ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM

Δείτε αυτό το καταπληκτικό βίντεο και αναρωτηθείτε αν αυτό που (σύντομα θα) βλέπετε είναι αλήθεια ή ολόγραμμα…….


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν…
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

http://www.apocalypsejohn.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    http://www.tovima.gr/media/article/?aid=393864&h1=true

    "Δείξε μου την εικόνα σου να σου πω ποιος είσαι"

    Φανταστείτε μία ημέρα όπου θα μπορείτε να φωτογραφίσετε κάποιον με το κινητό σας στον δρόμο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να έχετε πρόσβαση σε όλες τα προσωπικά του δεδομένα : ποιο είναι το όνομά του, τι μουσική του αρέσει, που διασκέδαζε χθες βράδυ κλπ.

    Ακούγεται τρομακτικό; Κι όμως αυτή η ημέρα δεν είναι πολύ μακριά. Η Google ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη να λανσάρει μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φωτογραφίζουν ένα πρόσωπο και να αποκτούν έτσι πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες.

    Για παράδειγμα θα μπορούσε να πάτε να συναντήσετε τον μελλοντικό σας εργοδότη κι εκείνος, αφού ζητήσει την άδειά σας, να φωτογραφίζει το πρόσωπό σας και στη συνέχεια να έχει άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    man ψιλο ξέφυγες, αν κάποιος πιστέψει βλέποντας κάτι τέτοιο, τότε δεν έχει την απαραίτητη βασική συνείδηση. Το σίγουρο είναι όμως οτι καλό θα είναι να είμαστε έτoιμοι για όλα..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *