ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα παρακάτω σχόλια τα αφιερώνω σε όλους τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, που προσπαθούν να μειώσουν τον Έλληνα και τον Ελληνικό πολιτισμό, κάνοντας αυτό το έθνος να νομίζει ότι προέρχεται από κάτι φθηνό και ανούσιο.
Πριν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τα σχόλια, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι, το Ελληνικό γένος ποτέ δεν είχε αριθμητική υπεροχή έναντι άλλων εθνών, αλλά πάντα είχε την….
υπεροχή, να παράγει υπέροχους και άξιους ανθρώπους.

BOWRA G. Πρύτανης Οξφόρδης

Οι Έλληνες είναι λαός περίπου μυθικός, που κατέχει μία προνομιούχα θέση, στην εξέλιξη του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

ΒΙΛΑΜΟΒΙΤΣ.

Η Ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη φυλή, διότι έχει το προσόν, να μην έπαψε ποτέ, να είναι η μητέρα κάθε πολιτισμού.

BECKEL

Δεν θα υπήρχε μωαμεθανικός πολιτισμός, χωρίς τον Μέγα Αλέξανδρο.

ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ.

Η Ελλάς είναι ο συστελλόμενος κόσμος και ο κόσμος είναι η διαστελλόμενη Ελλάς.

BRUN JEAN

Οι ρίζες του δένδρου της ζωής και της γνώσης, βρίσκονται στη γη της Ελλάδος.

ΓΚΑΙΤΕ.

Η Ελλάδα για την ανθρωπότητα, είναι ότι η καρδιά και ο νους για τον άνθρωπο.

ΓΚΟΡΠΜΠΑΤΣΩΦ ΜΙΧΑΗΛ.

Η καταγωγή μας και οι ρίζες μας είναι ελληνικές.

ΔΙΔΟΤΟΣ.

Τα πάντα τα οφείλουμε στους Έλληνες.

ΕΡΑΣΜΟΣ.

Δεν θα ήμασταν τίποτα χωρίς τους Έλληνες.

ΚΑΙΣΛΕΡ.

Οι Έλληνες μας κληροδότησαν μία από τις ωραιότερες λέξεις, τον ενθουσιασμό, από το εν – θεός, δηλαδή ένας θεός μέσα μας. Μακάριος όποιος φέρει, ένα θεό μέσα του.

ΚΑΜΥ ΑΛΜΠΕΡ.

Πρώτη η Ελλάς, μας δίδαξε πως καμία ήττα δεν είναι παντοτινή και ότι οι ελεύθερη άνθρωποι, μπορούν να είναι γενναίοι. Απεδείχθη αντάξιος της εκπληκτικής ιστορίας του, ο μικρός αυτός λαός.

ΜΙΛΛΕΡ ΧΕΝΡΥ.

Ο καλύτερος τρόπος να ζει κανείς, είναι ο Ελληνικός, γιατί είναι Ανθρώπινος.

ΜΠΟΡΧΕΣ Λ.Χ.

Όλοι είμαστε Έλληνες. Η δύση είναι Ελλάδα εν εξορία.
Ο ΝΙΤΣΕ είπε, ότι μέρα με την ημέρα, γινόμαστε και περισσότερο Έλληνες.

Για να μην γίνει κουραστικό το κείμενο, δεν γράφω περισσότερα, τα οποία δεν θα διέφεραν σε τίποτε από τα παραπάνω.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι, το να μισείς κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα, κάθε τι που παράγει Ελλάδα και Ελληνικό πολιτισμό, δεν είναι κακό, το κακό είναι, να κάνεις όλα αυτά και να θέλεις να ονομάζεσαι Έλληνας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    .
    Η ιστορια μας και οι προγονοι μας ειναι για μας
    υπερηφανεια και για ολους τους αλλους ΖΗΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ο ΦΘΟΝΟΣ .

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ηλία,
    Δεν είναι λίγο το ότι μπορούν και βλέπουν τι προσπαθεί να κάνει η εκλεγμένη τους κυβέρνηση, το ότι ασκούν κριτική, αντιστέκονται στα ψέμματα που τους σερβίρουν και δεν αισθάνονται οι ίδιοι κλέφτες ή απατεώνες παρ όλες τις επίμονες προσπάθειες των τοκογλύφων. Αμφισβητούν την παρούσα κυβέρνηση αλλά δε θα της δώσουν τα όπλα να τους συντρίψει. Ζυγιάζουν τις συνθήκες ακόμα κι όταν θα έχουν το πλεονέκτημα, θα χτυπήσουν σαν κεραυνός.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Καταρχην οποιος δεν ανατριχιασε με αυτα που διαβασε στην αναρτηση δεν πρεπει να θεωρει τον εαυτο του Ελληνα.
    ΑΛΛΑ,αν θελουμε ως λαος να παμε μπροστα πρεπει να δουμε τι θα κανουμε τωρα!
    γιατι αυτα που εχουμε κανει ως τωρα δεν μας τιμουν καθολου κατα την αποψη μου.
    προσωπικα δεν μπορει να χορεσει στο κεφαλι μου την αντιδραση που θα ειχαν οι αρχαιοι ημων προγονοι αν εβλεπαν τι κανουν οι απογονοι τους στην χωρα τους…….

    Ηλιας

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ονειρα νεοελληνικης νυκτος.καλα θα κανουμε να ειμαστε λιγο ρεαλιστες και να δουμε τι κανουμε σημερα και οχι μονο τι εκαναν οι αρχαιοι ημων προγονοι.αυτοι παραμενουν οι αρχαιοι,εμεις οι νεοελληνες τι κανουμε? λιγο ρεαλισμος δεν βλαπτει.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Για τον 2:36
    Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι’ αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.

    Οι σοφοί μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι μιλούν επειδή πρέπει κάτι να πουν.

    Πλάτων ( 427-347 π.Χ. , Φιλόσοφος)ΛΗΤΩ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Η προσπάθεια των γνωστών ξένων κέντρων και των ντόπιων πρακτόρων τους (και είναι πολλοί οι άτιμοι) να μας αποκόψουν από την ιστορία, τη θρησκεία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας, ώστε να μας διαλύσουν (κατά τη γνωστή ρήση του Κίσσινγκερ) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εδώ και 36 χρόνια. Ωστόσο δεν υπολόγισαν το DNA του Έλληνα, στο οποίο οφείλονται και όσα αναφέρονται στα ρητά του άρθρου. Γι' αυτό υπάρχουν ακόμη σημαντικές εστίες αντιστάσεως (κυρίως στον απλό λαό), οι οποίες, κατά τον τελευταίο χρόνο, όπου οι περισσότεροι Έλληνες είδαν πλέον κατάματα την αλήθεια, αυξάνονται και πληθύνονται. Είμαι αισιόδοξος οτι, τελικώς, οι εστίες αυτές θα γίνουν πυρκαγιά, που θα κατακάψει τους (εσωτερικούς και εξωτερικούς) εχθρούς της Ελλάδος.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αφιερομένο Στούς Υπερέλληνας , Καρατζαφέρη Τουρκώνυμο κωλοτούμπα και Γεωργίαδη τσιρίδα σφογγοκωλάριο κατεστημενου!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Θυμίζουν μερικοι Ελληνες τρελαμενους κλεισμένους σε ψυχιατρείο που νομίζουν ότι είναι Ναπολέοντες. Και βρίζετε όποιον σας λέει ότι δεν είστε Ναπολέοντες! Ξυπνηστε ρεεεεε

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Μεγάλη αλήθεια ότι οι Νεοέληννες δεν έχουμε καμια σχεση με τους προγονους μας. Εσεις οι αλλοι τι βρίζετε; Σας χαλάνε το παραμυθακι σας μίζεροι;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    "Η Ελληνική φυλή είμαστε πλεον οι Νεοελληνες, γύφτοι που ονειρεύονται και περνουν ικανοποιηση μονο από τους προγονους τους, αλλα αυτοί καμία σχέση."

    Συμφωνω απολυτως!Δυστυχως…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
    ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αλβανε 2:36 μ.μ. Μάθε να γραφείς πρώτα και μετά πες ότι θέλεις..Πήγαινε να σου κάνει μαθήματα δωρεάν ο ΤΖΕΦΡΕΥ και καπάκι να σου δώσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΓΕΝΕΙΑ..

    Reply
  14. Ανώνυμος

    2.33/36 Αλβανέ όταν πιάνεις στο στόμα σου την Ελλάδα να πλένεις το πλένεις με μπεταντίν πρώτα.
    Η χώρα αυτή που σε φιλοξενεί σε έκανε άνθρωπο (ή προσπάθησε να σε κάνει).
    Αν δεν σου αρέσει λοιπόν το μπλογκ τράβα σε καμμιά πλατεία με τους ομοεθνείς σου να πιείς κάνα μπάφο.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Η Ελληνική φυλή είμαστε πλεον οι Νεοελληνες, γύφτοι που ονειρεύονται και περνουν ικανοποιηση μονο από τους προγονους τους, αλλα αυτοί καμία σχέση. Και αυτό φαίνεται καλύτερα με ποστς και αρθρα σαν αυτό. Οι ΝεοΕλληνες που τα γράφουν αυτά, είναι οι πιό παρηκμασμένοι, γιατί δεν βλέπουν την κατάντια τους και φουσκώνουν τα μυαλά των άλλων ότι ταχα μου οι υπόλοιποι λαοί θα πρέπει να μας δείχνουν σεβασμό αυτοματως αμα τη εμφανίση, λόγω των προγόνων μας. Με τετοια σκατομυαλα, θα μεινουνμε για παντα οι "γραφικοί της Ευρωπης"

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Την τελευταία πρότασή σου να την απευθύνεις σε αυτά τα καθάρματα που στην Κυριακή της Ορθοδοξίας διαβάζουν 7 αναθέματα εναντίον του Ελληνισμού…όντως δεν είναι κακό λοιπόν, απλά αυτοί δεν είναι Έλληνες

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *