Οικογένειες αγνοουμένων: “Μακάρι να μην είναι τα συντρίμμια του Boeing”

Τι αναφέρουν σε δήλωσή τους

Οι οικογένειες των Ινδών επιβατών του Boeing 777 των Malaysia Airlines που είναι χαμένο εδώ και 12 ημέρες έβγαλαν σήμερα μία δήλωση στην οποία…

εύχονται τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν από την Αυστραλία στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό, να μην ανήκουν στην πτήση MH370. Με τις ελπίδες τους να παραμένουν ζωντανές, όσο το αεροσκάφος δεν βρίσκεται, και τις ώρες να περνούν βασανιστικά, οι οικογένειες των επιβατών δήλωσαν ότι θα ήθελαν το αεροσκάφος να μην έχει συντριβεί και οι δικοί τους να βρεθούν σώοι.

Αυτό το σενάριο βέβαια είναι σχεδόν ακατόρθωτο να είναι αληθινό, δεδομένου ότι έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ. Αυτή την ώρα αεροσκάφη εξετάζουν τα δύο αντικείμενα που βρέθηκαν από δορυφόρο 3.000 χλμ νοτιοδυτικά του Περθ.

Οι αρχές της Μαλαισίας υπογράμμισαν την ανάγκη να επαληθευτούν τα στοιχεία που ανακοίνωσαν σήμερα οι αυστραλιανές αρχές, οι οποίες δήλωσαν ότι εντόπισαν από εικόνες δορυφόρου δύο μεγάλα αντικείμενα “που ενδεχομένως έχουν σχέση” με την πτήση MH370 η οποία εξαφανίστηκε πριν από 12 ημέρες.

“Κάθε ένδειξη είναι και μια ελπίδα”, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισαμουντίν Χουσέιν. Ωστόσο “πρέπει να διαθέτουμε συνοχή. Θέλουμε να εξακριβώσουμε, θέλουμε να επαληθεύσουμε”, τόνισε.

parapolitika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *