λευκό ;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.

    ANYWAY

    ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ (ΕΓΚΥΡΩΝ)?

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ.

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Π.Χ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ 35% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ Η Ν.Δ Π.Χ. ΤΟ 34%.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%(ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ)ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ???

    COSMO

    Reply
  7. Ανώνυμος

    θα πρεπει να αρχισουμε τα βασικα βηματα δημοτικου για καποιους , πχ. "Να ενα μηλο" "1+1 = 2" για να καταλαβουν οτι με την αποχη κρατησαν μια πεθαμενη κυβερνηση στην εξουσια. Να μη σου πω οτι το καταλαβαν κιολας. Κυβερνηση πασοκ με 12% επι του συνολου….. Αλλα βλεπετε καποιοι ηταν στοκοι ακομα και στο δημοτικο. Μαζες. Για κανα τοπ σεφ σας εχω και τιποτα παραπανω. Να απεχετε, να απεχετε, η χαρα του καθε γιωργακι εχετε γινει.

    Απλως λεω τωρα εγω… πατε στη θεση του γιωργακη, λετε να χαρικε η οχι με την αποχη ? Για σκεφτιτε, για δειτε τον λιγο μετα τις εκλογες. Για σκεφτιτε πως θα ηταν σημερα αν ο κοσμος δεν απειχε και τον τιμωρουσε στην καλπη. Σκεφτιτε να ειχε χασει την αθηνα (4 εκατομθρια κοσμος), απο οργισμενους ψιφοφορους. Αλλα που να σκεφτιτε. Μαζα ειστε. Δειτε ενα τοπ μοντελ σημερα να ξεχαστιτε.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΟ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΥΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    7:48 δεν ειναι εργολαβια , ιδεολογια και αγωνας ειναι…….και αν εσενα σε χαρτζηλικωνει το κομμα σου για να λες μαλακιες εμεις το κανουμε τσαμπα γιατι το πιστευουμε.
    Μπραβο στο μπλοκ αυτο γιατι ειναι πραγματι Δημοκρατικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    7.48, eimaste 10 psifoforoi.
    6 apexoun
    4 pane psifizoun: 2 psifizoun pasok, 1 psifizi ND, 1 psifizei KKE

    SINOLO:

    60% Apoxi 4 Atoma eklogiko soma.
    2 stous 4 psifisan pasok = 50% PASOK (panigiriki niki)
    1 stous 4 psifise ND = 25% ND (Anodos)
    1 stous 4 psifise KKE = 25% (tomaktiki anodos)

    Simperamsa , ta zwa kanan 60% apoxi, kai to pasok simera milaei gia panigiriki niki.

    Tora, apo tous 10 , 2 mono apoxi 8 psifizoun.
    2 pasok, 1 ND, 1 kke, 2 kinigous , 2 xrisi augi
    Exoume eklogiko soma 8 atoma.
    2 stous 8 psifizoun pasok = 25% pasok (panolethria)
    1 stous 8 ND = 12%(panolethria)
    1 stous 8 KKE = 12%(panolethria)
    2 stous 8 Kinigous = 25%(kapoioi exoun pathi paniko)
    2 stous 8 Xrisi augi = 25%(kapoioi exoun xesti pano tous)

    Mathimatika dimotikou , gia vlakes san kai sena pou exoun ksekinisi siopira na metraei ti dinami tou.
    IDIA NOUMERA stin mia periptosi MEGALI APOXI KAI PANIGIRIKI NIKI TOU PASOK
    STI DEUTERI PERIPTOSI PANOLETHRIA TOU PASOK KAI TIS ND

    ante malakopitoura, exeis mprosta sou akoma 30 xrona na mas pis vlakama gia to an h apoxi einai dinami , kai gia to an voithaei poli. ZWA , plithite , me tin apoxi stiriksate to pasok , erxete

    Reply
  11. Ανώνυμος

    η κυβερνηση και τα μαλακια που προσπαθουν να την διαθεχθουν τα οποια , τοσα χρονια με την συμμετοχη τους στο συστημα την στηριζουν , θα πεσουν σαν τα κοτσιφια στους δρομους της λαικης οργης.
    Και το ΠΑΣΟΚ περσυ με εκλογες βγηκε βλημα γιατι ο κοσμος πιστεψε και πηγε να ασκησει το "δημοκρατικο" του δικαιωμα. Και τι εκαναν τα αλλα κομματα οταν ξεσπασαν τα σκανδαλα ? στα μουλοχτα πηγαν ολα και πηραν τα φραγκακια τους για τις κομματικες συμμοριες απο τους φορους μας, σφυριζουν ολοι αδιαφορα για την ασυλια που κατεχουν και τους βολευει , και σου λενε μαλακιες για να τους ψηφισεις , να γινουν η επομενη κυβερνηση με τα δικα τους κομματοσκυλα για υπουργους , για να μιζαρουν με τους φορους που σου κλεβουνε μαλακα , ατιμωρητοι , και επειτα να σου λενε , οι γιατροι φταινε, οι δικηγοροι , οι βιομηχανοι και ολοι γενικως οι πολιτες , αλλα αυτοι ποτε. Ξυπνατε ζωα και ριχτε ολοι ακυρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    den einai to idio apoxi kai leuko. Sikoste tin kolara sas , kai esto pate rixte leuko, me tin apoxi an parte xarti kai kalamari kai to grapsete , pernei perisoterous psifous se pososto epi tou eklogikou somatos , panta to proto se psifous koma. Kanis apoxi, perni psifous h ND h to pasok.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    « ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» μη γ@μ@τε όλα τα θέματα με τα copy-paste. Τόσα θέματα υπέρ της αποχής, μη ξεσκίζεται και αυτό… η εργολαβία σας μου βρωμάει…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ρε μαλακοκαβλια που πατε και ψηφιζετε , εσεις ειστε τα κοιμησμενα ζωα……εμεις εχουμε ξεκινησει σιωπηρα να μετραμε την δυναμη μας. Ποσοι ειμαστε αυτοι που δεν μασαμε τον ταραμα που μας σερβιρουν για νομιμοτητα…….αν νομιζετε πως αυτο το ακυρο ( για μενα πιο σημαντικο ) και η αποχη δεν ειναι κινημα των πολιτων ειστε ηλιθιοι. Και αν το υφισταμενο πολιτικο συστημα δεν παρει το μηνυμα να αλλαξει το πουστοπολιτευμα που μας εχουν επιβαλει με πραγματικη δημοκρατια , θα γινουν συγχρονες Ιφιγενειες για την αποκατασταση της…….

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Gia dite ligo stin saloniki , 700 anergoi apo ta market aldi pou klinoun. Etoimazoun kinopoihsis kata tis eterias, giati klini , kalesan ta kanalia, odironte pou menoun anergoi. Ne alla den anarotithikan an auto to market antexei me 42% foro kai dipli peraiosi. den anaotithikan giati na katsi stin ellada otan mpori na paei voulgaria me 3/4 xamiloteroi forologia. Ara posoi apo autous pou klegontan simera ekanan apoxi tin kiraki giati variontousan na pane kai na riksoun tin kivernisi. Tora tous irthe zavlakamas e ??? tora ta vazoun me tous pantes ektos apo tin xounta pou tous efere os edo ?

    KSIPNATE ZWAAAAAAA , psifos kata tis xountas pou mas kivernaei. otan tha minete anergi ena prohno opos autoi oi 700 , tha einai poli arga na lete "EIXA EUKERIA NA TOU RIKSO TI KIVERNSEI , ALLA VARAGA TO POULI MOU"

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )

    1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
    3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
    4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
    6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.
    Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!
    « ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» (διέδωσε το ) 3T 9864999

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Το ερώτημα που τίθεται στις εκλογές είναι ποίος θέλεις να κυβερνήσει.Με την αποχή δε εκφράζεις απάντηση σε αυτό το ερώτημα. απλά δίνεις δικαίωμα όπως και το……
    εκμεταλλεύονται να ερμηνεύουν την απουσία σου ερήμην σου όπως τους βολεύει!! ρίξε λευκό αν θες να αποδείξεις ότι δεν τους γουστάρεις!! απλά να συμμετέχεις στη διαδικασία, και με ηρεμία και πολιτισμό να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    μόνο ένα τσουνάμι με λευκά ψηφοδέλτια θα ταρακουνήσει το πολιτικό κατεστημένο, θα ανατρέψει εκλογικούς νόμους…και θα αλλάξει τη πορεία της χώρας. Ναι στη δημοκρατία, απαιτούμε καλύτερη εκπροσώπευση !!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    αυτό είναι απόσπασμα από το άρθρο της καθημερινής που έχω δώσει σε πολλά σχόλια μου ξανά.
    Διαβάστε το ολοκληρο: μόνο με την υποψία ότι τα 230.000 και άλλα τόσα άκυρα , πολαπλασιαστούν στις επόμενες εκλογές, άρχισαν τα μμε να ασχολούνται. με την αποχή ποίος ασχολήθηκε μάγκες μου;
    Δείτε γιατί: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_11/11/2010_421952

    Στηρίζουμε λευκό!!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Περιμένετε να δείτε τη δεύτερη Κυριακή πόσα λευκά θα πέσουν. Κυβέρνηση θα κάνει το Λευκό!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *