Εξώδικο στο Ζουρνά έστειλε ο Δανιηλίδης και του ζητά να παραιτηθεί!- «Θα του κινήσω αγωγή, απαντά ο Ζουρνάς»

«Χοντραίνει» η κόντρα ανάμεσα στους Σίμο Δανιηλίδη και Γιάννη Ζουρνά. Σήμερα ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών και πρόεδρος της ΠΕΔ, Σίμος Δανιηλίδης, έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο του ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης Γ. Ζουρνά, με αφορμή τα όσα είπε εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζουρνάς την Πέμπτη, κατηγόρησε το Σίμο Δανιηλίδη, για άσεμνες εκφράσεις προς το πρόσωπό του, λέγοντάς πως δεν μπορεί να αμφισβητεί την εντιμότατα των άλλων, όταν ο ίδιος έχει καταδικαστεί σε….
26 μήνες φυλάκισης με αναστολή από το εφετείο για συμμετοχή σε υπόθεση ψευδορκίας μάρτυρα κατά εξακολούθηση και η αναστολή του τελειώνει στις 19 Μαρτίου του 2012.

Ο κ. Δανιηλίδης, απαντά με…εξώδικο σ’ αυτές τις κατηγορίες αναφέροντας τα παρακάτω: «Είναι πραγματικά άξιο απορίας το γεγονός ότι προΐστασθε ενός δημόσιου φορέα και δεν αντέχετε την πολιτική κριτική. Είναι, επίσης, άξιο απορίας από πού λαμβάνετε τις πληροφορίες σας για μένα και γιατί διαστρεβλώνετε την αλήθεια την οποία πολύ καλά γνωρίζετε», σημειώνει και προτείνει στον κ. Ζουρνά, εάν αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις και την κριτική που συνεπάγεται η θέση του να…παραιτηθεί! «Εάν πάντως δεν έχετε το σθένος να παραδεχθείτε την αδυναμία υποστήριξης των καθηκόντων του προέδρου του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον μάθετε ότι τη συκοφαντία ακόμη και στην Αρχαία Ελλάδα την τιμωρούσαν βαριά», τονίζει ο κ. Δανιηλίδης, ζητώντας από τον κ. Ζουρνά να ανακαλέσει εντός 3 ημερών.
Ζουρνάς: «Θα του κινήσω αγωγή τη Δευτέρα»
Από την πλευρά του, ο κ. Ζουρνάς, σε δηλώσεις του, υπογραμμίζει πως σε συνεννόηση με τους δικηγόρους του θα κινήσει αγωγή στον κ. Δανιηλίδη τη Δευτέρα. «Χωρίς ντροπή ο κ. Δανιηλίδης, έστειλε εξώδικο εναντίον μου. Λέει ψέματα πως είχα κλειστό το ΧΥΤΑ το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Ήταν ανοιχτός ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης κι έστειλε και ο ίδιος ο κ. Δανιηλίδης, φορτίο», επισημαίνει ο κ. Ζουρνάς.

http://www.thousandnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *