Βραζιλιάνα φοιτήτρια δημοπράτησε την παρθενια της

Το αστρονομικό ποσό των 780.000 δολαρίων έπιασε σε ιντερνετική δημοπρασία η… παρθενια μιας (πανέμορφης) 20χρονης Βραζιλιάνας φοιτήτριας, που την έβγαλε στο σφυρί για να χρηματοδοτήσει τις σπουδες της στην Ιατρική και για να ενισχύσει φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Πλειοδότης ήταν ένας …
Ιάπωνας ονόματι Νατσού – προφανώς αρκετά πλούσιος για να μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό.

Η 20χρονη Βραζιλιάνα είναι η Καταρίνα Μιλιορίνι, που δήλωσε ότι μέρος των χρημάτων θα δοθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που κατασκευάζουν σπίτια για φτωχούς στη Βραζιλία.

Η Μιλιορίνι και ο αγοραστής της… παρθενίας της θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνο και θα πραγματοποιήσουν την πτήση Αυστραλία-ΗΠΑ, προκειμέμου να αποφύγουν τους ισχύοντες νόμους για την πορνεία.
Η 20χρονη δήλωσε ότι δεν θεωρεί πορνεία τη συναλλαγή τους. «Αν κάποια κάνει κάτι μόνο μια φορά στη ζωή της, αυτό δεν είναι το επάγγελμά της» δήλωσε στην εφημερίδα Folha του Σάο Πάολο. «Αν βγάλεις μια καλή φωτογραφία, δεν θεωρείσαι φωτογράφος».

Τον πλειστηριασμό διοργάνωσε ο Αυστραλός παραγωγός Τζάστιν Σίσελι, ο οποίος θέλει να γυρίσει την ιστορία σε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Ζητούνται παρθένες». Οπως δήλωσε,στην ταινία δεν θα υπάρξουν τολμηρές σκηνές και το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία.

Σε ιντερνετική δημοπρασία έβγαλε την παρθενια κι ένας Ρώσος, ο Αλεξάντερ. Επιασε όμως μόβο 3.000 δολάρια…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *