Θα επιχειρηθεί, χειραγώγηση των blogers.


Αναγνώστης

Θα επιχειρηθεί, όπου δεν έγινε ακόμα, χειραγώγηση των blogers.
Με όλα τα μέσα. Με το μαστίγιο από την μία και το καρότο από την άλλη. Είναι ευνόητο.
Δεν είναι κακό να λαμβάνεται υπόψη και το ευνόητο κι όχι μόνο οι ενδείξεις η ντε και καλά μόνο οι αποδείξεις.
Είναι ευνόητο ότι η εξουσία θα πολεμήσει ότι ανατρέπει δόλιους στόχους της με όλα τα μέσα.
Το έκανε σε όλα τα ΜΜΕ.
Ας αποδείξει το αντίθετο.

Είναι ευνόητο ότι όποιος έχει στην κατοχή του με δική του δήλωση, δεκαπέντε και είκοσι ακίνητα, εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ετησίως, καταθέσεις κοντά στο…
.

μύριο η παραπάνω, και ποιος ξέρει πια άλλη περιουσία που δεν υποχρεούται να δηλώσει, και όσα πολλά ακόμα κατέχουν συγγενείς, συνεργάτες, ΔΕΝ δικαιούται να λέει ότι ο μισθός του εργαζόμενου όχι μόνο πρέπει να παραμείνει στα εξακόσια ευρω αλλά πρέπει να πληρώσει και τα χρέη της εξουσίας από πάνω.
Είναι ευνόητο ότι κανένας τέτοιος ΔΕΝ μπορεί να υφαρπάζει την ψήφο του έλληνα με ψεύδη και να του επιβάλει φτώχια και απαξίωση.
Είναι επίσης ευνόητο ότι κανένας πολίτης δεν οφείλει αποδεχόμενος εαυτόν ως δούλο, να αφήνει όλους αυτούς να αλωνίζουν σε βάρος του, με το πρόσχημα ότι κυβερνούν για πάρτι του και με την απαίτηση να τους λέει και ευχαριστώ.
Είναι ευνόητο ότι αν δεν αντιδράσει θα του πάρουν τα πάντα, θα τον κάνουν πραγματικό δούλο.

Εκτός του μαστιγίου και του καρότου που θα επιφέρουν την ζημιά που τους αναλογεί ως μέσα καταστολής της ελεύθερης άποψης, της αποκάλυψης της αλήθειας, θα χρησιμοποιηθεί και το δολιότερο και πλέον αποτελεσματικό μέσο, η προπαγάνδα.

Θα ξεφυτρώσουν κι άλλα πολλά blogs και αναρίθμητα sites, που θα επιχειρήσουν σαν τα ζιζάνια να κρύψουν, να θολώσουν, να σκεπάσουν, να αδυνατίσουν, όλα όσα δεν δουλεύουν για την εξουσία.
Θα κάνουν φασαρία ανάλογη με αυτή των παράθυρων στην τηλεόραση, για να σκεπάσουν τη λογική, το δίκιο, την αντίσταση, να πολεμήσουν την αλήθεια.
Είναι ευνόητο πως αν Η αλήθεια αποκαλυφθεί και γίνει κτήμα του πολίτη, όλοι αυτοί που θεωρούν κληρονομική, δικαιωματική και αυταπόδεικτη την άσκηση εξουσίας, σε βάρος της δήθεν μη άξιας πλειοψηφίας, θα τρέξουν να κρυφτούν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *