Φίλοι Bloggers! Υιοθετείστε την πρόταση!


Ναι σήμερα η Ελλάδα, καλείται να γράψει Ιστορία.

Από τον
Γιώργο Δημόπουλο

“ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ”

=Ραγιάδες-ραγιάδες, άφρονες “ραντισμένοι” με το μολυσμένο νερό της λήθης και της αποχαύνωσης, τι θ’ αποκριθούμε το βράδυ, σαν έρθουν στα όνειρά μας, μέσα στην πανοπλία τους, πάνω σε μαύρα άτια, τα κόκαλα του Κων. Παλαιολόγου, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, τα κόκαλα του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’ μέσα στο αιματοβαμμένο ράσο του με το σχοινί στο λαιμό, μαζί με τους Γονείς και τους Πάππους μας από τα μνήματα, μυριάδες Αγωνιστές και Μάρτυρες, που μας παρέδωσαν ελεύθερο τον γλυκύτατο τούτο τόπο, να μας ρωτάνε, με την….
.

“φωνή” την χαρακτηριστική, που κάνουν τα λείψανα σαν τρίζουν. Γ Ι Α Τ Ι ;

Θα πούμε οι άφρονες, ότι μας “άλωσαν”, αυτή την φορά οι Εβροαμερικάνοι δανειστές μας, για λίγους τόκους και πανωτόκια, στέλνοντας τώρα τον Ερντογάν τον “νεοπορθητή” να καρφώσει τα “μπαϊράκια” τους, στην “Ακρόπολη” ;

-ΟΧΙ !

-Ν’ ανοίξουν τώρα-σήμερα οι προύχοντες και ο Λαός, όσοι “γεννήθηκαν” ή κατοικούν σε τούτη την ευλογημένη γη, τα βαλάντιά τους και να στείλουν ηχηρό μήνυμα, ότι εδώ δεν “ευδοκιμούν” ξένοι επιστάτες.

-Αυτή την φορά δεν ζητά αίμα η πατρίδα, αλλά χρήματα.

-ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕ.

-Να “ξηλωθούμε” για την Ελλάδα ρε γαμώτο !

-Ηχηρό χαστούκι να στείλουμε στις πρόστυχες τις “αγορές”.

Να ακουστεί σε όλη τη γη το μήνυμα, «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ», (δύο φορές) ρε γαμώτο !

-Ναι σήμερα η Ελλάδα, καλείται να γράψει Ιστορία.

=Και για να μην είναι τα λόγια μας παχιά και άγονα:

-KΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΜΕΣΑ, ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ-ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ- ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ.

1] Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ “ΔΩΔΕΚΑΜΕΛΗΣ” ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΞΩΚΡΑΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” .

2] Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

4]ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, www.ellada grafeis istoria.com.

3]ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣ ΤΑ “ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ” ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ “ΛΟΓΙΣΤΕΣ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.

= “ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ”

=ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΤΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΈΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕ “ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ “ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ “ΟΝΕΙΡΟ” ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

[ΕΓΩ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΔΥΟ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥ-ΜΟΛΙΣ ΣΥΓΡΟΤΗΘΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
http://politikiprotasi.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *