Παπαδημούλης: “Προεκλογικό στήσιμο μιας μαϊμού εξόδου”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε…

στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, στην Realnews.

«Τις προεκλογικές κομπίνες και την μαϊμού έξοδο στις αγορές για να κερδηθούν ψηφαλάκια, δεν τα συνδράμουμε. Εθνικών είναι ότι είναι αληθές», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Οι προβλέψεις δυσκολεύουν το προεκλογικό στήσιμο μιας μαϊμού εξόδου. Το Bloomberg που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, έχει εξηγήσει με αναλύσεις γιατί δεν είναι εφικτή μια έξοδος της Ελλάδας στις αγορές».

«Χωρίς μια γενναία ουσιαστική δίκαιη ρύθμιση του χρέους, που σημαίνει κούρεμα του χρέους, δεν είναι δυνατόν επιστροφή στην ανάπτυξη, ούτε να υπάρξει βιώσιμη έξοδος στις αγορές. Εμείς δεν θέλουμε για μια ακόμη φορά την εξαπάτηση των Ελλήνων», πρόσθεσε.

«Αν κάνουν οι Έλληνες το λάθος και δώσουν ποσοστά επιβίωσης για το ΠΑΣΟΚ και αντοχής για την κυβέρνηση, θα έρθει τρίτο μνημόνιο», είπε ακόμα και συνέχισε:

«Ο κ. Σαμαράς, αντί να κατηγορεί για προδοσία τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εγώ θα περίμενα να τον καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου και να του πει, αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης για το χρέος, αυτή για το μνημόνιο, έλα να συζητήσουμε».

enikos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *