Οι μάσκες πέφτουν. Η Νδούλα εναντίον του λαού της Κερατέας!

Τα ΝΔούλικα (δήθεν ανεξάρτητα) blogs θα το δημοσιεύσουν; Ε κυρία olympia.gr  και antinews.gr ? (video)

Ορίστε πως ο δικομματισμός και το σύστημα ενώνεται όταν διακυβεύεται η κυριαρχία τους. Φοβούνται τον λαό της Κερατέας γιατί είναι ανεξάρτητος γιατί δεν υποκινείται από κόμματα κύριε πάγκαλε, γιατί ο κόσμος βλέπει οτι είναι εφικτό να πας κόντρα στο σύστημα. Ναι μπορούμε, και παίρνουμε θάρρος από τέτοιες κινήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση τα παίζει όλα για όλα στην Κερατέα,….

θέλει να δείξει ότι όση και αντίδραση να υπάρχει, ο τσαμπουκάς δεν περνάει, θα γίνει αυτό που θέλει ο Μπόμπολας και ο Λάτσης! Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται η ΝΔούλα με ανακοίνωσή της μέσω του κύριου Μιχελάκι και λέει: “Πρέπει να ανοίξουν οι δρόμοι άμεσα και να προχωρήσει η κυβέρνηση σε δημοπράτηση του έργου”!!
Για να δούμε τα νδούλικα blogs olympia, antinews θα το ανεβάσουν;
Φυσικά το mega που σπανίως κάνει λόγο για το θέμα της Κερατέας (για ευνόητους λόγους) σήμερα έτρεξε να δημοσιεύσει και να καλύψει το θέμα εκτενώς σε σχέση με άλλες (σπάνιες) φορές.


αναγνώστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ),ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ.!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    http://www.triklopodia.com/2011/04/blog-post_3520.html

    Καζάνι που βράζει οι Νεοδημοκράτες της μαρτυρικής πόλης
    "Ο Αντώνης Σαμαράς, μας υποσχέθηκε συμπαράσταση, αλλά απέδειξε, ότι σέρνεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ και τα ιδιωτικά συμφέροντα"!!!

    Καζάνι που βράζει, οι Νεοδημοκράτες της Κερατέας, καθώς παρά την χθεσινή διαβεβαίωση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ότι θα στηρίξει τους αγώνες των κατοίκων της Κερατέας κατά του ΧΥΤΑ, σήμερα, δια του εκπροσώπου τύπου κ. Μιχελάκη, τα… γύρισε.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, εχθές, τον Πρόεδρο του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε ομάδα της Επιτροπής Αγώνα, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής, Βασίλη Θηβαίο, και του ζήτησε εγγράφως, την συμπαράστασή του στον αγώνα τους, και την διαμεσολάβησή του στον Πρωθυπουργό, προκειμένου να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ για να αρχίσει ο διάλογος.
    Και ενώ η πρόταση των εκπροσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής και της Επιτροπής Αγώνα, έγινε…
    αποδεκτή, στη συνέχεια σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρέπει να γίνει ο .. ΧΥΤΥ!!!
    Έκπληκτοι οι δημοσιογρα΄φοι που καλύπτουν τα ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, παρακολούθησαν αυτή την διγλωσσία, που σαφώς γίνεται με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, που απ' ότι προκύπτει, ταυτίζεται απόλυτα με τις παρανοϊκές τακτικές της κατοχικής κυβέρνησης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, είναι αποφασισμένα να παραιτηθούν σύσσωμα από την Οργάνωση εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, ενώ λέγεται, ότι ετοιμάζονται και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των τοπικών βουλευτών του κόμματος.
    "Η κωλοτούμπα", του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, απλά επιβεβαιώνει την πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, καθώς αποδεικνύεται ότι και αυτός βρίσκεται πίσω από το άρμα των ιδιωτικών συμφερόντων", δήλωσαν στα attikanea κάτοικοι της Κερατέας, που πρόσκεινται στην ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    "Αυτή την προδοσία, θα την εισπράξουν και θα την πληρώσουν πολύ ακριβά, όταν έρθει η ώρα της κάλπης", δηλώνουν με οργή αλλα και με αποφασιστηκότητα διατρανώνουν την απόφασή τους να πολεμήσουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική αδιαλλαξία, ακόμα και με τη ζωή τους.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ:::
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΤΟΧΕΥΣΗ…
    ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΩΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ξυπνατε ρε ελληνες γαμω το δικοματισμο.
    Ας ενωθουμε ολοι μαζι να αντιμετοπησουμε τα λαμογια που εχουμε μπλεξει.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Φυσικά το mega που σπανίως κάνει λόγο για το θέμα της Κερατέας (για ευνόητους λόγους) σήμερα έτρεξε να δημοσιεύσει και να καλύψει το θέμα εκτενώς σε σχέση με άλλες (σπάνιες) φορές.
    Ενω εσεις σπευσατε να το αναρτησετε οπως το μεγκαλοβοθρο με εισαγωγες σχολια για δικους σας "ευνοητους λογους".

    Reply
  7. Ανώνυμος

    SAS GAMAO OLOYS RE PASOKTZHDES ND DES LAOS K OTI ALO YPARXEI!GIATI EIME ELLHNAS ANOIKO STHN ELLADA K ESEIS POY PSIFIZETE DEN EISTE ELLHNES GIATI TROGESTE SAN TA SKYLIA KOIMISMENA ORNIA.STAMATHSTE NA PSIFIZETE K NA PLHRONETE TO OTIDIPOTE NA DEI KALO H ELLADA MOY POY MOY TI GAMISATE ESEIS VROMOSKYLA TOY KERATA K TA KOMATA SAS XEFTILISMENOI!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    3:48 Εγώ έστειλα την ανάρτηση στο blog δηλώνω οτι το λαος δεν το ψηφίζω γιατι ψήφισε το μνηνμόνιο και είναι υποστηρικτές του κεφαλαίου και των τραπεζών. Οπότε.. λάθος έκανες. Επίσης αντι να εστιάσεις στο δάσος κολάς στο δέντρο.. Μα πόσο γαμημένος παπάρας είσαι;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ρε ξεφτιλισμένο κομματόσκυλο 3:56 μ.μ. , ο Μιχελάκης(Δηλαδή η ΝΔ) δίνει το πράσινο φως στο ΠΑΣΟΚ να κάνει την Κερατέα μπουρδέλο και εσύ σκέφτεσαι τα κομματικά…ούστε ρε ξεφτίλα.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Και μεις δεν εχουμε αμφιβολία οτι η αναρτηση προέρχεται απο το κόμμα των ΠΡΟΘΥΜΩΝ , το ΛΑΟΣ !!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ……… ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ . ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο της ΝΔ,όπως ούτε μία στιγμή δεν αμφέβαλλα για το ρόλο του ΠΑΣΟΚ όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *