Ο Μπαχαλόγατος

harrytsopanos

Τα κακα μαντατα αρχισαν απο την ημερα που κατελαβε την εξουσια,το ψεμα και οι μπλοφες δεν κρατησαν και πολυ,ποσο μπορεις να κοροιδεψεις εναν λαο,τουλαχιστον τα καταφερε να γινει διαχειριστης,εως εκει ομως,μετα αρχισε ο κατηφορος.

Μαζεψε κοντα του την παρεουλα του απο ….
ανικανους και αχρηστους και εβαλαν μπροστα το μονο σχεδιο που ειχε,την καταστροφη της χωρας,εξ’αλλου δεν ειχε δουλεψει και ποτε,εκτος απο πλυσιμο πιατων και κατι αλλες μικροδουλιες ανιδεικευτος ηταν,περιμενατε καλυτερα αποτελεσματα απο αυτον?

Και με τιτανικους,οπλα στο τραπεζι,διεφθαρμενους λαους,ταξιδια οπου λαχει μας εχωσε εκει που ειχε απο την αρχη σκοπο να μας χωσει,μας εκοψε τα ποδια,πηρε ανηθικα μετρα και αδικα και ειπαμε τουλαχιστον να τα καταφερει εστω και ετσι.

Και 18 μηνες μετα ολα δειχνουν και ειναι πλεον βεβαιο οτι ακομη και σε αυτο αποτυχημενος ειναι,ειναι δυνατον να βαλεις καθαριστρια νοσοκομειου να κανει επεμβαση ανοιχτης καρδιας και να περιμενεις επιτυχια?
Απο λογια καλος ειναι,μα και αυτα αλλοι του τα γραφουν,ενας μπαχαλογατος σκετος μας το επαιξε ιδιοφυια και τελικα αποδειχθηκε οτι ηταν και αυτος μια απο τα ιδια.
Ενα κοματι σαπιο απο το βρωμικο πολιτικο συστημα που κυβερναει αυτην την χωρα δεκαετιες τωρα.

Συντομα οι εξελιξεις δεν θα επιτρεπουν αλλες μπλοφες,τι θα κανει?
Επαιξε και εχασε,μα παντα χαμενος ηταν απλα τα ΜΜΕ τον ανεβασαν μερικα σκαλια απο το τιποτα στην επιφανεια.
Μας τον παρουσιασαν σαν μοντερνο και ενεργο πολιτικο με ιδεες….

Ναι σαν αυτη που ειχε να νομιμοποιησει την μαριχουανα,αλλη δυστυχως δεν κατεβασε το οραματισμενο του μυαλο.
Ο χωριατης με τα λογια φτιαχνει ανωγια και κατωγια …λεει η παροιμια,με τα λογια αγαπητε μου μπαχαλογατε κανω και εγω για πρωθυπουργος,τα εργα σου τα ειδαμε,και μια νοικοκυρα καλυτερα απο σενα θα τα καταφερνε.

Εκει που μας εφερες δυσκολα θα βγουμε,εσυ θα γυρισεις στην πατριδα σου πλουσιος μαζι με το σοι σου και η χωρα θα μεινει για δεκαετιες στην λασπη.
Το πειραμα της Αργεντινης δεν το ηξερες οταν μας εβαλες στο ΔΝΤ?
Τι δικαιολογια θα βρεις τωρα με το χαλι που μας εφερες?
Καλα να παθουμε να μην ψηφιζουμε ανικανους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ισως αυτο που μας εκανε να ηταν το σχεδιο του.Το αντιμετωπιζει σαν να εχει πετυχει το υπερτατο κατορθωμα.Τα συχαρικια ολοι με ανοιχτες παλαμες.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Έχε γεια καημέεεενε κόσμε έχε γειά γλυκειααα ζωηηηή έχε γειά γλυκειά ζωήη.Έχετε γεια βρυσούλες και σεις σουλιωτοπούλεεες!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *