Τι ζήτησαν οι εκπρόσωποι των ένστολων από τον Γκίκα Χαρδούβελη

Στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, μετέβησαν σήμερα οι εκπρόσωποι των ένστολων, ζητώντας να πληροφορηθούν τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των αποφάσεων του ΣτΕ για τα ειδικά μισθολόγιά τους.

Ειδικότερα, ζητούν ……
την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 (πριν την εφαρμογή των “αντισυνταγματικών” περικοπών του “μνημονιακού” νόμου 4093/2012) και την επιστροφή των αναδρομικών ποσών για όλο αυτό το διάστημα.

Όπως ανέφεραν, αμέσως μετά ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπουργό, δεν έλαβαν κάποια ουσιαστική απόφαση και ορίστηκε νέα συνάντηση για το πρωί της προσεχούς Δευτέρας, στην οποία θα είναι παρών και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα, επίσης, με τους εκπροσώπους των ενστόλων, πρέπει να υπάρξει άμεση επαναφορά των μισθών και των συντάξεων, ενώ τα αναδρομικά (χωρίς «κούρεμα» στο συνολικό ποσό) μπορούν να δοθούν σε βάθος χρόνου.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ, από το βήμα του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, ο υπουργός Οικονομικών είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση θα …………………..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *