ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS

Από Αθανασόπουλο Περικλή

Μην αναδημοσιεύουμε δηλώσεις και απόψεις Ανθελλήνων που σκοπό έχουν αφ, ενός μεν να διατηρούνται στην δημοσιότητα αφ, εταίρου να συσπειρώνουν και να αυξάνουν τους ομοϊδεάτες τους.
Ας εφαρμόσουμε και εμείς αυτό που κάνουν τα γνωστά ΜΜΕ τα οποία μεταδίδουν αυτά που θέλουν και μόνο, ώστε να πετύχουν τους τελικούς στόχους τους…
Σήμερα είναι πασιφανές ότι ο Ελληνισμός απειλείται για πρώτη φορά τα τελευταία 200 χρόνια περισσότερο.

Ο Σαμαράς έχει πει πολλές φορές στις ομιλίες του ότι ο Ελλάδα το 2021 θα είναι τελείως διαφορετική.

Με τις δηλώσεις αυτές και με διάφορες άλλες Ρεπουσιώδεις κλπ, στην ουσία είναι μια συντονισμένη προσπάθεια να μας προετοιμάσουν για σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη και στη χώρα μας.

Η αίσθηση είναι ότι βάλλεται από κάθε πλευρά ο Ελληνισμός και οι Έλληνες είναι καθηλωμένοι.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που εξαπλώνεται και θα αλλοιώσει τους κοινωνικούς ιστούς των λαών του πλανήτη είναι ο ισλαμισμός και το χειρότερο για τους Έλληνες είναι ότι, ενώ έχουμε περίπου 2.000.000 στη χώρα μας όχι μόνο δεν ανησυχούμε αλλά οι κυβερνήσεις μας νομοθετούν την διαμονή τους και μάλιστα με προκλητικό και ρατσιστικό τρόπο σε βάρος των Ελλήνων.

Ο κοινωνικός ιστός της Ελλάδας είναι επιλεκτικά σχεδόν διαλυμένος και απόλυτα ευάλωτος με αποτέλεσμα σε μία ενδεχομένη κοινωνική αναταραχή να είναι παντελώς αδύναμος.

Γίνεται έκκληση σε όλα τα Φιλελληνικά και φιλελληνιστικά blogs, να σταματήσουμε να αναδημοσιεύουμε ανθελληνικές δηλώσεις γατί έτσι τους δίνουμε βήμα και τους δυναμώνουμε ας τα ακούνε μόνο οι δικοί τους…

Απο σήμερα στο blog thoureios δεν θα ξαναδιαβαστεί το όνομα της κυρίας ” νεκρή γλώσσα τα ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ” και “συνωστισιάδα της Σμύρνης” και κάθε ενός που θα εκφραζει δημόσια και προκλητικά ανθελληνικά συνθήματα… !!!

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ…!!

thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *