Ευτυχώς που υπάρχει και η Θεοχάρους…

Γράφει ο Παντελής Νικολαϊδης

Η Ευρωβουλευτής κυρία Ελένη Θεοχάρους έχει σώσει μέσα από την παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο την τιμή και την αξιοπρέπεια τόσο των Ελλήνων και Κυπρίων Ευροβουλευτών όσο και του Ελληνισμού στο σύνολο του.
Όταν η Ελληνική Κυβέρνηση αρνείται να σηκώσει ανάστημα κατά των Τούρκων των οποίων οι φρεγάτες φθάνουν μέχρι το…
Σούνιο κάποιος πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Η δριμεία κριτική της κυρίας Θεοχάρους κατά του Βαγγέλη Βενιζέλου για την απαθή πολιτική έναντι της Τουρκίας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία διότι προέρχεται από Ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος του οποίου είναι γνωστές οι ενδοτικές και τουρκολάγνες πολιτικές του.
Φυσικά θορυβημένος εκτός των άλλων πρέπει να είναι και ο νυν πρόεδρος του ΔΗΣΥ κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος είναι ένας μεταβατικός πρόεδρος και αποτελεί απλά αναλόσιμο δημιούργημα του αμαρτωλού τραπεζο-επιχειρηματικού κατεστημένου.
Η αρχηγική παρουσία της κυρίας Θεοχάρους θέτει νέα δεδομένα στο κυβερνών κόμμα αφού θα υπάρχει μελλοντικά επιλογή για το κόμμα να απαλλαγεί τις ενδοτικές και ξεπουληματικές πολιτικές είτε στο εθνικό είτε στην οικονομία που εκφράζει η παρούσα ηγεσία του.

Επιστροφή στις αγορές: Ούζο στον αλκοολικό

H επιστροφή στις αγορές όπως αναφέρουν σε νέο δημοσίευμά τους οι Financial Times, ” είναι σαν να δίνεις σε έναν αλκοολικό, να πιεί ούζο!”. Δηλαδή σε ένα χρεοκοπημένο κράτος το οποίο το τιμωρείς με μακρά και βαθιά ύφεση του φορτώνεις όλο και περισσότερο χρέος.

ΥΓ: Μετά την αναβάθμιση του δικαίου -που ρυθμίζει τα συγκεκριμένα ομόλογα- σε αγγλικό τα κάνει ανάρπαστα στις διεθνείς αγορές.

Η απάτη πίσω από την έξοδο στις αγορές

Βγήκε σήμερα η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας να μας πει αυτό το οποίο είχαμε αποκαλύψει και εξηγήσει από την πρώτη στιγμή της «θριαμβευτικής» εξόδου μας στις αγορές. Η Διοικητής μας είπε ότι: «τα 700 εκατομμύρια που έχουν αντληθεί θα διατεθούν για πληρωμή μέρους του χρεογράφου της Λαϊκής αξίας 2 δις και μέρος του ELA…». Δηλαδή πλήρης επιβεβαίωση ότι η «περιβόητη» έξοδος στις αγορές ουδόλως καθρεφτίζει την ανάκαμψη της Κυπριακής οικονομίας αλλά είναι κόλπο για να μπορεί να δανείζεται το κράτος (πολίτες) και να τα δίδει στη συνέχεια στις τράπεζες και στους δανειστές, χωρίς να μπαίνει ούτε ένα ευρώ στα δημόσια ταμεία.

Αυτό το οποίο έχουν κάνει στην Κύπρο οι δυνάμεις κατοχής του Ευρωπαϊκού Αττίλα με τους εδώ δωσίλογους που μας κυβερνούν είναι τρομακτικό και εγκληματικό. Και μας κούρεψαν και μας χρέωσαν. Δεν υπάρχει στην ιστορία της ανθρωπότητας παρόμοια πράξη οικονομικής γενοκτονίας και οικονομικού ξεκληρίσματος.

ΥΓ: Προφανώς οι βολεμένες μαριονέττες του υπό το Δημήτρη Γεωργιάδη Δημοσιονομικού Συμβουλίου (πτου να μην το ματιάσουμε) προφανώς θα μας λεν « πως να μην ξοδεύουμε το χαρτί στις δημόσιες τουαλέτες..» αλλά για τα δισεκατομμύρια του χρέους που φορτώνονται οι πολίτες αυστηρώς ουδέν !

Καταδικασμένοι να πεθάνουν…

Με τα μνημονιακά νομοσχέδια που έχουν ψηφίσει τα κωθώνια οι βουλευτές μας έχουν κυριολεκτικά καταδικάσει σε θάνατο χιλιάδες ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα αν κάποιος καρδιοπαθής οικογενειάρχης έτυχε και ξεπερνά οριακά το ετήσιο εισόδημα των 19 χιλιάδων ευρώ και χρειάζεται να κάνει για παράδειγμα ένα μπαλονάκι ο άνθρωπος αυτός έχει κυριολεκτικά καταδικαστεί σε θάνατο. Διότι το άτομο αυτό λόγω προβλήματος δεν μπορεί να αγοράσει ιδιωτική ασφάλεια και λόγω του «υψηλού» ετήσιου εισοδήματος των 19 χιλιάδων δεν μπορεί να τύχει περίθαλψης από τα κρατικά νοσηλευτήρια.

Σε αυτό το χάλι και σ’ αυτή την κοινωνική εξαθλίωση μας έχουν σύρει οι κυβερνήσεις των κλεφτών και απατεώνων που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν. Αλλά έτσι λαός έτσι ξουράφι θέλει. Καλά να μας κάνουν. Μας οδηγούν στην ποινή του αργού και ελεγχόμενου θανάτου και από την άλλη ως κορόιδα τους χειροκροτούμε και να τους επικροτούμε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *