Blog Χωρίς ονοματεπώνυμο = Πολίτης με κουκούλα


To πιο ωραίο με εσάς τους Blogger είναι ότι φωνάζετε κάθε μέρα ότι οι δημοσιογράφοι είναι διαπλεκόμενοι ότι τα μέσα μαζικής ενημερώσεις και οι πολιτικοί είναι πουλημένοι και μπλα μπλα μπλα . . . . .
Παραδόξως βλέπω ότι οι περισσότεροι έχετε και προβάλετε μέσα από το Blog σας Blog τα οποία τα έχουν δημοσιογράφοι ! ! ! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε . . . είστε πρόβατα και τρέχετε από πίσω τους ???
Νομίζετε ότι εσείς είστε ανίκανοι και ανάξιοι χωρίς κύρος και βάζετε αυτούς στο Blog σας για να σας το ανεβάσουν ????
Είστε απληροφόρητοι και δεν ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα Blog στην Ελλάδα τα έχουν δημοσιογράφοι και μάλιστα έχουν και μερικά ποιο μικρά για ουρά να τραβάνε εσάς τα θύματα???
Τους γλύφεται για να προωθήσουν για να σας ανεβάσουν της επισκέψεις ???
Η είστε και εσείς δημοσιογράφοι και παίζεται παρέα ???
Ότι από τα παραπάνω να συμβαίνει μόνο καλό και ελπιδοφόρο δεν είναι
Αυτά τα ολίγα έτσι για να ξέρει ο κόσμος ότι κανονικά και οι Blogger Έπρεπε να δημοσιοποιούν το όνομα τους και όχι να κρύβονται πίσω από την ομωνυμία Blog Χωρίς ονοματεπώνυμο = Πολίτης με κουκούλα. Νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν αυτό.

Θα ήθελα λοιπόν αγαπητοί μου να σας πω ότι και τα μεγάλα Blog Ανήκουν στο ίδιο σύστημα το οποίο και εσείς είτε από αδυναμία είτε από Μαλ…κια είτε από συμφέρων το στηρίζετε Αν λοιπόν θέλετε οι αναγνώστες να σας πάρουν στα σοβαρά πρώτα από όλα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε δεν μπορεί να λες το παιδί σου να μην καπνίζει γιατί κάνει κακό στη υγεία του και εσύ να φουμάρης σαν μαύρος Έτσι ???

Ένας φανατικός αλλά απογοητευμένος αναγνώστης .

www.ksipnistere.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *