ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΝΕΑΡΟ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Συνεχείς οι αψυμαχίες στην Κερατέα που συνεχίζονται καθημερινά.
Πριν λίγο στυνομικός πυροβόλησε στο πρόσωπο νεαρό πολίτη, ενδεχομένως από….
βλήματα κρότου λάμψης με κίνδυνο να χάσει την όρασή του.
Τα πράγματα στην Κερατέα έχουν εκτροχιαστεί και όλοι φοβούνται τα χειρότερα
Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

http://attikanea.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    12:10 ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ?ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΑΦΙΕ?ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ!!!ΚΟΤΕΣ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    KERATA-PAPOYTSH-MPASTARDE-TZEFRY-MOYLE-PAGALE-SAS-PONAEI-KOYFALES-THA-XYSOYME-TO-AIMA-EDV-ALHTES-AFODEYTHRAS-TOY-MPOMPOLA-TOY-ALAFOYZOY-KAI-TVN-ALLVN-DEN-THA-GINH-HKERATEA-

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τα του Καίσαρος τω Καίσαρει και τα του Θεού τω Θεώ πηλίκιε! Να μην περιγράφουμε τα πράγματα όπως μας συμφέρει, αλλά όπως πραγματικά είναι. Η συγκεκριμένη "δημοσιογράφος" είναι γνωστή για τον κιτρινισμό της και την μεροληπτική της ιδιοτέλεια. Και πολύ "φθηνή" επίσης…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Έχεις δίκιο αφού δεν μάτωσε δεν ήταν πέναλτι…
    Ας ευχηθούμε λοιπόν να φάνε και τα δικά μας παιδιά μια κρότου λάμψης στη μούρη…
    ΠΗΛΙΚΙΟΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Κυριά Πόπη Σουφλή, αντί να σπεκουλάρετε με ανακρίβειες και υπερβολές, καλά θα ήταν να είστε αντικειμενικότερη και πιο ενημερωμένη πριν αναρτήσετε κάτι στο διαδύκτιο. Συγκεκριμένα το άρθρο σας τιτλοφορείται ανακριβώς: «Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό στο πρόσωπο». Το «πυροβόλησε» προϋποθέτει την χρήση πυροβόλου όπλου, το οποίο ο δράστης κατευθύνει άμεσα ή έμμεσα στον στόχο του και τελικά πυροδοτεί αυτό, άσχετα με το επιφερόμενο αποτέλεσμα. Όμως ο Αστυνομικός ΔΕΝ χρησιμοποίησε το πυροβόλο όπλο του, αλλά μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, η οποία όχι μόνο δεν αποτελεί «πυροβόλο όπλο» αλλά είναι σχεδιασμένη ώστε να μην προκαλεί επικίνδυνες ή θανατηφόρες σωματικές βλάβες. Επίσης η εν λόγω χειροβομβίδα, ΔΕΝ περιέχει, ούτε και εκτοξεύει «βλήματα» όπως παραπειστικώς θέλετε να μας εξηγήσετε. Απλά όταν εκρήγνυται προκαλεί θόρυβο και λάμψη. Τίποτε περισσότερο! Αν βεβαίως αυτή εκραγεί δίπλα στο πρόσωπο κάποιου, τότε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια ή στα αυτιά, η οποία όμως συνήθως είναι ανατάξιμη. Ούτε όμως και άμεσος δόλος μπορεί να προκύψει στον αστυνομικό που την έριξε, καθότι όταν την εκτοξεύει (με το χέρι του) δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ακριβή τροχιά και κατάληξη αυτής, καθότι δεν βάλλεται αυτή από κάποιον μηχανισμό σκοπεύσεως και ακριβείας, αλλά από ελεύθερο χέρι…
    Δυστυχώς ένας άνθρωπος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όμως πρόκειται για ατυχηματική κατάσταση και επ’ ουδενί για σκοπούμενο «πυροβολισμό» με «βλήμα» εναντίων πολίτη, όπως θέλετε να μας το παρουσιάσετε. Αν σκοπός σας είναι να ρίχνετε λάδι στην φωτιά, τότε να ξέρετε ότι με αυτούς τους τρόπους χάνετε το όποιο δίκαιο έχετε στην υπόθεση των Καλυβίων. Περαστικά στον νεαρό.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Για τον 6:40 μ.μ. Χρησιμοποίησες 4 φορές την λέξη "δούλος". Πρέπει να σου αρέσει ιδιαίτερα έτσι δεν είναι ; Από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις να προσφέρεις και πολλά πράγματα στην κοινωνία άντε σκάψε ένα λάκκο χώσου μέσα και μην διανοηθείς να ξαναβγείς έξω. Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε από τις Μαλακίες σου !!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Δούλοι και κύριοι ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ

    5.Οι δούλοι να υπακούτε στους επίγειους κυρίους σας με φόβο και τρόμο – μη και δε δώσετε καλή μαρτυρία – και με όλη την ειλικρίνεια της καρδιάς σας, σαν να το κάνετε για το Xριστό.

    6.Όχι για να σας βλέπουν, με κίνητρο να αρέσετε στους ανθρώπους, αλλά σαν δούλοι του Xριστού, που κάνετε το θέλημα του Θεού με όλη την ψυχή σας.

    7.Nα δουλεύετε με καλή διάθεση, έχοντας τη συναίσθηση πως το κάνετε για τον Kύριο κι όχι για τους ανθρώπους.

    8.κι έχοντας υπόψη σας πως, ό,τι καλό κάνει κανείς, γι' αυτό και θα ανταμειφθεί από τον Kύριο, είτε δούλος είναι είτε ελεύθερος.

    9.Kαι οι κύριοι με τον ίδιο τρόπο να συμπεριφέρεστε σ' αυτούς και παρατήστε τη μέθοδο της απειλής, έχοντας υπόψη σας ότι έχετε κι εσείς οι ίδιοι Kύριο κι ότι αυτός δεν κάνει προσωποληψίες.

    Μετανοείστε χριστιανοί και υπακούστε τους νόμους.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟ ΧΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ι ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΙ ΚΑΙ ΙΟΥΔΕΣ ΕΝΣΤΟΛΙ.(ΣΑΝΤΑΡΑΝΑΝΕΕΤ).

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙ.
    ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΤΟ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ, ΤΑ ΚΟΛΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ , ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ.
    Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ??????

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΧΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Να παραιτηθουν απο την πολιτικη οσοι βουλευτες του Πασοκ πηραν ψηφους απο τους ανθρωπους ολης της περιοχης της Κερατεας.Πριν 17 μηνες οι Πασοκοι τους κοροιδεψαν οτι αν τους ψηφισουν θα ειναι στο πλευρο τους για να μην κατασκευστει Χυτυ και τους πηραν την ψηφο. Οι βουλευτες του Πασοκ Ανατολικης Αττικης να παραιτηθουν!!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ….ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!
    ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΛΩΣΕ ΚΑΙ
    ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ BIG BROTHER!
    ΕΛΕΟΣ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ?????
    ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΝΕ ΧΑΜΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
    ΤΩΡΑ? ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ,ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Μην περιμένετε από τα κανάλια της προπαγάνδας,να πούνε κάτι τέτοιο.Είναι στο κόλπο και αυτά..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΜΑΤ ΙΟΥΔΕΣ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ…….ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ…..Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *